WWE SmackDown Tartışma Konusu | 22.03.2024


Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Singles Match
Santos Escobar vs. Rey Mysterio


12 dakika süren maçın sonunda Dominik Mysterio'nun maskeyle ringe girip Santos Escobar'a yardım etmesiyle Santos Escobar önce bir 619, sonrasında da Phantom Driver ile maçı kazanır.



Kazanan: Santos Escobar

Maçtan sonra arka alana gidiyoruz ve Bayley'nin geçen hafta Damage CTRL'a karşı kendisine yardım ettiği için Naomi'ye teşekkür ettiğini görüyoruz. Ardından Bianca Belair yaklaşıyor ve Bayley ile Damage CTRL'un son birkaç yıldır ona karşı başlattığı saldırılar hakkında konuşuyor. Bayley'e geçmişin sonunda onu yakaladığını ve başına gelen her şeyi hak ettiğini söyler.

Reklamlardan sonra Belair ve Naomi'nin Bayley hakkında tartıştığını görüyoruz. Naomi geri adım atmayacağını söylüyor ve Belair'e IYO SKY ve Damage CTRL ile tek başına yüzleşemeyeceğini söylüyor.

WWE RAW Tag Team Title / WWE SmackDown Tag Team Title #1 Contendership Qualifying Match
Austin Theory & Grayson Waller vs. The OC (Karl Anderson & Luke Gallows)




7 dakikalık maçın sonunda Gallows tag alıyor ve Anderson'un yardımıyla Theory'e Magic Killer yapmak istiyor fakat Waller engelliyor. Sonrasında Gallows, Waller'ı dışarı yollarken Theory fırsattan istifade Gallows'a Roll-Up yaparak maçı takımına kazandırıyor.

Kazanan: Austin Theory & Grayson Waller

Reklamlardan sonra Naomi ringe doğru ilerliyor. Damage CTRL daha sonra rampada beliriyor, ancak SKY ring kenarındaki diğer takım arkadaşlarına katılmadan önce Bayley'nin arka alanda saldırıya uğradığını görüyoruz.



Non Title Match
IYO SKY (w/Asuka, Dakota Kai & Kairi Sane) vs. Naomi


9 dakikalık maçın sonunda Damage CTRL'un Naomi'nin dikkatini dağıtmasıyla maçı IYO SKY kazanıyor.

Kazanan: IYO SKY

Maçtan sonra Damage CTRL Naomi'yi dövdü. Naomi karşılık vermeye çalışınca da Asuka tarafından Naomi'nin yüzüne mavi mist tükürdü. Bianca Belair'in müziği duyuldu ve Naomi'yi kurtarmak için ringe koştu. Dakota Kai'ye bir forearm darbesi indirip onu ring basamaklarına çarptırıyor, ardından Sane'ye bir spinebuster indiriyor ve Asuka'ya yumruklar yağdırıyor. Ardından Sane'ye bir KOD yapmak ister fakat Damage CTRL'un geri kalanı ona saldırmaya başlar.



Bu yaşananlardan sonra bir vinyet izliyoruz ve Jade Cargill'in ilk kez haftaya olacak SmackDown'da gözükeceği duyuruluyor.



Reklamlardan döndüğümüzde Pretty Deadly'nin Kevin Owens ve Nick Aldis arasındaki bir toplantıyı böldüğünü görüyoruz. Pretty Deadly ve Owens daha sonra tartışmaya başlıyor ve Owens, Pretty Deadly'yi zaten aklında olan bir partnerle bir tag team maçına davet eder. Pretty Deadly'nin kabul etmesiyle Randy Orton kendisini tanıtır ve Owens ile takım olmayı kabul eder.



Ardından AJ Styles'ın WrestleMania'ya nasıl hazırlandığını göstermek için WWE'nin dijital ekibiyle oturduğu bir videoya geçiyoruz. İkili kavgaya tutuşurken polis alana geliyor. Polis ikiliyi ayırmak için geliyor ve Styles'ın karısı onu tutarken Knight'ı tutukluyor. Styles tekrar Knight'ın peşinden gitmek istiyor fakat polis memurlarından biri onu engellerken diğeri Knight'ı arabaya bindiriyor. Knight daha sonra Styles'ı geri döneceği konusunda uyarıyor.



WWE RAW Tag Team Title / WWE SmackDown Tag Team Title #1 Contendership Qualifying Match
The Authors Of Pain (Akam & Rezar) (w/Paul Ellering) vs. The Street Profits (Angelo Dawkins & Montez Ford) (w/B-Fab & Bobby Lashley)




8 dakika süren gecenin son maçında Montez Ford'un Rezar'a yaptığı Roll-Up ile Street Profits maçı kazanıyor.

Kazanan: The Street Profits (Angelo Dawkins & Montez Ford)

Reklamlardan sonra Paul Heyman eşliğinde Roman Reigns ringe doğru ilerliyor.



Reigns, Heyman'ın Pazartesi gecesi The Bloodline'ın diğer üyelerinin orada olmayacağına dair söz verdiğini söylüyor. Sözünün eri olduğunu ve diğer Bloodline üyelerinin burada olmadığını söylüyor. Ardından Cody Rhodes'u ringe çağırarak ona teşekkür etme zamanının geldiğini söylüyor.



Rhodes'un müziği çalıyor ve ringe doğru ilerliyor. Reigns ona verdiği sözü tutup tutmadığını soruyor ve Rhodes, Reigns yalnız geldiği sürece kendisinin de sözünü tuttuğunu söylüyor. Reigns Heyman'a söylediği gibi sözünü tuttuğunu söylüyor ve Rhodes'a aptal diyor. Kalbiyle düşündüğünü ve herkesin kendisi için en iyisini istediğini sandığını, ancak kafasıyla düşünmesi gerektiğini söylüyor. Rhodes'un küçük kardeşi Seth "Freakin" Rollins ile aynı hizada olduğunu söyledikten sonra Rollins'in Pazartesi gecesi nerede olduğunu soruyor. Kendisinin ve Rollins'in iyi şeyler yapmadığını, Rollins onu sırtından bıçaklayana kadar The Shield'da kardeş olduklarını düşündüğünü söylüyor. Reigns daha sonra Rhodes'a kendisine ne olacağını düşündüğünü soruyor.



Rhodes, Reigns'e The Shield'ı yenen ilk takımı hatırlatıp ihanete yabancı olmadığını söylüyor. The Bloodline'ın bir hizip olmadığını çünkü onların bir aile olduğunu ve Rollins'in kendisinden nefret etse de Reigns'ten daha çok nefret ettiğini söylüyor. Ardından Reigns'in WrestleMania'da The Rock'a güvenip güvenemeyeceğini sorguluyor, herkesin The Bloodline'dan gerçekten kimin sorumlu olduğu konusunda kafasının karışık olduğunu söylüyor.



Reigns, Rhodes'un sözlerinin gerçek bir politikacı gibi konuşulduğunu söylüyor ve ardından Rhodes'un tek yaptığının tutamayacağı ya da yerine getiremeyeceği sözler vermek olduğunu söylüyor. Rhodes'un hayranlarına pek çok yalan söylediğini ama bunların hiçbir zaman gerçekleşmediğini söylüyor. Rhodes'un bir iki numara olduğunu ve hep öyle kalacağını ama kendisinin sonsuza dek bir numara olduğunu söylüyor.

Rhodes hem kendisinin hem de Reigns'in profesyonel güreş işinde büyüdüğünü söylüyor. Kendisi gibi Reigns'in de aynaya bakarak gezegendeki en büyük güreşçi olmak isteyerek büyüdüğünü söylüyor. Gelecek neslin bir sonraki Reigns olmak isteyeceğini ve bunun onun kaderi olduğunu, kendisinin kaderinin ise tek olmak olduğunu söylüyor.



Rhodes, Reigns'e WrestleMania'da iyi şanslar dileyerek ona elini uzatıyor. Reigns elini sıkmayı reddeder ve onun yerine alaycı bir şekilde Heyman'ın elini sıkar. Ringten çıkar ve rampaya geri döner.

Reigns parmaklarını şıklatarak Sikoa ve Jimmy'nin kalabalığın arasından çıkarak Reigns'in sözünü asla tutmadığını kanıtlıyor. İkili ringin etrafında dönüp rampada Reigns'in yanına geldiklerinde Rhodes endişeli görünüyor, ancak Jey Uso ve Rollins kalabalığın arasından geçip kendisine katılmak için ring kenarına geldiklerinde Rhodes'un ruh hali hızla değişiyor. Şov biterken altı adam birbirleriyle bakışıyor.

 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
1,780
Beğeni sayısı
418
PG Nakit
275
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Bianca Belair - Bayley ikilisini sonunda karşı karşıya gelebildi, daha bekletin babalar WM'ye nasılsa 10 ay falan var, artık haftaya maçı da duyurmaları şart.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: