Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Kadın Düşmanlığı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Kirumi Tojo" data-source="post: 18917" data-attributes="member: 97"><p style="text-align: center"><em>Kameralar bir evin içerisinde açılıyor. Hoş ve güzel bir evin içerisinde koltukta köpeğiyle beraber duran AJ Lee ortaya çıkıyor. AJ Lee düşünceli bir ifadeyle öylece etrafı seyrediyor. Kamerayı fark eden AJ, düşünceli bakışları yerine Şaşkın ve Afallamış bir görüntüyle karşımıza çıkıyor. Bir eliyle ekrana doğru selam verip söze giriyor.</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>[ATTACH=full]786[/ATTACH]</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><em>AJ Lee: </em></strong><em>Ben AJ Lee-... Ah... Doğru. Beni zaten biliyordunuz, değil mi? Üzgünüm. Köpeğim Max ile sıkıcı bir gün geçiriyoruz. Siz gelmeden önce bir konu aklıma takıldı. Muhammed Hassan ve Şu Val Venis ve Tyler Reks bozuntuları... Ne kadar iğrenç insanlar şirkette yer alıyor anlamıyorum. Birisi... Sosyal Medya'dan Kadın düşmanlığı yapar. Birisi... Terli havlularını atar... Ne iğrenç şeyler ama. Gerçi doğru konuşmak gerekirse... Val Venis ve Tyler Reks iyi adamlara benziyor. İkisi de tam bir Şapşal ve Komik. Eğlenceli olduklarını düşünüyorum doğrusu. Bu konular cidden canımı sıkmaya başlıyor. En iyisi bu konuları bırakmak. Sıradaki şova 1 gün kaldı ve Ziggy ile Biggy ile çalışmaya devam ediyoruz. Daha iyilerine layık olmak için... Ama bir konu hakkında konuşmak gerekirse, mültecilerin buradan defolup gitmesi. Benden bu konu yüzünden nefret edebilir hatta sevmeyebilirsiniz. Umrumda değil. Ama Kadın Düşmanlığı yapan bir Herifin şirkette kalması imkansız. Bu isim Muhammed Hassan. John'un bu konu hakkında bir şey yapmasını bekliyorum. Ah... Gerçi bu konular da fazla geri kafalıyım. Boşverin gitsin. Ama bu şirketten gitmesine en sevindiğim kişi Muhammed Hassan olacak. Umarım John gerekeni yapar</em>. <em>Yanlış anlamayın, milliyetçi değilim. Kimseyi kendi ülkesine zorlayan birisi değilim. Ama Muhammed Hassan gibi insanlar... Bu şirketten arındırılması gerekir. Hemde tamamen. Bu konu hakkında daha fazla konuşmasak daha iyi olur. </em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>AJ Lee derin bir iç çekişten sonra masada duran içkiyi kafasına dikiyor ve Köpeği Max'ın kafasını okşuyor. Sonrasında AJ, kameraya dönerek konuşmasını sürdürüyor.</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><strong><em>AJ Lee: </em></strong><em>(Sarhoş bir ses tonuyla beraber) Muhammed Hassan gibi heriflerin canı cehenneme. Daha doğrusu, Erkek Düşmanlığı ve Kadın Düşmanlığı yapan herkesin götünü sikeyim adamım... Onları gördüğüm an hayatım soluyor. Umarım bir an önce Muhammed Hassan, Yota Tsuji gibi adamlar şirketten kovulur. Onları görmek istemiyorum. Her neyse... Benden bu kadar. Daha fazla konuşursam kusacağım. Varlıkları bile kusmama yetiyor. Sizleri böyle karşıladığım için üzgünüm ama bazı insanlara hak edildiği gibi davranılır. Sonra neden Mülteci sevmiyorsun diyorlar... İşte Muhammed Hassan gibi türevleri yüzünden. Bence sorunu biraz kendinizde aramanız gerekiyor, Çocuklar. Her şeyin sorumlusu John Bradshaw Layfield değil. Her neyse... Yarın daha çok iş olacak. Görüşürüz çocuklar. Umarım bahsettiğim adamın asıl kötü adam olduğunu düşünen kişilerin aslında yanlış düşüncelerde bulunduğunu görürsünüz.</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>AJ Lee, Hafif sarhoşluk etkisiyle beraber kameranın olduğu yere ilerleyip kameranın kapatma tuşuna basıyor. Böylelikle kameralar kapanırken konuşma gösterisi son buluyor.</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kirumi Tojo, post: 18917, member: 97"] [CENTER][I]Kameralar bir evin içerisinde açılıyor. Hoş ve güzel bir evin içerisinde koltukta köpeğiyle beraber duran AJ Lee ortaya çıkıyor. AJ Lee düşünceli bir ifadeyle öylece etrafı seyrediyor. Kamerayı fark eden AJ, düşünceli bakışları yerine Şaşkın ve Afallamış bir görüntüyle karşımıza çıkıyor. Bir eliyle ekrana doğru selam verip söze giriyor. [ATTACH type="full"]786[/ATTACH][/I] [B][I]AJ Lee: [/I][/B][I]Ben AJ Lee-... Ah... Doğru. Beni zaten biliyordunuz, değil mi? Üzgünüm. Köpeğim Max ile sıkıcı bir gün geçiriyoruz. Siz gelmeden önce bir konu aklıma takıldı. Muhammed Hassan ve Şu Val Venis ve Tyler Reks bozuntuları... Ne kadar iğrenç insanlar şirkette yer alıyor anlamıyorum. Birisi... Sosyal Medya'dan Kadın düşmanlığı yapar. Birisi... Terli havlularını atar... Ne iğrenç şeyler ama. Gerçi doğru konuşmak gerekirse... Val Venis ve Tyler Reks iyi adamlara benziyor. İkisi de tam bir Şapşal ve Komik. Eğlenceli olduklarını düşünüyorum doğrusu. Bu konular cidden canımı sıkmaya başlıyor. En iyisi bu konuları bırakmak. Sıradaki şova 1 gün kaldı ve Ziggy ile Biggy ile çalışmaya devam ediyoruz. Daha iyilerine layık olmak için... Ama bir konu hakkında konuşmak gerekirse, mültecilerin buradan defolup gitmesi. Benden bu konu yüzünden nefret edebilir hatta sevmeyebilirsiniz. Umrumda değil. Ama Kadın Düşmanlığı yapan bir Herifin şirkette kalması imkansız. Bu isim Muhammed Hassan. John'un bu konu hakkında bir şey yapmasını bekliyorum. Ah... Gerçi bu konular da fazla geri kafalıyım. Boşverin gitsin. Ama bu şirketten gitmesine en sevindiğim kişi Muhammed Hassan olacak. Umarım John gerekeni yapar[/I]. [I]Yanlış anlamayın, milliyetçi değilim. Kimseyi kendi ülkesine zorlayan birisi değilim. Ama Muhammed Hassan gibi insanlar... Bu şirketten arındırılması gerekir. Hemde tamamen. Bu konu hakkında daha fazla konuşmasak daha iyi olur. AJ Lee derin bir iç çekişten sonra masada duran içkiyi kafasına dikiyor ve Köpeği Max'ın kafasını okşuyor. Sonrasında AJ, kameraya dönerek konuşmasını sürdürüyor. [/I] [B][I]AJ Lee: [/I][/B][I](Sarhoş bir ses tonuyla beraber) Muhammed Hassan gibi heriflerin canı cehenneme. Daha doğrusu, Erkek Düşmanlığı ve Kadın Düşmanlığı yapan herkesin götünü sikeyim adamım... Onları gördüğüm an hayatım soluyor. Umarım bir an önce Muhammed Hassan, Yota Tsuji gibi adamlar şirketten kovulur. Onları görmek istemiyorum. Her neyse... Benden bu kadar. Daha fazla konuşursam kusacağım. Varlıkları bile kusmama yetiyor. Sizleri böyle karşıladığım için üzgünüm ama bazı insanlara hak edildiği gibi davranılır. Sonra neden Mülteci sevmiyorsun diyorlar... İşte Muhammed Hassan gibi türevleri yüzünden. Bence sorunu biraz kendinizde aramanız gerekiyor, Çocuklar. Her şeyin sorumlusu John Bradshaw Layfield değil. Her neyse... Yarın daha çok iş olacak. Görüşürüz çocuklar. Umarım bahsettiğim adamın asıl kötü adam olduğunu düşünen kişilerin aslında yanlış düşüncelerde bulunduğunu görürsünüz. AJ Lee, Hafif sarhoşluk etkisiyle beraber kameranın olduğu yere ilerleyip kameranın kapatma tuşuna basıyor. Böylelikle kameralar kapanırken konuşma gösterisi son buluyor.[/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Kadın Düşmanlığı
Menü
Giriş yap