Bring It Down! Will Ospreay girişte tek başına görünüyor. Seyircilerden olumsuz bir tepki alan Will, görevliden bir mikrofon istiyor.
Will Ospreay: Hey, hey hey! Neyden konuşmak istersiniz?
Ospreay ellerini iplere koyup seyirciyi dinlemeye koyuluyor. Seyircilerden çeşitli sesler yükselse de hepsi dağınık birer ses olmaktan öteye gidemiyor.
Will Ospreay: Pekala, bunu sizlerle uyumlu bir şekilde başarmayı ummuyordum zaten. Nasıl olsa siz gidip Enzo Amore'yi destekleyecek kadar gereksiz kişiliklersiniz. Ama bundan ötürü size kızamam. Siz, klasik her insan gibi, underdog sevdasına kapıldınız. Siz seyircisiniz, bu tepkileri vermeniz çok normal. Normal olmayan ise şirkette görevli olan kişilerin bunu yapması. Daha açıkça konuşmak gerekirse, William Regal'in böyle davranması. Regal, bir komite üyesi olarak yetkilerinin dışına çıktı. Maçı, desteklediği kişinin kazanmasını sağlayacak şekilde değiştirdi. Benim zaferimin önüne geçti. Ve bunu herkes destekledi. Bir kişi bile buna itiraz etmedi. Kimse Regal'in taraflı davrandığını söylemedi. Kendi favorileri istemedikleri gibi muamele görünce kıyameti koparanlar, neden buna sustunuz. Şovun başına milyon itiraz geldi, şovun ortasına milyon itiraz geldi, şovun sonuna milyon itiraz geldi. Bu neden böyle, şu neden şöyle. Bir kişi bile benim adıma bir şey demedi. Ben sustum. Bu şirketin iyiliği için sustum. Regal ile bire bir konuşmayı tercih ettim. Ama Regal'in bana nasıl davrandığını gördünüz. Bana bu işin amatörü gibi davranıyor. O kendini jiletlemekten başka bilmeyen adamlara laf anlatmaya çalışırken, ben onun hayallerini yaşıyordum. Tokyo Dome'un main eventinde, dünyanın en iyilerinden bir tanesi ile maça çıkıyordum. O, WWE'den kovulurken, Vince teklif üstüne teklif getiriyordu bana. Burnum kırık bir halde New Japan Cup'ı kazandım. Boynum kırkken kemerimi savundum. Herkes bittiğime inanırken, ben eskisinden de sağlam döndüm. Yani Regal, senin karşında NXT çaylağı durmuyor. Karşındaki Billy GOAT!
Will Ospreay: Yine de bazı sivri zekalılar; "Ama Will, Regal sana ikinci bir şans verdi" diyordur, değil mi? Değil! Ben kendi hakkımı kaybetmedim. Regal onu benden çaldı. Bobby Gunns, WALTER, The Dream, Roman Reigns, Drew McIntyre ve hatta Enzo Amore bedavadan haklarını alırken, Regal bu hakkı benden çaldı. Ve bunu beni adam etmek için yapmışmış da falan filan. Saçmalık. Regal, mental olarak, karar verecek bir durumda değil. Sağlıklı düşünemiyor. Ama bunda şaşıramıyorum. Cornette kendisi bir dede olduğu yetmezmiş gibi komitesi de dedeler tarafından oluşuyor. Kılları pamuk olmuş herifler burada kafalarına göre adam kayırıyorlar. Ama karşılarında torpil olmadan bu kadar yükselen birisini gördüklerinde, onu baltalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. WALTER sadece bilete meydan okuma hakkı kazanacakken, direkt bileti aldı. Gunns ve Enzo da bilet için mücadele edecekler. Ve ben eğer ki cuma günkü maçımı kazanırsam, belki o zaman, Regal bana bir bilet vermeye düşünebilirmiş. İstediğim kemerin bir bileti çoktan verdiler. Diğerini de vermek üzereler. Ve ben buraya s*kmdirik bir ara kemer için gelmedim. Dünyanın tepesinden, aradaki kemer için ufaklıkları yenecek bir adam değilim ben. Aerial Assasin dönemi kapandı. Karşınızda Will Ospreay'in en iyi versiyonu var. The Commonwealth Kingpin burada. Arenaya girdiğimde Elevated çalmıyor. Bring It Down çalıyor. İngiltere'nin köşe başlarındaki indie şirketlerde güreşen Ospreay, Regal'in onu adam yapma fikrine çıldırırdı. Ancak ben, dünyanın dört bir yanında piştim. Her zamankinden daha hırslı, daha agresif ve her zamankinden daha açım. Ve sen, cuma günü karşılaşacağım kişi...
Will Ospreay: ...ne ile karşı karşıya olduğuna dair en ufak bir fikrin bile yok!
Ospreay mikrofonunu atıyor. Arenada yeniden Bring It Down çalmaya başlarken görüntüler sonlanıyor.