RPG Heart of Steel


The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
366
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
100
cody-rhodes-aew-11.jpg


"PGW'da bir şeylerin ters gittiğini ilk söylediğimde işlerin bu kadar ciddi olduğunun pek farkında değildim. Olay bir kayırılma meselesinden ibaret zannediyordum. Sonuçta her gün bir güreş şirketini organ ticareti için paravan olarak kullanan bir eşeğe rastlamıyorsunuz. Böyle bir şey olabileceği aklınızdan bile geçmiyor. Sonra belki de şirketin gördüğü en düzenbaz, en arsız adam bütün gerçekleri açığa çıkarıyor ve patron olarak gördüğünüz kişinin şerefsizin teki olduğunu, cehennemde çürümesi gerektiğini fark ediyorsunuz. O'Neil yalnızca güreşin kurallarından bihaber sanıyordum fakat görünüşe göre insanların canı da onun için bir şey ifade etmiyor.

Bu iğrenç insanın hala burada hak iddia edebiliyor olmasına, hala kendini savunabiliyor olmasına ve en önemlisi de burada kendisine profesyonel güreşçi diyen bir avuç insanın onu destekliyor olmasına inanamıyorum. Öz saygı denen kavramın git gide silinmesinin sebebini insanların kendine değer vermemesi zannederdim ama önümdeki manzaraya baktığımda bunun farklı sebeplerinin olabileceğini gördüm. O'Neil denen herifi bir kemer uğruna, bir kan bağı uğruna, bir çıkar uğruna destekleyen insanların varlığı bana yepyeni şeyler öğretti. Güreş sektöründe insanların değerlerinin değişkenlik gösterebildiğini biliyordum ama bu kadarını hiç görmemiştim.

Ortamı koklayanlar, bir hamle yapmaktan geri duranlar var bir de. Belki de güç kimin elinde kalırsa onun yanına yamanmak istiyorlar. Sen ve senin gibilerden bahsediyorum Christopher Daniels. Suratına karşı bütün hatalarını açıkça söyledim ve senden bir hamle bekledim. Bu iğrençliğe bir tepki göstermeni bekledim ama sen ödleğin teki olmaya devam ediyorsun. Benim gördüklerimi sen de çok iyi görüyorsun. Senin kadar kabiliyetli bir adamın bunları görmediğine inanmıyorum. Merak etme, ben de savaş meraklısı biri değilim ancak şu an savaşın gerekli olduğunu belki de benden daha iyi biliyorsun. Kendinle yüzleş Chris. Korkunu yenmek zorundasın. Profesyonel güreşin gördüğü en yetenekli adamlardan birisin ve burada başarılarınla bunu taçlandırdın. Bunlara rağmen tarih kitaplarına korkak tavuk olarak geçmek istemezsin. Uyanman gerekiyor Chris.

Artık bahane yok. Savaşı başlatmak için birine mi ihtiyaç duyuyordunuz? O benim. Savaşacak takımı kuracak birine mi ihtiyaç duyuyordunuz? O da benim. Her konu için giyotinin altına kafasını sokacak birini aradığınızı çok iyi biliyorum ve o adam benim. PGW'dan gitmeyeceğimi, NOW ile hiçbir işimin olmayacağını, güreşin kalbinin burası olduğunu ve bu şirket için her türlü savaşı vereceğimi, hiçbir şeyden korkmadığımı daha önce de söylemiştim. Korkmuyorum. Bahanelerinizin çözümü benim. Burada iyi adamların bir lidere ihtiyacı varsa o lider olmaya hazırım. Her ne bahaneniz varsa, her neyin eksikliğini hissediyorsanız cevabınız Cody Rhodes olacak. İyi adamların bu savaştan kaçmaya hakkı yok.

Belki de benim kendim için bir şeyler kovaladığımı, istediğimi alınca geri adım atacağımı düşünüyordunuz. Artık o soru işareti de ortadan kalkmıştır herhalde, değil mi? Jey ile kemer için aday olmak adına savaşıp tek bir galibiyetle dünya şampiyonluğuna kapak atabilirdim. Bunu yapabileceğimi çok iyi biliyorsunuz. Değiştiğimi, hiçbir kavgadan geri durmadığımı çok iyi biliyorsunuz. Ben bu rüşvete kanmadım. O'Neil benim kendisi gibi onursuz bir adam olduğumu zannetti ama ben öyle biri olmadığımı her birinize gösterdim. Görmek isteyenler gördü, görmek istemeyenler ise gözlerini kaçırdılar ve görmediklerini iddia etmekle meşguller.

Jey Uso iyi bir adam olduğunu kanıtladı ve benimle el sıkıştı. Eminim ki soyunma odasında bu sözlerimi duyduktan sonra benimle el sıkışmaya hazır olan birkaç kişi daha olacak. Sayımızın yeterli olduğunu biliyorum. Her türlü kalleşliğe, küstahlığa, şerefsizliğe karşı koymaya hazır olan, bu yolun dikenlerle dolu olduğunu, O'Neil'ın bize her türlü kötülüğü yapmak için hazır olduğunu bilen ve bunlara rağmen benimle el sıkışmaya hazır olan birkaç kişinin var olduğuna eminim. Sizi bulacağım, ya da siz beni bulacaksınız.

Ben kendi hikayemi mutlu bir son ile bitirmek için buradaydım ancak daha büyük bir amaca hizmet etmek gerekiyorsa buna da varım.

PGW hikayesi mutlu bir son ile bitene kadar bu gözler uyku yüzü görmeyecek, O'Neil.

Organlarla aran iyi olabilir ancak çelikten yapılmış bir kalple ilk kez tanışacaksın."

 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: