RPG That's The Tradition!

EnyapxaM

GOD
Konular
8
Beğeni sayısı
52
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Randy Orton
Ec2e_taXgAAXfUA.png

Kameralar açılıyor ve Randy Orton arka alanda görünüyor. Ciddi bir ifadeyle kameraya bakıp konuşmaya başlar:

"Hepiniz, seçimlerinizi yaptınız. Jeff Hardy, AJ Styles, Cody Rhodes... Profesyonel Güreş tarihinin görmüş olduğu en tehlikeli adamlardan biriyle ringe çıkmayı kabul ettiniz. Kendinizi modern dünyanın gladyatörleri olarak görüyorsunuz. Kendinizi bir kurtarıcı olarak görüyorsunuz. İdol, kahraman, savaşçı... (Başını yavaşça iki yana sallayarak) Değilsiniz. Kendinizi tanımladığınız ve insanların size olduğunuzu inandırdığınızı hiçbir şey değilsiniz. Karşınıza sıradan bir adam olarak çıkmayacağım. Karşınıza yirmi yıl önce babasının yanında ringe çıkan çocuk olarak çıkmayacağım. Siz, Everest'in tepelerine kadar uzanan egolarınızı tatmin etmeye çalışırken sinsice ve bir bir planımı gerçekleştireceğim. İçten içe sizi parçalayacağım. Kazandığınızı düşündüğünüz anda ise pençelerimi boynunuza geçirip spor eğlencesinin en yıkıcı üç harfi olan RKO ile işinizi bitireceğim. Her birinizin bir şansı vardı. Topuklarınızı kıçınıza vurarak Road Runner misali kaçmanız için fırsatınız vardı. Kalmayı seçtiniz. Kalmayı ve cesur olmayı seçtiniz. (Dudaklarını büzüp küçümseyici bir şekilde kameraya bakar) Bunun adı cesaret değil, aptallık. Sektördeki herkesin yapmak istediği her şeyi bir kez değil, tekrar tekrar yaptım. Sizin bulunmak istediğiniz noktada, kurbanlarımın parçaları duruyor. Bu kadar kolay vazgeçeceğimi ve meydanı size bırakacağımı düşünüyorsanız, iki kat aptalsınız demek oluyor.(Ağzından tükürükler saçarak) Ringe çıkacağım ve beyninizde kalan son nöronları da yok edene kadar suratınızı yumruklayacağım. Suratınızdan akan kanlarda boğulana kadar kafanızı tekmeleyeceğim. Her gün, her gece gözlerinizi kapattığınızda uykularınızın kaçmasına sebep olacağım. American Nightmare, pembe bir rüyaya dönüştüğünde... The Phenomenal One, yeniden on papel için kendini Indie dostlarının yanına attığında... Charismatic Enigma, ona yaptığım RKOlardan dolayı geçirdiği beyin sarsıntısının hissini azaltmak için satıcısına yalvardığında... Ben, ayakta kalan son kişi olacağım. Yıllardır olduğu gibi, ringin köşesine çıkıp kollarımı kaldıracağım. Profesyonel Güreş'in geleneği haline gelen zaferimi kutlayacağım. Bunun, sizin için bir basamak olduğunu düşünüyorsunuz. Geçmeniz gereken ve sizi hedefinize bir adım daha yaklaştıracak bir mücadele olduğunu düşünüyorsunuz. Hayır, bu bir tuzak. Üçünüz de farklı patikalardan tuzağa doğru geliyorsunuz ve sizi bekleyen tehlikenin farkında değilsiniz. İlerlediğiniz yoldaki yırtıcıların farkında değilsiniz. Tek bir yanlış hamlenizde doğru hareketi yapmak için bekleyenin farkında değilsiniz. Hepiniz, ringe çıkarken yüzünüze bir maske geçiriyorsunuz ve yalanlarınızla insanları kandırmaya çalışıyorsunuz. O maskeyle birlikte büründüğünüz kimliği de yok edeceğim. Dr. Strange misali hepinizi hafızalardan sileceğim. Tarihin tozlu sayfalarına Randy Orton'ın bir başka kurbanları olarak geçeceksiniz. Belki de... Belki de eski günlerin hatrına her birinizin evine tek parça olarak dönmesine izin veririm. Belki de Cody'ye yeniden arkamı temizlemeye başlaması karşılığında bir şans veririm. Ancak o ringe çıkıp ellerinizi bana sürmeye çalıştığınızda geri dönüş olmayacak. Günden güne gözlerinizin önüne daha da fazla inen ve sizi gerçeklikten uzaklaştıran perdeyi kaldıracağım. İşte benim bağımlısı olduğum şey bu! Ringe çıkıp her hafta birilerinin kıçını tekmelemek ve RKO üstüne RKO yapmak. Bu, benim mirasım!"

Ekran, Orton kameraya bakarken kapanır.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: