Şimdi. Ben futbolcuların sevinmesine yersiz dedim. Bu yersizlik ne biliyor musun? Adana'ya ilk defa gelmiş birisinin direkt Hürriyet Mahallesine gitmesi, ya da Ankara'ya gitmiş birisinin ilk durağının Çinçin olması gibi bir yersizlik. Ne demek istiyorum? Bu dediklerim gayet yapılabilir, çünkü Türkiye Cumhuriyeti özgürlüğü savunan bir ülke ve herkes bir başkasının alanını ihlal etmediği sürece istediğini yapmakta özgür. Ama yapmazsın. Neden yapmazsın? Çünkü başına bir şey gelme ihtimalini düşünürsün, bu yerlerin kötü şöhreti vardır ve oraya gitmek genel olarak da iyi bir fikir değildir. Trabzon taraftar topluluğu bu ülkedeki zeka seviyesi en düşük taraftar topluklarından biri açık ara, sırf futbol uğruna otobüs kurşunlayacak ya da kurşunlayanı destekleyecek kadar sorunlu tiplerden oluşuyor. Süper ligde böyle kötü şöhreti olan ikinci bir takım daha da yok, dolayısıyla onların deplasmanına gittiğinde olay çıkma ihtimalini düşünüp saha içinde sevinmemek yerine kalmayı yersiz bir hareket olarak tanımlıyorum. Yapılamaz demiyorum, yapılmamalı diyorum. Nitekim yapıldığı zaman sonuçlarını gördük zaten.
Desteklediğim bir kısmı da belirteyim, yazdıklarında sıradan gidecektim ama bu en altta kalırsa belki gözden kaçabilir diye düşünüyorum. Teknik heyetini savunmaya çalışan Fenerli futbolcuları bende kutluyorum, ve bence de Josef ödüllendirilmeliydi daha önce başka bir konuda daha belirtmiştim ki hatta o mesajı da sen yazmıştın yanılmıyorsam. Ben futbolcuların saldırmasını etik/ahlaki olarak hiçbir zaman değerlendirmedim. Sahaya giren dayağı yer kısmına da katılıyorum ki senin alıntıladığın mesajda ben bu kısımda anlattıklarını destekleyici şeyler de yazdım.