Hangi Güreşçi Daha İyisini Hak Ediyordu?

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,757
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
3906c-16628258048332-1920.jpg

Ben buna Dolph Ziggler diyerek başlamak istiyorum. Kısa bir WHC serüveni dışında ana kemer başarısı yok. Bence Ziggler her anlamda en iyisini hak edip, daha iyi hatırlanmalıydı.​

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
37
Beğeni sayısı
321
PG Nakit
210
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Valla çok fazla sayabilirim ama birkaç şirketi ayrı saymak daha kolay olur.
WWE: Dolph Ziggler,Bobby Roode,Braun Strowman,Pete Dunne(ana kadroda),Chad Gable(en azından USC),Dexter Lumis,Finn Balor(son bir ana kemer),Joe Gacy,DIY(takım olmaları ikisi içinde daha iyi)
AEW:John Silver ve Alex Reynolds(takım olarak),Daniel Garcia(adamı şaklaban ettiler),Eddie Kingston,Ethan Page,Brian Pillman JR(çok potansiyel gördüğüm bir isim),Jay Lethal,ReDDragons,Shawn Spears,Best Friends
NJPW:Chase Owens(kemer almak değil de daha büyük maçlarda yer alsa sevinirim),DOUKI,Gabriel Kidd,TMDK
Diğer: Adam Brooks,Velocities(harika bir takım NJPW falan gelse keşke),Taylor Rust,Kidd Bandit(çok makarasını yaptık ama yetenkli isim)

Yulier

🍓
Konular
102
Beğeni sayısı
95
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Samoa Joe'nun bu kadar üst düzey iş başarıp en azından bir defa ana kemeri almasını en kötü tatmasını isterdim. Lesnar'a bile öyle bir ayar vermiş adam hep kıyısından döndü sonra gitti hiç bir şey başaramadan.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: