Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Civil War 2024'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Akashi" data-source="post: 197030" data-attributes="member: 84"><p>Zeke ve Hardy maçları biraz ara sıcak maçlar olduğu için eklenecek pek bir şey yok o yüzden direkt TVC ve ME hakkında yazacağım. TVC'ye girişimi beklemiyordum ve akıl oyunları vs. olsun Dream gibi bir köklü karakteri bu kadar sarsmak da hatun başımıza iyi bir şey deriz. Kazanacağımı da pek beklememiştim zaten okurken. Mahal ile yollar devam eder mi karaktere ne olur bilmiyorum ama gayet keyifli şu an Tiffany ile oynamak. Belki de menajerlikten güreşe kaymışızdır ona da okeyiz. ME'e gelirsek Daniels'ın Cody'e yaptığı hareketten sonra Uso'nun sole survivor olacağını bariz bir şekilde anladım ve bu da maçın şevkini kaçırdı açıkçası. Sonuna kadar hak edilmiş bir şey de anlayınca tat kaçıyor ne olursa olsun. Kendi karakterimin niye tag almadan da aynı şeyi yapabilecekken pin olmaya koştuğunu da anlamadım. Zaten maçta genel de hiçbir şey yapmadı Goldust. En son bu ne alakayı yine Black oynarken Ospreay'in elini sıkınca yaşamıştım. Yine bizim başımıza geldi de eyvallah. Şovu da bence Jey Uso kapatmalıydı o zaferi sonrası. Zaten zamanında belli başarıları almış çok da şov kapatmış isimlerin dönüp dolaşıp hep "aga be aga be" dedirtmesi hem diğer oyunculara bir tık ayıp hem de senaryonun da cılkını çıkartıyor bence. ME adına ekstra olumlu diyebileceğim tek şey de Val Venis'in başta koyduğu ağırlıktı. Gerçek bir şampiyon izledik. Ben şova 6 veriyorum Tiffany, Val Venis ve ortaya sunulan emeklerden ötürü. Elinize sağlık tekrardan.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akashi, post: 197030, member: 84"] Zeke ve Hardy maçları biraz ara sıcak maçlar olduğu için eklenecek pek bir şey yok o yüzden direkt TVC ve ME hakkında yazacağım. TVC'ye girişimi beklemiyordum ve akıl oyunları vs. olsun Dream gibi bir köklü karakteri bu kadar sarsmak da hatun başımıza iyi bir şey deriz. Kazanacağımı da pek beklememiştim zaten okurken. Mahal ile yollar devam eder mi karaktere ne olur bilmiyorum ama gayet keyifli şu an Tiffany ile oynamak. Belki de menajerlikten güreşe kaymışızdır ona da okeyiz. ME'e gelirsek Daniels'ın Cody'e yaptığı hareketten sonra Uso'nun sole survivor olacağını bariz bir şekilde anladım ve bu da maçın şevkini kaçırdı açıkçası. Sonuna kadar hak edilmiş bir şey de anlayınca tat kaçıyor ne olursa olsun. Kendi karakterimin niye tag almadan da aynı şeyi yapabilecekken pin olmaya koştuğunu da anlamadım. Zaten maçta genel de hiçbir şey yapmadı Goldust. En son bu ne alakayı yine Black oynarken Ospreay'in elini sıkınca yaşamıştım. Yine bizim başımıza geldi de eyvallah. Şovu da bence Jey Uso kapatmalıydı o zaferi sonrası. Zaten zamanında belli başarıları almış çok da şov kapatmış isimlerin dönüp dolaşıp hep "aga be aga be" dedirtmesi hem diğer oyunculara bir tık ayıp hem de senaryonun da cılkını çıkartıyor bence. ME adına ekstra olumlu diyebileceğim tek şey de Val Venis'in başta koyduğu ağırlıktı. Gerçek bir şampiyon izledik. Ben şova 6 veriyorum Tiffany, Val Venis ve ortaya sunulan emeklerden ötürü. Elinize sağlık tekrardan. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Civil War 2024'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap