RPG Savaş?


god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
27
Mesajlar
5,483
Beğeni sayısı
768
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Tarih: 08 Mart Cuma 2024 (Payback #27 Şovu Esnası)
Mekan: Georgie Arena Arka Alanı

Kameralarımız arka alanda açılıyor, PGW'nin arka alan çalışanları ve birkaç muhabirin koşuşturmacalarına tanık oluyoruz. Bu esnada güreşçilerin girişlerini yaptıkları bölümden hızlı adımlarla birisinin geldiği duyuluyor, arka alan çalışanları bu kişiyi görünce bulundukları yerden biraz daha kenara doğru geçiyorlar. Kamera daha sonra ringin içinden gelen kişiye doğru dönüyor. Bu...

daniels1.jpg

World Heavyweight Champion Christopher Daniels! Biraz önce ringin içinde Cody ile olan geriliminin ardından siniri hala pek geçmemiş gibi gözükürken, muhtemelen işinde çömez olan bir muhabir bunu kestiremediği için ona doğru sesleniyor.

''Bay Daniels!'

Christopher Daniels sinirli bir şekilde ona dönüyor, muhabir o bakışı gördüğünde ne yapacağını pek bilemiyor ancak Daniels onun elindeki mikrofonu görünce ona doğru yaklaşıyor. Muhabir telaşla ağzında birkaç kelime geveliyor ancak Christopher Daniels onu durduruyor.

''B-B-Ben-''

Christopher Daniels: Siz nerede ne yapılması gerektiğini hiçbir zaman öğrenemezsiniz değil mi? Neden başınıza bela almak ilginizi bu kadar çekiyor?

''Ben aslında-''

Christopher Daniels: Aslında ne olduğu önemli değil. Şirketin en uzun ve en görkemli hikayesini bu gezegende çıkabileceği en yüksek noktalardan birine çıkardım bundan iki hafta önce. Bütün Dünya, bütün Dünya buna tanık oldu ve hepsi ben o galibiyeti aldığımda bana saygı ve o saygıdan ötürü oluşan korkudan başka hiçbir şey hissedemedi... Ancak.. dünyevi materyallerden talihim hiç dönmediği için, o günle çakışan bir olay size daha büyük bir magazin malzemesi verdi. Benim yaptıklarımın üzerinden magazin yapılamaz, çünkü üzerine konuşulabilecek ya da tartışılabilecek hiçbir şey bırakmam. Söylediğimin üzerine söz, yaptığımın üzerine de hiçbir şey yapılamaz. Ancak bu bahsettiğim malzeme, benim sekiz ayımı çalan şu şirketi de içine aldı ve geleceğimi dolaylı yoldan etkilemeye çalıştı. Biraz önce ring içerisinde yaşanan tam olarak buydu. Ancak ben buna müsaade etmeyeceğim. Şimdi benden ne duymak istiyorsun, bu malzeme hakkındaki görüşlerimi mi? Neden bu kitlesel savaşlarda yer almadığımı mı? Neden kendi hikayemin peşinde, işin içine başka hiçbir etkeni katmayacak kadar ısrarcı olduğumu mu? Hepsi mi? (Muhabir mikrofonu kendi ağzına doğru götürüyor.)

''Savaş-''


daniels3.jpg

Christopher Daniels: Savaş değil mi? Sizin o bahsettiğiniz savaşların hepsi aynı matematikte, her şey olması gerektiği gibi giderken bulunduğu yerdeki konumundan memnun olmayan birileri kaos yaratıyor. Sonra göklerden indiğini zannettiğiniz bir kahraman, onu bitirmek için var oluyor. Sizce yaşam dediğiniz şey bu kadar toz pembe mi? Yoksa sizin gözünüz bundan başka bir şeyi görmeyecek kadar renk körü mü? Ama ben bunun ardını görüyorum. Nedeni çok basit, çok seviyorsunuz kahraman yaratmayı. O kahramanları sizin yapamayacağınız her şeyi yapması için üste çıkarmak fayda sağlıyor. Oturduğunuz yerden seyretmek istiyorsunuz, iş kalkıp harekete geçmeye gelince de ortadan kayboluyorsunuz. Ne siz, ne de o çizgi film ürünü kahramanlarınız, antagonistler ya da karikatürize kötü adamlar.. Bunların hiçbiri benim uğraşacağım şeyler değil. Uğraşmanın üstünde, savaşmamı bekliyorsunuz bunlarla! Saçmalık. Bu savaşları size neden yukarıdan bahşediyorlar biliyor musun? Ben bunu aylar önce o ringin içinde söylemiştim. Yukarıdaki, ben karışayım diye bu savaşları çıkarıyor. Bekliyor ki ben o savaşa gireyim ve kendimi kaybedeyim. Unutuyor çünkü beni yarattığı esnada kusurların şalterinin kapalı kaldığını.. Bu yaşanmayacak. Benim bir tane savaşım var, onun içindekileri anlamaya da sizin insan bedeniniz ya da aklınız yetmez. Yerinizde kalın, üzerime gelmeye çalışmayın.

Christopher Daniels mikrofonu sertçe tutup muhabirin göğsüne yapıştırıyor. Ardından omzundaki kemeri düzeltiyor ve baştaki sinirden oluşan hıza nazaran daha sakin adımlarla arka alanda ilerlerken gözden kayboluyor. Onunla muhatap olan muhabir ise sadece arkasından bakabilirken kamera bu görüntülerin ardından kapanıyor...​
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: