RPG Ya Jey Ya Hiç

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Katılım
2 Tem 2023
Konular
399
Mesajlar
6,439
Beğeni sayısı
942
PG Nakit
1,495
Konum
Elazığ
1


Yeni theme song'u ile karşımızda Jey Uso var. Kendisi cuma günü çıkacağı contender'lık maçı için oldukça heyecanlı.

1710325875002.png

Jey Uso: Tamam, tamam, söylenenleri duyuyorum, big gold'u görüyorum, herkes Dünya Ağır Siklet Şampiyonası için kimin contender olacağını konuşuyor. Ama bir şeyi net bir şekilde ifade edeyim kardeşlerim: Kimse benim kadar iyi bir contender olamaz. Kimse Uso ile sidik yarıştıramaz . Görüyorsunuz, o şampiyonluk sadece bir şampiyonluk değil. Hayır, bu büyüklüğün, hakimiyetin, dünyanın zirvesinde olmanın sembolü. Ve inansanız iyi olur, bunu istiyorum. Bunu arzuluyorum. Ama mesele sadece istemek değil, mesele onu kazanmak. Yani, kralı tahttan indirmek için gerekenlere sahip olduklarını düşünen tüm sözde güreşçilere, konuşmaktan fazlasını getirseniz iyi olur. Hayatının dövüşünü yapmalısın, çünkü bir Uso ile ringe adım attığında sadece tek bir adamla değil, bir mirasla, bir aileyle, bir hanedanla karşı karşıyasın. Ama eğer gerekenlere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, en iyilerin en iyileriyle takılabileceğinizi düşünüyorsanız, o zaman bir adım öne çıkın. Bir adım öne çıkın ve Uso'nun hapishanesinde hayatta kalıp kalamayacağınızı görün. Ama seni uyarıyorum Cody, bu hiç kolay olmayacak. Hiç hoş olmayacak. Ama çok zorlu bir mücadele olacağı kesin. O yüzden Cody'e şunu söylemek isterim, elinden gelenin en iyisini yap çünkü buna ihtiyacın olacak. Çünkü her şey söylenip bittiğinde, şampiyonluğu zirvede tutan tek bir adam dimdik ayakta kalacak ve o adam Uso olacak. Buna inan!

Jey Uso konuştukça seyirci çılgına dönüyor, Jey konuşmaya devam ediyor.

1710326563975.png

Jey Uso: Hey, Christopher Daniels, seni burada bir Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olarak görüyorum. Ve hey, buna saygı duyuyorum. Bu işe harcadığın onca yıl boyunca çabaya, koşuşturmaya saygı duyuyorum. Ama sana bir şey söyleyeyim moruk, ringe bir Uso ile adım atarsan, bu tamamen farklı bir oyundur . Sen bu ringdeydin, çoğu kişiden daha uzun süre oyundaydın ama sana hatırlatmama izin ver, bunun saygıyla ya da hayranlıkla alakası yok. Bu hayatta kalmayla ilgili. Bu kimin zirveye çıkmak için ne gerekiyorsa yapmaya istekli olduğuyla, yani kaderini gerçekleştirmek hakkında istediğin kadar konuşabilirsin ama iş o noktaya geldiğinde, o zil çaldığında ve sadece sen ve ben kaldığımızda bize neden "en iyi" dediklerini çok çabuk anlayacaksın. O yüzden elinden gelenin en iyisini yap Chris, çünkü buna ihtiyacın olacak. Ama şunu bil ki, her şey bittiğinde, toz dindiğinde ve duman dağıldığında, dimdik ayakta durup şampiyonluğu yüksekte tutan ben olacağım. Ve bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok. Buna inan!

Jey Uso seyirciden destek istiyor...

1710327322251.png

Jey Uso: Pekala, şimdi dinleyin, tüm Uso hayranlarım burada! Hepinizin desteğinize ve oğlunuza biraz sevgi göstermenize ihtiyacım var! Eziyordum, acele ediyordum ve şimdi durmayacağım. Sadece Uso Evreninin getirebileceği o enerjiyi, o ateşi getirmenize ihtiyacım var! O ringe adım attığımda sadece kendimiz için değil, her biriniz için savaşıyorum! Öyleyse çığlığınızı duymama izin verin, bağırmanızı duymama izin verin, tüm dünyaya Usos'un dünyanın en iyi hayranlarına sahip olduğunu bilmesini sağlayın! Birlikte olursak bizi kimse durduramaz! Hadi bunu yapalım, onlara burayı neden yönettiğimizi gösterelim!
 
Üst
Click here to login using your socials account