RPG Civil War 2024'e Puanınız ve Değerlendirmeniz


Puanınız?

  • 10

    Oy: 7 70.0%
  • 9

    Oy: 2 20.0%
  • 8

    Oy: 0 0.0%
  • 7

    Oy: 0 0.0%
  • 6

    Oy: 1 10.0%
  • 5

    Oy: 0 0.0%
  • 4

    Oy: 0 0.0%
  • 3

    Oy: 0 0.0%
  • 2

    Oy: 0 0.0%
  • 1

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    10

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
7,775
Beğeni sayısı
2,262
PG Nakit
1,065
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Pre show niteligiyle uyumlu sekilde eglenceli basladi. Hacken kardesimin kimi alacagini merakla bekliyorduk. Bryan hikaye acisindan bol malzemeli bir karakter ama amerikan dragon bence onun en az ring disiyla baglanti kurdugu gimmicki. Nasil ilerleyecek merak ediyorum. Farkli, guclu bir karakterin kadroya katilmasi iyidir.

TVC'de Jinder gosterip Tiffany vurmak dogru tercih olmus. Normalde intergender maclara karsiyim ama nedensellik kuruldugunda problem yok ve bu sefer yerinde de olmus. Onur TVC'yi karisi yapti. Sezonluk araya kadar bu divizyondan ayrilmaz diye dusunuyorum ama belli de olmaz.

Ihya edilmis Angelico segmenti bende me icin face tarafa gececegi izlenimi yaratsa da tam tersi oldu. Onu nasil gerekcelendirecek izleyip gorecegiz. Mesihvari bir gimmick de iyi kullanildiginda is yapar.

Bate vs jeff maci.... Bate'le en basindan beri yapmak istedigimiz kizlarla iliski kurma konusunda sikinti yasayan bir gencin betaliktan alfaliga donusumuydu. Ring ici performans da bununla paralel ilerler seklinde dusunmustuk. Bekledigimiz gibi de basladi aslinda. Ancak benim penisdasin bir tik daha aktiflik gosterdigi takdirde amacimiza ulasacagimiza inaniyorum. Yoksa bosa cikarilacak gibi xd.

ME'de kagit uzerinde Wes Leenin liderligine ragmen gizli lider gibi davranmak hosuma gitti. Ana kemer sahiplerinin bir tik boyle olmasi gerekiyor farkli dozajlarda da olsa. Mayhemle olan hikayemizin de yukarida dendigi gibi 2-1 val venis galibiyetiyle bittigini anliyorum. Eski penisdas da biraz inaktifliinin kurbani oldu. Bence bu surecte aktif olsaydi bu macta ekibin daha farkli bir mayhem bookini dusundugune eminim.

Cody Danielsin da eskide kalan husumeti buraya yansitildi. Cody biraz liderlik sorumluluguyla kocakariligi karistirdi ve dirdir ederek Danielsin kafayi skti. Onun da isbirligine yakin gorunup tten girmesi guzel plandi. Daniels tek geceligine Gokten Dusmus Bok gibi davrandi.

Goldustun fedasi da kekanin acikladigi sekilde yorumlanirsa tutarli gorunuyor. Zaten bayagi zevkleri olan fetisist bir karakterden anormal seyler gormemiz gayet beklenir.

Bizim kole ruhlu maymunun ihanetine de sker misin sabaha mi birakirsin. Ulan senin davana yardim ediyoruz adamin yaptigina bak. Yenilirsek titus hucrede seni karisi yapacak hala canta derdinde herif. Senin o saclarini vajina pembesine boyayip beyin olarak kafatasina sokacam.

Angeliconun da gotumuzu kurtarmasi hosuma gitmedi degil. Bir elcidir bizim icin.

En sonunda da Jey Usonun maci cozmesi bence dogru karardi. Uzun suredir bu oyunu oynayanlarin nolursa olsun odullendirilmesi taraftariyim. Evet Pure sampiyonlugu da var ama yanina bu da eklenince hem Furkan gibi oynamak isteyenler icin ekstra motivasyon hem de karaktere derinlik katiyor. O yuzden sevindim kazanmasina. Titusun da sonu gelmisti zaten. Hapse girer diye beklerken humbertonun ortaya cikisi ve very very longtermstorytelling cok iyiydi. Ekibin eline saglik. 10.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
141
Mesajlar
6,451
Beğeni sayısı
1,444
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
5v5 maçında sık tag değişimi olmaması, bir kişinin girip uzun süre kalması ve yandaki karakterin unutulması hariç maçın yazımı, duygu yansıtımı süperdi. Şovun da her detayı mükemmeldi. Bir puanı biz oyuncuların süreç içerisindeki performansı ve bazı karakterlerin inaktife düşmesiyle bu şov yaratabilecekleri hype'ın sönmesi sebepleriyle kırarak 9 veriyorum.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: