RPG Civil War 2024


PGW: Son Eklenen Parta Git

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
304
Beğeni sayısı
182
PG Nakit
100
Selamunaleyküm ofiste +16 dakika uzatmalı Djaniny-Fayçal Fajr kapışması izlemekten hiçbir şeye bakamadım. Anca eve gelebildim.

Danielson'ın döndüğü şov bağırttı gerçekten. Tebrikler.

Velveteen'e bak hayatını bitirmiş hatunun. Şampiyon kalmak yakışırdı ağabeye zaten.

Angelico ağabey seni hala İslam'ın şefkatine davet ediyorum.

Jeff de ana olay seviyesinden düşse de hala kendinde bir numara olduğunu göstermiş. Tebrikler diyelim.

Benim giriş videosu felaket gaza getirdi. Ellerinize sağlık.

AFERİN DANIELS. Daha girişlerde aldık psikolojik üstünlüğü. Rakibin son üyesi bağırttı adam abdest suyuyla duş alıp geldi kank ne yararı olacak bunun

Mayhem'in elendiği sıraya bak kank acele etmeseydin ya

Daniels'a laf anlatacağız diye az daha kasayı çizdiriyormuşuz da Angelico'yu beklenen sırada elemişiz.

DANIELS SEN SALAK MISIN OĞLUM. Eşeğimin adı Christopher maalesef. Beni elettiği adama bak bir de ayı oğlu ayı

Gacy yine mallığını konuşturmuş. İki doğru dur lan.

Wes aferin eşek herif kedi olalı bi fare tutmuşsun. Venis yat oğlum aşağı. Derken ayı oğlu ayı her şeyi menfaat için yapmış ya. ÖKÜZ herif. İyi olmuş elendiğin

Biz Patron'dan razıyız ya rakibin yarısını eledi, helal olsun deyip geçmek lazım.

Helal oğlum Jey. Beni paket ettiler ama senin bu işi becereceğinden emindik ya. Helal olsun. JEY ON FIRE

Finale bak ceset çıkmayan şov kalmadı mübarek. Kendi zehrini tattırmış O'Neil'a.

5v5 olan şovlar her koşulda çok iyi oluyor, bunun da onlardan biri olduğunu söylemek gerek. Haftada bir yorum, denk gelirse bir promo atarak şovlarda bu kadar etkin rol almayı beklemiyordum açıkçası. Size öyle bir güven verdiğim için mutlu oldum. Bu senaryoda da daha aktif oynamak ve daha fazla promo atmak isterdim ama vaktimi bu kadarına yetirebiliyorum ne yazık ki. Daniels ile hikayemiz çok hoşuma gidiyor başından şu ana kadar olan kısmıyla. Şov anında takip etmediğim için o anın getirdiği heyecanla yorumlayamıyorum fakat eğlendiğimi söylemem lazım.

Ellerinize sağlık. Aktifliğin pek de iyi gitmediği dönemde uğraşıp ediyorsunuz, bu kadar uzun şovlar yazıyorsunuz. Bu durumu iyi bildiğim için büyük saygı duyuyorum bu kadar uğraşa. Umarım siz de eğleniyorsunuzdur. Teşekkürler tekrardan.
 

Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
26
Mesajlar
1,720
Beğeni sayısı
268
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Şehir dışından geldiğim için pek şovla ilgilenemedim ama çok merakla beklediğim bir şovdu. Bir çok hikayenin temelini oluşturan bir era'nın sonuna gelmek yaşlı hissettiriyor :D

Genelde Kick Offları okurken çok bunalırım ve çok şovun parçasıymış gibi hissetmem ama bu sefer return ile bendeki o açık kapandı.

Velveteen maçının sonucu bir sonraki şovlarda daha çok eğlenceli olacağını düşünüyorum. Belki sürpriz bir unvan değişimi bile olabilir bu hikaye sonrasında.

Angelico sanırım mevki değişikliğine gitti :D

Karakterimin bire bir pek fazla rekabeti yoktu, maçlarında da genelde hep üçüncü kişilerin dahil olmasından ötürü azıcık sıkılmıştım. Sonuçtan bağımsız olarak böyle çekişmeli bir mücadeleye karakterimin ihtiyacı vardı.

Venis ve Mayhem arasındaki dram devam edecek gibi, Mayhem'in Rumble galibiyetinin zemini hazırlanıyor bence. Bu konuda sadece böyle bir tahminde bulunabilirim. (Venis'n unvan kaybına veya kazancağı bir şeye mani olarak da bu bağ devam edebilir)

Maçın geri kalanı ve Jey Uso'nun hikayeyi bitirişi çok güzel dokunuşlar olmuş. Uso'yu oynayan oyuncu da böyle bir anı hak ediyordu.

Garzaları artık görmeyeceğimizi düşünüyorum :D

Bu süreçte emeği geçen ve oynayan herkesin eline sağlık.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
5,683
Beğeni sayısı
1,254
PG Nakit
1,000
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Şehir dışında olduğum için maalesef takip edemedim, detaylı yorum yollayacağız okuyup. İnanılmaz bir şov olmuşa benziyor.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
5,683
Beğeni sayısı
1,254
PG Nakit
1,000
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Öncelikle özür dilemekle başlayalım, süreç içerisinde aktifliğin düştüğü dönemde elimden geldiği kadar şovları takip etmeye devam etmeye çalıştım. Bu şovu da çok takip etmek istiyordum çünkü karakterim bir süredir ön planda ve burasının da benim için bir dönüm noktası olacağını hissediyordum. İstanbul'a gittiğim için takip edemedim ancak şimdi okuma fırsatı buldum.

Gerçekten üst düzey bir şov olmuş. Big Zeke ile başlayacak olursam böyle bir karakterin PGW'da var olması hem ekibin elini kolaylaştırıyor bence hem de fazlasıyla renk katıyor. Haftalık şovda dahi Zeke'nin aldığı tepkiler az değildi, keyif veriyor insanlara ve bana da. Günceldeki Karabük mevzusunun yansıtılması eğlendirdi askfljaslkfjasf, dümdüz olacak open challange'a renk katmış. Haftalık şovlarda da reality katacak eğlenceli segmentlar sunacaktır bu Karabük mevzusu bize. BRYAN DANIELSON... Kimin olduğunu şovu okurken anlamamıştım, karakter merkezine baktığımda çok mutlu oldum. Hakan abi muhteşem bir tercih yapmış, çok renk katacaktır. Beklediğim gibi de hızlı galibiyet almış, challange'a yanıt veren isim olarak. Şimdiden mid-card kemerleri için en büyük adayım Bryan, ana kemer etrafına da WM sonrasında girmesi muhtemel.

Dream'in Rumble'ı kazanacağını düşündüğüm için Rumble'a kemerle gideceğini düşünmüyordum ve burada kaybedeceğini düşünüyordum fakat Mahal hiç aktif değildi gerçekten, Tiffany hamlesi de o sebeple mantıklı olmuş. Maç da gerçekçi olmuş, hoşuma gitti bu tarz yazımı. Mahal'in pek PGW içinde var olacağını sanmıyorum artık ama Tiffany neler yapacak merak ediyorum. Kemerin akıbeti içinse Rumble sürecinde bir haftalık şovda Dream kemeri kaybedebilir diye düşünüyorum, bi farklılık lazım artık. Kemer ana kemerlerin yanında gezinirken süreç içinde çok arka plana düştü ve ilgimi çekmiyor pek şu anda maalesef.

Başlangıçta inanılmaz ilgi çekici segmentlar okusak da Mami'nin de pek aktif olmamasıyla beraber Angelico hikayesi de bendeki ilgisini kaybetmişti. Bu segment bize arkadaki tarikat mı denir oluşum mu denir artık onu bayağı güzel tanıtmış. Fragmanımsı olmuş ve Petrus'u gördüğüme acayip sevindim. PURE zamanlarında acayip keyif veriyordu, Emin Cahit - Simon Petrus etrafında dönen hikaye, en iyi yan karakterde hatta Petrus'a oy atmıştım. Burada daha da etkili bir Petrus izleyeceğimizi hissettim. Yeni dönemde nasıl olaylar bizi bekliyor bakalım. Girişinde inanılmaz büyük bir rol oynasa da Angelico bu hikayeden çıkarılacaktır gibi düşünüyorum.

Jeff Hardy'nin de bu maçı kazanacağı garanti gibi bir şeydi benim gözümde, çok iyi bir maç olmuş. Yazanın eline sağlık gerçekten. Jeff Hardy'nin bundan sonraki yolunun Rumble olacağını düşünüyorum, Mid-Card kemerlere yönelmeyecektir. Rumble için önemli bir aday olabilir fakat yakın süreçte ana kemer serüveni yaşaması da soru işareti bırakıyor. Mami D Way'in eski performansına döndüğü bir senaryoda önemli bir contender olur her halükarda. Tyler Bate'in ise ilk geldiğinde daha büyük bir etki bırakacağını düşünüyordum fakat Gloom'un performansı da pek beklediğim gibi olmadı. Sürecin devamında Rumble'da yer alacaktır fakat önemli bir noktada olabileceğini zannetmiyorum yakın süreçte.

Christopher Daniels demek ha... bir kere daha karşımıza çıktı. Katılacağı aslında çok bariz bir şekilde anlatılmıştı da ben Daniels'ın bir ters köşe yapıp bu olayın dışında kendini tutacağını düşünmüştüm. Hatta bahis liginde de çok uç örneğe giderek Ospreay return'e kadar gittim, Taha'nın forumda biraz aktif olduğunu görünce birkaç konuda. Cody'nin giriş videosu da çok iyi olmuş. Angelico bu maça çok büyük hype ile girebilecekken de maalesef hiçbir hype yapmadı üstümde, biraz üzücü oldu, az çok herkes tarafından tahmin edilmişti bu maçta olacağı da. Mayhem & Venis yapılabilecek en iyi başlangıçtı bu maça gerçekten, bu da kullanılmış. Duygu dolu, uzun bir sekans da yaşamışlar. Maça izlerini bırakmışlar. Venis bayağı iyi bir konuşma yapmış, Mayhem'i özetlemiş gerçekten. İlk eleneceğini tahmin ederken ben de bu yoldan gittim. Çok çok fırsat geçti Mayhem'in eline fakat Emir hiçbirini kullanamadı maalesef. Hayatında, okulundaki yoğunluklar vesaire etkili olmuştur belki ancak çok taşıyamadı bu verilen yükleri. Her seferinde de hüsrana uğrayarak ayrıldı. Bu süreçte çok ön planda olacağını düşünüyor ve gerçekten Sole Survivor'ın o olacağını düşünüyordum hikaye başlangıcında. Fakat hiç aktif yürütememesi bu süreci beni de ilk elenecek tahminimde onu yazacak noktaya kadar getirdi. Mayhem'in kovulup bayrağı Uso ve Cody'nin aldığını gördüğümde zaten az çok o noktada ekibin de farkında olduğunu düşündüm. Bu PPV sonrasında Emir'in performansına bağlı daha depresif, neden böyle olduğunu düşünüp kendini tekrardan yaratan farklı bir Mayhem izleyebiliriz diye düşünüyorum. Rumble için gerçekten önemli adaylardan birisi olur süreç içerisinde fakat bu tamamen de kendisine bağlı gibi görünüyor. Bu kadar şirketin ön planında olup, eline birçok fırsat geçirip hiçbirini değerlendiremeyen güreşçi görmemiştim. Rumble'da bu döngüyü kırabilir dediğim gibi bir durumda, tahminim o yönde.

JBL: Yarım kalmadı, bitti Cole. Bazı insanlar kazanmak için değil kaybetmek için doğmuştur.

Şu gerçekten Mayhem'in özeti olmuş. Yazanın eline, fikrine sağlık bu spiker diyaloğunu. Maç içindeki bazı sekanslar güzel anlatılmış, hiç aceleye getirilmemiş ve duygu verilmiş okuyana. Yıllarca birçok kez 5v5 maç yazmış birisi olarak yazması en zor olan maçlardan birisi olduğunu düşünüyorum Royal Rumble ile birlikte. Gerçekten güzel yazılmış maç, fazlasıyla hoşuma gitti benim Daniels sekanslarını, giriş-çıkışların verdiği hype'ı vesaire gördüğümde.

Angelico da maalesef çok büyük etki bırakabilecekken pek hikayesini anlatamadan gitmiş. Cody hanesine hak ettiği bir elemeyi yazdırmış erkenden. Ben ringe girdiğimde Christopher'ın böyle bir şey yapacağını hiç düşünmemiştim, Cody aralarındaki diyalog o noktaya gitse de beni gördüğünde farklı bir tepki verebilir demiştim. Fakat kafayı ne kadar taktıysa gerçekten Team PGW'yi mahvetmiş iki sekansla. Benim pek de bir şey yapmama gerek kalmamış. Rumble sürecinde ana kemer etrafında Daniels vs. Cody izleyeceğimiz garanti gibi gözüküyor. Daniels'ın neler yaşadığını daha iyi anlayacağız o süreçte ve çok merak ediyorum. 5v5 maçlarda ilk defa gördüğümüz bir şey olmasa da Daniels'ın bu yaptığı ihanet değil çok daha farklı bir şey. Merakla bekliyorum gerçekten, Petrus'un yanında Daniels da Rumble sürecinde en ilgiyle takip edeceğim hikayelerden birisi olacak.

Goldust & Gacy ilişkisini çok iyi oturtamadım kendimde, çok vakit de olmadı anlatmaya bu ilişkiyi. Daha detaylı anlasak bu "kırılma anı" aslında çok daha etkileyici olabilirmiş. Her şeye rağmen Gacy'nin bakışıyla Goldust'ın hiç sorgulamamasıyla bir çok şey anlatıyor ve etkiliyor. Devamında daha güzel anlatılacaktır bu hikaye ve biz de tekrar okuduğumuzda daha iyi anlayacağızdır. Thank you Goldust diyelim götümüzü kurtardığı için de.

Acayip bir şerefsizlik yapmışız, Mr. O'Neil'ın en yakınında başlasak da bu hikayeye zaten çok kararsız olduğumuz ve kafamızın içinde onlarca ses olduğunu anlatılmıştı. Burada da Mr. O'Neil'ı değil kendimizi düşünerek hareket etmişiz (böyle olacağını da tahmin ediyordum dediğim gibi kafamızın fazlasıyla karışık olmasıyla o buried alive maçı ve sonrasıyla) ancak Angelico... bizden büyük şerefsiz varmış diyelim. İlk bu Sefir, Petrus hikayesini gördüğümde bir noktada dahil olacağımı düşünüyordum. Çünkü Mr. O'Neil'ın gideceğini düşünüyordum ve ortada kalacaktım gerçekten. Angelico'nun bu müdahalesi de hikayeye gireceğimi kesinleştirmiş diye düşündüm. Rumble süreci çok garip olacak benim için, Rumble'a nasıl gideceğimi merak ediyorum. Çantayla Rumble'a gitmek de can sıkıyor bakalım yolumuz nasıl olacak. Takıma da inanılmaz zarar vermişiz gerçekten hem Venis'den belki de en önemli silahtan hem de kendimizden etmişiz.

Şu göt kurtaran Patron konuşulmaz da... 2v4 sürecini inanılmaz yönetmiş iki elemeyle de takımı 2v2'ye getirmiş. Sonrasında yorgunlukla Joe Gacy'e karşı duramasa da gerçekten şu ana kadar maçın adamı olmuş açık ara. Team PGW çok şey borçlu... O da Garza'nın gittiği şovla beraber biraz kayıplara karışıp güzel bir return atmıştı, Rumble için Dream ile beraber en önemli aday bence. Biz de kardeşimizin yanında olacağız o süreçte şu an ters taraflarda olsak da.

Ve Jey Uso... uzun süredir oynadığım RPG illetinde gördüğüm en önemli karakter gelişimlerinden bir tanesine imza attı gerçekten. Hiçbir şey olmaz gibi bakılan karakter Rikishi ile girdiği hikayeden bu yana hiç geriye doğru ivmelenmedi, hep yükselişteydi. RPG'ye verdiği önem, destek ve de en önemlisi emekle bunu da sonuna kadar hak etti bence. Tebrik ediyorum kardeşimi ve başarılarının devamını diliyorum. Maç sonundaki Chairman - Jey Uso.. hastasıyız bu oyunun yemin ederim. Tüylerim diken diken oldu, bunun için yıllardır bu oyunu oynuyoruz ne kemer ne o ne bu. Şu taaaa 16. şovdan aylar sonrasına uzanan yolculuk ve şu arkadaşlık ortamı için. Kim düşündüyse gerçekten helal olsun, inanılmaz hissettim.

Şov sonunda Chairman'in vedası da başka bir şekilde düşünülemezdi. Humberto'nun maça dahil olabileceğini de düşünüyordum fakat izini böyle bırakması çok daha güzel olmuş. RPG'ye getirdiği sinematik sekansların sonuncusunu vermiş Mr. O'Neil'da ve müthiş bir veda etmiş. Barış kalıcı olarak mı geri döndü yoksa anın dramatizasyonu için mi kullanıldı bilmiyorum ama o da döndüyse WrestleMania'ya giden süreçte çok büyük roller oynayacaktır. Kusursuz bir son olmuş.

Oyuncular bu süreci pek kaldıramadı ben dahil maalesef, bu kadar önemli bir şova giderken tek bir promo dahi atamadık iki takım olarak. Reytingler de dibi zorluyordu. Performans olarak oyuncular en dibi yaşarken ona rağmen çok büyük emek göstererek böyle bir şovu bizlere sunduğunuz için en ufak emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Elinize emeğinize sağlık, umarım WrestleMania'ya giden süreçte ben dahil tüm oyuncuların da tekrar kendisine gelmesiyle bu şovla birlikte çok daha güzel, epik anlar yaşayacağız. 👊✊💪
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: