Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Futbol Turnusolu Teknik Direktörler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The Gold Standard" data-source="post: 192138" data-attributes="member: 81"><p>Dikkat edersen ben savunmayla ilgili hiçbir şey yazmadım. O takımın savunmayla ilgili pek bir probleminin olduğunu düşünmüyorum. Gökhan ve Caner'in sözleşme mevzularından ötürü hissettiği baskı veya Alves'in yaşı gibi konuların takım üzerinde etkili olduğunu inkar edemem yine de.</p><p></p><p>Varsayımlar üzerinden ilerlemenin bir mantığının olduğunu düşünmüyorum, illa bir şey dememi istersen Vitor'un dokunacak bir Oğuzhan'ı olmadığını söyleyebilirim.</p><p></p><p>Hakkında sağlık heyetinden olumsuz rapor çıkan RVP'nin sezon içindeki sakatlık sayısıyla ilgili pek konuşmaya gerek yok bana kalırsa. Kariyerinin geri kalanında eski performansını veremeyeceği tasdiklenen bir adama milyonlar bayılmışız, Transfermarkt'ta kaç sakatlık yazdığı beni pek ilgilendirmiyor o noktada. </p><p></p><p>Gomez ve Quaresma diye saydığın isimlere Sosa'yı, Atiba'yı falan dahil etmeyerek tuttuğun takıma ayıp ediyorsun bana kalırsa. Josef-Topal-Ozan orta sahasıyla hangi hoca ne başarmış da Vitor'dan ne başarması beklendi pek anlayabilmiş değilim.</p><p></p><p>Fenerbahçe'nin kadrosunda daha fazla iyi futbolcu olabilir, bu durum o sene Beşiktaş'ın daha iyi bir takım olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Şenol Güneş o sene herkesten iyi performans gösterdi. Aynı performansı geliştirerek ŞL gruplarında namağlup lider oldu zaten. Durum şu ki ben Fenerbahçe'nin o seneki kadrosunun zannettiğiniz kadar iyi olmadığını ve daha oturmuş bir takım tarafından geçilebilir olduğunu söylüyorum, konunun Şenol Güneş hakkında ne düşündüğümüzle bir ilgisi yok.</p><p></p><p>Aziz Yıldırım üçlü oynattığı için ve o sene yarı final yapan Monaco'yu eleyemediği için Vitor'u kovduysa ben bunu Vitor'a yapılan haksızlık olarak görürüm, onunla ne ifade etmek istedin bilmiyorum.</p><p></p><p>Vitor'un CV'sinde Şampiyonlar Ligi kupası falan olduğunu da iddia etmedim, beni alıntıladığın mesajda başarılarından neden bahsettiğini de anlamadım.</p><p></p><p>Bana cevap olarak yazmaktan ziyade Vitor'a içinde kalan eleştirileri yapmak için attığın bir mesaj gibi geldi, derdini dökecek biri olarak gördüğün için teşekkür ederim ne diyeyim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The Gold Standard, post: 192138, member: 81"] Dikkat edersen ben savunmayla ilgili hiçbir şey yazmadım. O takımın savunmayla ilgili pek bir probleminin olduğunu düşünmüyorum. Gökhan ve Caner'in sözleşme mevzularından ötürü hissettiği baskı veya Alves'in yaşı gibi konuların takım üzerinde etkili olduğunu inkar edemem yine de. Varsayımlar üzerinden ilerlemenin bir mantığının olduğunu düşünmüyorum, illa bir şey dememi istersen Vitor'un dokunacak bir Oğuzhan'ı olmadığını söyleyebilirim. Hakkında sağlık heyetinden olumsuz rapor çıkan RVP'nin sezon içindeki sakatlık sayısıyla ilgili pek konuşmaya gerek yok bana kalırsa. Kariyerinin geri kalanında eski performansını veremeyeceği tasdiklenen bir adama milyonlar bayılmışız, Transfermarkt'ta kaç sakatlık yazdığı beni pek ilgilendirmiyor o noktada. Gomez ve Quaresma diye saydığın isimlere Sosa'yı, Atiba'yı falan dahil etmeyerek tuttuğun takıma ayıp ediyorsun bana kalırsa. Josef-Topal-Ozan orta sahasıyla hangi hoca ne başarmış da Vitor'dan ne başarması beklendi pek anlayabilmiş değilim. Fenerbahçe'nin kadrosunda daha fazla iyi futbolcu olabilir, bu durum o sene Beşiktaş'ın daha iyi bir takım olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Şenol Güneş o sene herkesten iyi performans gösterdi. Aynı performansı geliştirerek ŞL gruplarında namağlup lider oldu zaten. Durum şu ki ben Fenerbahçe'nin o seneki kadrosunun zannettiğiniz kadar iyi olmadığını ve daha oturmuş bir takım tarafından geçilebilir olduğunu söylüyorum, konunun Şenol Güneş hakkında ne düşündüğümüzle bir ilgisi yok. Aziz Yıldırım üçlü oynattığı için ve o sene yarı final yapan Monaco'yu eleyemediği için Vitor'u kovduysa ben bunu Vitor'a yapılan haksızlık olarak görürüm, onunla ne ifade etmek istedin bilmiyorum. Vitor'un CV'sinde Şampiyonlar Ligi kupası falan olduğunu da iddia etmedim, beni alıntıladığın mesajda başarılarından neden bahsettiğini de anlamadım. Bana cevap olarak yazmaktan ziyade Vitor'a içinde kalan eleştirileri yapmak için attığın bir mesaj gibi geldi, derdini dökecek biri olarak gördüğün için teşekkür ederim ne diyeyim. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Futbol Turnusolu Teknik Direktörler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol