- Konular
- 646
- Beğeni sayısı
- 1,977
- PG Nakit
- 825
- RPG Karakteri
- Liv Morgan / Roman Reigns
- Favori Güreşçi
- Malakai Black
Arenada rahatsız edici bir takım sesler duyuyoruz fakat sesin kaynağı geç idrak ediliyor ve Goldust olduğunu görüyoruz. Goldust ringe yavaş yavaş adımlıyor ve konuşmaya başlıyor;
Goldust : Hissedebiliyorum. İçimdeki haz ve tutku her hafta git gide daha fazla yükseliyor. O kaslı siyahi adamın vücuduna yaptığım tasarımlar bedenimdeki dopamini arşa çıkartıyor. Beni lütfen bir Patrick Bateman ya da bir Jeffrey Dahmer olarak görmeyin o kadar vahşi biri değilim... Sadece bir sanatkarım. Ezekiel Jackson... Geçen hafta, seninle yaptığımız dans, sadece bir karşılaşma değildi. Bu, benim sanatımın bir ifadesiydi. Senin bedenin, benim fırçamın altında bir tuval gibiydi. Sandalye darbelerimle, bedeninin her köşesine bir iz bıraktım. Ve bu, sadece bir başlangıçtı. Sen, benim sanat galerimin en değerli eserlerinden biri oldun, Ezekiel. Morarmış cildin, benim ustalıkla yarattığım bir kompozisyondu. Her çürüğün, benim ifademin bir parçasıydı. Ezekiel, seni hedef almam, sadece bir çekişme değil, bir yaratıcılık aktırmaktır. Bedenin, benim sanat galerimin bir parçası olacak. Ve sen, her gece, her arenada benim sanatımın izlerini taşıyacaksın. İzleyicilerime, senin bedenindeki her çizginin, her morluk ve çürüğün, benim ifadelerimle dolu olduğunu göstereceğim.
Siz değerli insanlara da açıklamak istediğim bazı şeyler var. Bu ringin içinde bir köle değilim. Evet, doğru duydunuz. Birçok kişi tarafından yanlış anlaşılmış olabilirim, ancak bugün bu yanlış algıyı düzeltmek için buradayım. Ben bir sanatçıyım ve bu ring, benim tuvalimdir.İlk başta, bu yola çıktığımda, insanlar bana tuhaf bakışlarla bakıyordu. "Goldust mu? Ne tuhaf bir isim!" diyorlardı. Ancak ben, Goldust'un sadece bir isim olmadığını, bir karakter olduğunu biliyordum. Bu karakter, benim sanatımın bir yansımasıydı. Her hareketim, her jestim, bir ifadeydi. Ve bu ifadelerin hiçbiri köleliğe işaret etmiyordu.Birçokları için, profesyonel güreş bir spor dalıdır. Ancak benim için, bu daha fazlasıydı. Bu, benim duygularımı ifade etmenin, hayallerimi gerçekleştirmenin bir yoluydu. Goldust karakteri, içimdeki yaratıcı ateşi dışa vuran bir figürdü. Onun aracılığıyla, kendimi ifade etmek için bir platform buldum. Kölelik kavramı, benim sanatımla asla örtüşmez. Sanat özgürlüktür. Sanat, sınırları kaldırır ve insanları bir araya getirir. Benim sanatım da tam olarak bu. Ringdeki her adımım, her hareketim özgürlüğümün bir ifadesidir. Kendimi ifade etme özgürlüğümü kimse engelleyemez. Kimse beni bir kalıba sokamaz veya belirli bir role zorlayamaz.Bazıları Goldust'u anlamakta zorlanabilir. Onun tuhaf kostümleri, makyajı ve jestleri, bazıları için garip gelebilir. Ancak ben, bu garip görüntünün altında yatan derinliği biliyorum. O, toplumun dayattığı normlara uymak yerine kendi yolunu çizen bir sanatçıdır. Evet, belki de birçokları için benim sanatım anlaşılmazdır. Ancak benim için önemli olan, içimdeki duyguları ifade etmek ve insanları etkilemektir. Eğer bunu başarabiliyorsam, o zaman amacıma ulaşmışım demektir. Kölelikten uzak, özgür bir sanatçı olarak, benim amacım sadece insanlara ilham vermek değil, aynı zamanda onları düşündürmektir. Bugün burada, herkesin gözünde bir köle olarak değil, bir sanatçı olarak görülmek istiyorum. Ben Goldust, sadece bir karakter değil, aynı zamanda bir sanat eseriyim. Benim sanatım, özgürlük ve ifade özgürlüğü üzerine kuruludur. Ve bu sanatımla birlikte, dünyaya bir mesaj vermek istiyorum: Herkes kendi gerçeğini yaşamalı ve içindeki sanatçıyı özgür bırakmalı. Teşekkür ederim.
Goldust konuşmasını bitirdikten sonra seyirci karşısında eğiliyor ve arka alana doğru ilerliyor.