Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Money In The Bank Çantası Zayıfladı Mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="GBB" data-source="post: 191844" data-attributes="member: 56"><p>Ben burada Priest’in de pek bir suçu olduğunu düşünmüyorum bu arada. Priest’i çok mu seviyorum? Hayır, fakat adama gereksiz yükleniliyor bence bu konuda. Mesela Ziggler ve Rollins benzer şekilde uzun tutmuştu çantalarını ama işlenilen süreç ve ikisinin de girdiği olaylar gerçekten eğlenceliydi ve daha da önemlisi o zamanlar yıkılabilecek şampiyonlar vardı. Hani Otis çanta galibiyeti gibi bir durum değil bu. Priest yerine o maçta olan başka bir isim alsa da vaziyet değişmeyecekti. Durum tamamen şirketin şampiyonluk politikasının değişmesi. Erkin’in dediği gibi mesela IC ünvanı bile 27727372627 gündür el değişmedi. Böyle bir ortamda nasıl MITB çantasının bir vasfı olsun ki? Yine de başarısız cash in izlemeyi hiç çanta olmamasına tercih ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GBB, post: 191844, member: 56"] Ben burada Priest’in de pek bir suçu olduğunu düşünmüyorum bu arada. Priest’i çok mu seviyorum? Hayır, fakat adama gereksiz yükleniliyor bence bu konuda. Mesela Ziggler ve Rollins benzer şekilde uzun tutmuştu çantalarını ama işlenilen süreç ve ikisinin de girdiği olaylar gerçekten eğlenceliydi ve daha da önemlisi o zamanlar yıkılabilecek şampiyonlar vardı. Hani Otis çanta galibiyeti gibi bir durum değil bu. Priest yerine o maçta olan başka bir isim alsa da vaziyet değişmeyecekti. Durum tamamen şirketin şampiyonluk politikasının değişmesi. Erkin’in dediği gibi mesela IC ünvanı bile 27727372627 gündür el değişmedi. Böyle bir ortamda nasıl MITB çantasının bir vasfı olsun ki? Yine de başarısız cash in izlemeyi hiç çanta olmamasına tercih ederim. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Money In The Bank Çantası Zayıfladı Mı?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol