Türkiye'de Yaşamak Stresli Değil
The MANIAC THE SPECIAL ONE Katılım 2 Tem 2023 Konular 602 Mesajlar 7,962 Beğeni sayısı 1,208 PG Nakit 1,855 Konum Elazığ RPG Karakteri ''Main Event'' Jey Uso Favori Güreşçi Bobby Lashley 1 Yönetim 30 Mar 2024 #1
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,302 Beğeni sayısı 2,318 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 30 Mar 2024 #2 Ergenliğe girmemiş çocuk yatak odasına gidelim diyorsa girdiğinde ne yapar? Bu memlekette çocuk yapanın aklı yoktur.
Ergenliğe girmemiş çocuk yatak odasına gidelim diyorsa girdiğinde ne yapar? Bu memlekette çocuk yapanın aklı yoktur.
Hacken Joe Hendry Katılım 2 Tem 2023 Konular 15 Mesajlar 5,311 Beğeni sayısı 1,406 PG Nakit 400 RPG Karakteri Bryan Danielson Favori Güreşçi Joe Hendry ELITE 30 Mar 2024 #3 Nature Boy' Alıntı: Bu memlekette çocuk yapanın aklı yoktur. Genişletmek için tıkla ... Başladı yine şova. Herkes ebeveyn olmamalı ama durumu ve bilgi birikimi yeterli insanlar, pırıl pırıl çocuklar yetiştirebilir canım.
Nature Boy' Alıntı: Bu memlekette çocuk yapanın aklı yoktur. Genişletmek için tıkla ... Başladı yine şova. Herkes ebeveyn olmamalı ama durumu ve bilgi birikimi yeterli insanlar, pırıl pırıl çocuklar yetiştirebilir canım.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,302 Beğeni sayısı 2,318 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 30 Mar 2024 #4 Hacken' Alıntı: Başladı yine şova. Herkes ebeveyn olmamalı ama durumu ve bilgi birikimi yeterli insanlar, pırıl pırıl çocuklar yetiştirebilir canım. Genişletmek için tıkla ... Yetiştirdiğin çocuk iyi olabilir, çevrede böyle dallamalar varken ben kız babası olamam mesela. Hayat yeterince zor.
Hacken' Alıntı: Başladı yine şova. Herkes ebeveyn olmamalı ama durumu ve bilgi birikimi yeterli insanlar, pırıl pırıl çocuklar yetiştirebilir canım. Genişletmek için tıkla ... Yetiştirdiğin çocuk iyi olabilir, çevrede böyle dallamalar varken ben kız babası olamam mesela. Hayat yeterince zor.
Hacken Joe Hendry Katılım 2 Tem 2023 Konular 15 Mesajlar 5,311 Beğeni sayısı 1,406 PG Nakit 400 RPG Karakteri Bryan Danielson Favori Güreşçi Joe Hendry ELITE 30 Mar 2024 #5 Nature Boy' Alıntı: Yetiştirdiğin çocuk iyi olabilir, çevrede böyle dallamalar varken ben kız babası olamam mesela. Hayat yeterince zor. Genişletmek için tıkla ... Her şeyin çözümü vardır Taylan’cım. Yeter ki gerekli şartlar sağlansın.
Nature Boy' Alıntı: Yetiştirdiğin çocuk iyi olabilir, çevrede böyle dallamalar varken ben kız babası olamam mesela. Hayat yeterince zor. Genişletmek için tıkla ... Her şeyin çözümü vardır Taylan’cım. Yeter ki gerekli şartlar sağlansın.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,302 Beğeni sayısı 2,318 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 30 Mar 2024 #6 Hacken' Alıntı: Her şeyin çözümü vardır Taylan’cım. Yeter ki gerekli şartlar sağlansın. Genişletmek için tıkla ... Çözülürse sorunlar amenna, şu hali ile ben çocuk sahibi olmak istemem.
Hacken' Alıntı: Her şeyin çözümü vardır Taylan’cım. Yeter ki gerekli şartlar sağlansın. Genişletmek için tıkla ... Çözülürse sorunlar amenna, şu hali ile ben çocuk sahibi olmak istemem.
Hacken Joe Hendry Katılım 2 Tem 2023 Konular 15 Mesajlar 5,311 Beğeni sayısı 1,406 PG Nakit 400 RPG Karakteri Bryan Danielson Favori Güreşçi Joe Hendry ELITE 30 Mar 2024 #7 Nature Boy' Alıntı: Çözülürse sorunlar amenna, şu hali ile ben çocuk sahibi olmak istemem. Genişletmek için tıkla ... İki görüşe de saygı duyarım. Ben de İstanbul’da çocuk yetiştirmeyi kesinlikle istemiyorum.
Nature Boy' Alıntı: Çözülürse sorunlar amenna, şu hali ile ben çocuk sahibi olmak istemem. Genişletmek için tıkla ... İki görüşe de saygı duyarım. Ben de İstanbul’da çocuk yetiştirmeyi kesinlikle istemiyorum.
Deeppy BANKER Katılım 23 Ara 2023 Konular 284 Mesajlar 5,639 Beğeni sayısı 723 PG Nakit 680 Konum İstanbul Favori Güreşçi Brock Lesnar ELITE 30 Mar 2024 #8 Hiç değil hem de.