Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
"Aboubakar ve Icardi Bana Göre Yüzde 50 Oranda Eşit Kalitede."
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 18722" data-attributes="member: 4"><p>O iş öyle olmazdı işte... Zaten şampiyon olamayacağız psikolojisiyle rahat rahat çıktığınız maçlarda iyi bir seri yakaladınız sadece, performansınıza ket vurmuyorum tabii ki ve çok değerli derbi galibiyetleriniz de var bu seri içerisinde ama durum bu. Aniden ikincilik şansı olan son haftadaki Konya maçında ufak bir stres yüklendiğinde takımın nasıl çöktüğünü gördük, ki rotasyonunuzda adam bile yoktu; hala da yok.</p><p></p><p>Icardi konusunda ise benim o görüşte olduğumu nereden çıkardın ki? Burak Elmas'ın vasatizmine alışan bir taraftar varsa bana yönlendir Galatasaray taraftarı olmanın ne demek olduğunu ona bir daha hatırlatayım. Ben "gruplara çıkalım 1 de galibiyet çözelim yeter aga" kafasında asla olacak bir taraftar değilim, birçok Galatasaray'lı da aynı şekilde olmalı fikrimce. Çünkü bizim kültürümüzde tamah etmek diye bir şey yok, eğer öyle olsaydı geçen sene ligde 13. olsak dahi AL'de ölüm grubundan çıkıp Barça'yı da elimizden kaçıracak performans sergiledik diye Burak Elmas'ı idari açıdan da ibra ederdik. Benim orada yapmaya çalıştığım şey sadece ufak bir hesap, benim söylediğimden tüme varman gerekiyordu. ŞL ayakbastı parası+1 gruplar galibiyeti Icardi'nin yıllık bonservisini çıkarıyorsa ŞL'de üst turları göreceğimiz senaryoda nasıl bir para akışı olacağının hesabını sen yap...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 18722, member: 4"] O iş öyle olmazdı işte... Zaten şampiyon olamayacağız psikolojisiyle rahat rahat çıktığınız maçlarda iyi bir seri yakaladınız sadece, performansınıza ket vurmuyorum tabii ki ve çok değerli derbi galibiyetleriniz de var bu seri içerisinde ama durum bu. Aniden ikincilik şansı olan son haftadaki Konya maçında ufak bir stres yüklendiğinde takımın nasıl çöktüğünü gördük, ki rotasyonunuzda adam bile yoktu; hala da yok. Icardi konusunda ise benim o görüşte olduğumu nereden çıkardın ki? Burak Elmas'ın vasatizmine alışan bir taraftar varsa bana yönlendir Galatasaray taraftarı olmanın ne demek olduğunu ona bir daha hatırlatayım. Ben "gruplara çıkalım 1 de galibiyet çözelim yeter aga" kafasında asla olacak bir taraftar değilim, birçok Galatasaray'lı da aynı şekilde olmalı fikrimce. Çünkü bizim kültürümüzde tamah etmek diye bir şey yok, eğer öyle olsaydı geçen sene ligde 13. olsak dahi AL'de ölüm grubundan çıkıp Barça'yı da elimizden kaçıracak performans sergiledik diye Burak Elmas'ı idari açıdan da ibra ederdik. Benim orada yapmaya çalıştığım şey sadece ufak bir hesap, benim söylediğimden tüme varman gerekiyordu. ŞL ayakbastı parası+1 gruplar galibiyeti Icardi'nin yıllık bonservisini çıkarıyorsa ŞL'de üst turları göreceğimiz senaryoda nasıl bir para akışı olacağının hesabını sen yap... [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
"Aboubakar ve Icardi Bana Göre Yüzde 50 Oranda Eşit Kalitede."
Menü
Giriş yap
Kayıt ol