Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Civil War 2024'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="keka" data-source="post: 197035" data-attributes="member: 38"><p>Goldust'ın maçta bu kadar etkisiz olması aslında biraz da maçtaki çoğu karaktere göre biraz daha yeni yeni oturuyor olmasıydı. Wes Lee'nin önüne siper olma motivasyonuna anlam verememe durumunu da bununla bağdaşlaştırabiliriz aslında. Biraz daha onu Gacy ile izleyip analiz edip sonrasında kafamızda oturtabiliriz. Maçın elenme sırası bellidir elemenin nasıl olacağı ise bazen maçı yazan arkadaşımızın inisiyatifindedir ama Goldust'ın elenişi planlıydı diye biliyorum. O an her şey olmuş olabilir. Belki Gacy'den bir talimat aldı, belki "sevgi" teması altında Team Chairman'e kendisini çok fena şekilde bağlı hissetti ve bunu yaptı onu sonradan bir mantığa oturtabiliriz. Pin olmadan bunu yapabilirdi ama bu biraz da orada Goldust'ın aslında Gacy'nin bağlı olduğu bir oluşum için her şeyi yapabileceğini epik bir şekilde gösterme çabasıydı. Olay tamamen epikleştirmek, duygusallaştırmak denebilir. Kısa bir kahramanlık sekansı sayılabilir. Hatta Goldust, normal koşullarda bu maçta Johnny Mayhem'den sonra ilk elenen güreşçi olacaktı ama biz bu sekansı yazmak istedik. Ospreay ve Malakai'nin el sıkma mevzusunun yazarın kararı olduğunu ve benim de o dönem alakasız bulduğumu zaten söylemiştim ama Goldust'ın bu sekansı bence güzeldi ya. Bunların dışında zaten şovu Humberto'nun dönüşünün kapatması aslında Jey'in zaferine gölge düşürmemeli çünkü şovun sonuna koyduğumuz sinematik sahneler aslında hep yaptığımız şey. En basit ve mantıklı gelecek önerme ise PURE. Şirketin son şovu olan Wrestlemania I: End of the Line'da bile şirket bir ring-içi finaliyle değil sinematik tamamlanmıştı. Ben böyle okuyucunun kendi seçebileceği alternatif bir son gibi düşünüyorum bu tür sinematikleri. Yani ayrı ayrı finaller. Jey Uso, 10 aydır oyuncunun da büyük çabası ve gayretiyle tam bu gece yeşermiş Rikishi'nin bir tohumu. PGW'de, diğer tüm Anoa ailesi üyelerinden katbekat daha başarılı bir tohum. Bu şirketin hikayesinde Roman Reigns bile tutunamamışken o Sole Survivor oldu ve hikayesini tamamladı. Öte taraftan benim Sonbahar'dan beri oynadığım bir Mr. O'Neil var ve onun da bir sona sahip olması gerekiyordu. Ringde Jey Uso'nun karşısına dikilip dümdüz ayrılıp Team PGW'nin kutlamasını seyretmek yerine kuzenini gömdüğü adam tarafından harcanma sinematiğinin şovun sonuna entegre edilmesinin bence Civil War'a bir zararı olmazdı. Kaldı ki Humberto kesin dönecekti ve dönebileceği en uygun senaryo O'Neil'i harcamaktı. Bu da ancak bu şovda olurdu. Ama dediğim gibi bu sinematikler benim hep sevdiğim işler ve ana olayın bitişinden tamamen bağımsızlar. İşin özü. Jey'in sole survivor olacağı bir tık belli kaçmış olabilir ama maç içinde değil bence sürecin son zamanlarında bile çok belliydi. Çünkü ilk planlarımızda, hatta aylar önceki planlarımızda PGW'i kurtarıp sole survivor olup kendi hikayesini olumlu bir yönde tamamlayacak olan Johnny Mayhem son virajda çok düşük bir aktiflik gösterince hikayesini olumsuz yönde tamamladı ve Jey Uso bayrağı devraldı. Bu zaferi Mayhem'den başka sadece onun elde edebileceği aslında biraz açıktı. Dediğim gibi, tek amacımız hikaye tamamlamak ve bu şov bana göre üç hikaye tamamlandı. Johnny Mayhem, Jey Uso, Mr. O'Neil. Mayhem ve O'Neil için her şey mutsuz son ile biterken bugüne kadar pek yüzü gülmemiş Jey Uso için bu gece özel ve güzeldi. Şova dair güzel eleştirilerin için teşekkürler dosto, durum bu şekilde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="keka, post: 197035, member: 38"] Goldust'ın maçta bu kadar etkisiz olması aslında biraz da maçtaki çoğu karaktere göre biraz daha yeni yeni oturuyor olmasıydı. Wes Lee'nin önüne siper olma motivasyonuna anlam verememe durumunu da bununla bağdaşlaştırabiliriz aslında. Biraz daha onu Gacy ile izleyip analiz edip sonrasında kafamızda oturtabiliriz. Maçın elenme sırası bellidir elemenin nasıl olacağı ise bazen maçı yazan arkadaşımızın inisiyatifindedir ama Goldust'ın elenişi planlıydı diye biliyorum. O an her şey olmuş olabilir. Belki Gacy'den bir talimat aldı, belki "sevgi" teması altında Team Chairman'e kendisini çok fena şekilde bağlı hissetti ve bunu yaptı onu sonradan bir mantığa oturtabiliriz. Pin olmadan bunu yapabilirdi ama bu biraz da orada Goldust'ın aslında Gacy'nin bağlı olduğu bir oluşum için her şeyi yapabileceğini epik bir şekilde gösterme çabasıydı. Olay tamamen epikleştirmek, duygusallaştırmak denebilir. Kısa bir kahramanlık sekansı sayılabilir. Hatta Goldust, normal koşullarda bu maçta Johnny Mayhem'den sonra ilk elenen güreşçi olacaktı ama biz bu sekansı yazmak istedik. Ospreay ve Malakai'nin el sıkma mevzusunun yazarın kararı olduğunu ve benim de o dönem alakasız bulduğumu zaten söylemiştim ama Goldust'ın bu sekansı bence güzeldi ya. Bunların dışında zaten şovu Humberto'nun dönüşünün kapatması aslında Jey'in zaferine gölge düşürmemeli çünkü şovun sonuna koyduğumuz sinematik sahneler aslında hep yaptığımız şey. En basit ve mantıklı gelecek önerme ise PURE. Şirketin son şovu olan Wrestlemania I: End of the Line'da bile şirket bir ring-içi finaliyle değil sinematik tamamlanmıştı. Ben böyle okuyucunun kendi seçebileceği alternatif bir son gibi düşünüyorum bu tür sinematikleri. Yani ayrı ayrı finaller. Jey Uso, 10 aydır oyuncunun da büyük çabası ve gayretiyle tam bu gece yeşermiş Rikishi'nin bir tohumu. PGW'de, diğer tüm Anoa ailesi üyelerinden katbekat daha başarılı bir tohum. Bu şirketin hikayesinde Roman Reigns bile tutunamamışken o Sole Survivor oldu ve hikayesini tamamladı. Öte taraftan benim Sonbahar'dan beri oynadığım bir Mr. O'Neil var ve onun da bir sona sahip olması gerekiyordu. Ringde Jey Uso'nun karşısına dikilip dümdüz ayrılıp Team PGW'nin kutlamasını seyretmek yerine kuzenini gömdüğü adam tarafından harcanma sinematiğinin şovun sonuna entegre edilmesinin bence Civil War'a bir zararı olmazdı. Kaldı ki Humberto kesin dönecekti ve dönebileceği en uygun senaryo O'Neil'i harcamaktı. Bu da ancak bu şovda olurdu. Ama dediğim gibi bu sinematikler benim hep sevdiğim işler ve ana olayın bitişinden tamamen bağımsızlar. İşin özü. Jey'in sole survivor olacağı bir tık belli kaçmış olabilir ama maç içinde değil bence sürecin son zamanlarında bile çok belliydi. Çünkü ilk planlarımızda, hatta aylar önceki planlarımızda PGW'i kurtarıp sole survivor olup kendi hikayesini olumlu bir yönde tamamlayacak olan Johnny Mayhem son virajda çok düşük bir aktiflik gösterince hikayesini olumsuz yönde tamamladı ve Jey Uso bayrağı devraldı. Bu zaferi Mayhem'den başka sadece onun elde edebileceği aslında biraz açıktı. Dediğim gibi, tek amacımız hikaye tamamlamak ve bu şov bana göre üç hikaye tamamlandı. Johnny Mayhem, Jey Uso, Mr. O'Neil. Mayhem ve O'Neil için her şey mutsuz son ile biterken bugüne kadar pek yüzü gülmemiş Jey Uso için bu gece özel ve güzeldi. Şova dair güzel eleştirilerin için teşekkürler dosto, durum bu şekilde. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Civil War 2024'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap