Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Civil War 2024'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Sikiru" data-source="post: 197057" data-attributes="member: 57"><p>PGW'yu yarım yamalak takip ettim denebilir ama Rikishi-Seed hikayesi en eski hatırladıklarımdan. Maçtan önce Uso'yu sole survivor olarak tahmin etmek zor değildi ama sona kalınca insan bir acaba? oluyor yalan olmasın. Milattan önce kalan rpg'lerden sonra ilk kez bu kadar başarılı bir oyunculuk dönemi geçirdiğim için her şov ve her paragraftan aldığım keyif katlanıyor. Kendi karakterinin başarısından ziyade long-term storytelling ve tamamı uzun süreli aktif oyunculuğa dayanan başarı endeksi yüzünden Uso'nun hikayesi, benim TTC'den çok daha fazla tatmin etti mesela. Hem yazarları hem de Elazığlı kardeşcanı tebrik ederim tekrar.</p><p></p><p>Dream'in kemeri Omega'dan beri salmak niyetinde olup bir türlü salamayış patlatıyor. Emekli olmadan önceki 2 sezonu son dk. golüyle Bursa'yı Süper Lig'de tutan Batalla şekli bir performans. Mahal'ın boşa çıkmasıyla Tiffy ne yapacak bakalım. Sedyeyle götürülme işi in-ring dışı booklamak mı yoksa ringe döner mi meraktayız.</p><p></p><p>HIV Zeke Heath Slater şekli bir reign kasacak herhalde. Danielson'a hoşgeldin diyelim. Direk tekli kemer potalarından birine atılır gibi.</p><p></p><p>Angelico'nun hikayesi bir şey olacakmış da ayın üyesi rankı kapıp kayıplara karışan Mami yüzünden eksik kalıyormuş gibi geliyor hep. Doğrusu başından beri pek yükselemedim o hikayeye. Kpss mağduruyla nasıl bir hikayeye girecekler görelim. </p><p></p><p>Masturbate'in ve Jeff Hardy'nin post-champion dönemi de olamayanlardan gibi. Oyuna dair görmeyi en sevmediğim şeyler hep arada derede kalan karakterler oluyor. Dominik'i 1 ay içinde bırakma sebebim de oydu açıkçası. O dönem Adam Cole'un sivri yükselişi yüzünden Stardust'a mapus kalmış gibiydim. Yazar tarafını katiyen suçlamamakla beraber oyuncu tarafı da ne yapacağını bilemiyor böyle durumlarda. </p><p></p><p>Tam oldu olacak derken tüm partnerlerimin ÖLME işi feci yormuştu. Başından karakteri olabildiğine ringden uzak oynatmak istiyordum ama işin sonunda TTC ve Civil War'un sonuncusu olmak varmış. Kendi adıma her şeyiyle çok memnumum karakterimden. İlk başta ONS'deki maça bayağı içerlemiştim böyle bir yanı hiç istemediğimden dolayı ama Goldust ile çok iyi bağdaştı. Sef'e de ayrı teşekkür etmem lazım partner olduğu için. </p><p></p><p>Bir de maç yazımıyla alakalı bir şey ekleyeyim. Ctrl+F ile karakter adını aratınca maç içerisinde karakterlerin ismi çok sık yazıldığından dolayı bazen arama çin işkencesine dönebiliyor. Bu paragrafı uzun tutmak için bir trickse takılmayız ama bilinç dışıysa hafif kırpılabilir. Aynı şekilde bazı karakterlerin ismi veya soyismi daha çok öne çıktığından mesela Joe Gacy'i Joe yerine Gacy diye belirtebilirsiniz. Ufak detaylar tabi.</p><p></p><p>Elinize sağlık her şey için. Daha iyisi de yapılır diyerekten 9.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sikiru, post: 197057, member: 57"] PGW'yu yarım yamalak takip ettim denebilir ama Rikishi-Seed hikayesi en eski hatırladıklarımdan. Maçtan önce Uso'yu sole survivor olarak tahmin etmek zor değildi ama sona kalınca insan bir acaba? oluyor yalan olmasın. Milattan önce kalan rpg'lerden sonra ilk kez bu kadar başarılı bir oyunculuk dönemi geçirdiğim için her şov ve her paragraftan aldığım keyif katlanıyor. Kendi karakterinin başarısından ziyade long-term storytelling ve tamamı uzun süreli aktif oyunculuğa dayanan başarı endeksi yüzünden Uso'nun hikayesi, benim TTC'den çok daha fazla tatmin etti mesela. Hem yazarları hem de Elazığlı kardeşcanı tebrik ederim tekrar. Dream'in kemeri Omega'dan beri salmak niyetinde olup bir türlü salamayış patlatıyor. Emekli olmadan önceki 2 sezonu son dk. golüyle Bursa'yı Süper Lig'de tutan Batalla şekli bir performans. Mahal'ın boşa çıkmasıyla Tiffy ne yapacak bakalım. Sedyeyle götürülme işi in-ring dışı booklamak mı yoksa ringe döner mi meraktayız. HIV Zeke Heath Slater şekli bir reign kasacak herhalde. Danielson'a hoşgeldin diyelim. Direk tekli kemer potalarından birine atılır gibi. Angelico'nun hikayesi bir şey olacakmış da ayın üyesi rankı kapıp kayıplara karışan Mami yüzünden eksik kalıyormuş gibi geliyor hep. Doğrusu başından beri pek yükselemedim o hikayeye. Kpss mağduruyla nasıl bir hikayeye girecekler görelim. Masturbate'in ve Jeff Hardy'nin post-champion dönemi de olamayanlardan gibi. Oyuna dair görmeyi en sevmediğim şeyler hep arada derede kalan karakterler oluyor. Dominik'i 1 ay içinde bırakma sebebim de oydu açıkçası. O dönem Adam Cole'un sivri yükselişi yüzünden Stardust'a mapus kalmış gibiydim. Yazar tarafını katiyen suçlamamakla beraber oyuncu tarafı da ne yapacağını bilemiyor böyle durumlarda. Tam oldu olacak derken tüm partnerlerimin ÖLME işi feci yormuştu. Başından karakteri olabildiğine ringden uzak oynatmak istiyordum ama işin sonunda TTC ve Civil War'un sonuncusu olmak varmış. Kendi adıma her şeyiyle çok memnumum karakterimden. İlk başta ONS'deki maça bayağı içerlemiştim böyle bir yanı hiç istemediğimden dolayı ama Goldust ile çok iyi bağdaştı. Sef'e de ayrı teşekkür etmem lazım partner olduğu için. Bir de maç yazımıyla alakalı bir şey ekleyeyim. Ctrl+F ile karakter adını aratınca maç içerisinde karakterlerin ismi çok sık yazıldığından dolayı bazen arama çin işkencesine dönebiliyor. Bu paragrafı uzun tutmak için bir trickse takılmayız ama bilinç dışıysa hafif kırpılabilir. Aynı şekilde bazı karakterlerin ismi veya soyismi daha çok öne çıktığından mesela Joe Gacy'i Joe yerine Gacy diye belirtebilirsiniz. Ufak detaylar tabi. Elinize sağlık her şey için. Daha iyisi de yapılır diyerekten 9. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Civil War 2024'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap