Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
"Aboubakar ve Icardi Bana Göre Yüzde 50 Oranda Eşit Kalitede."
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 18707" data-attributes="member: 4"><p>Ben zaten tek başına yapabileceğini düşündüğümü söylemedim ki, cümlenin sonunda da sezonun seyrine göre konuşmak gerekiyor dedim. Onu söyleme sebebim de bu maliyeti çıkarabileceğimiz galibiyetler alıp alamayacağımıza bağlı her şey, alamazsak oturur bir daha konuşuruz. Icardi transferi takımdaki maaş dengesini sarsacak dediğin gibi, bu da benim çekindiğim bir husus. Takıma oturmasıydı vs. derken harbi harbi top oynamaya ocak ayında başlayıp o günden bu yana toplamda 23 gol atan ve takımı resmen şampiyon yapan bir adam için de bu paraları vermek istersin elbette. Ki bu adam da Icardi, ne olursa olsun geçen seneye kadar PSG'nin bonservisli futbolcusu olan ve bundan birkaç sene önce Serie A'ya tam anlamıyla ambargo koyan bir kaliteden bahsediyoruz. Oyuncunun takımla olan bağı da ortada, Icardi gibi bir adamı bağlamak için bu paraları elbette gözden çıkarmak gerekir. Bu sezon kalitesiyle Galatasaray'a ve lige ne kadar seviye atlatabileceğini yeterince kanıtladı zaten.</p><p></p><p>Beşiktaş'ın o kadrodan sonra ekonomik olarak çökmesinin sebebi tamamen Yıldırım Demirören ve bir de o kadronun Avrupa'da istenen başarıyı yakalayamaması. Biz de bu konuda bir kumar oynuyoruz finansal olarak, bu açık. Havalarda uçtuğumuz yok, kadro kalitemize bakınca takımıma güveniyorum ben sadece. Icardi'ye bizi gruplara götürürse vs. dediğim de sadece Icardi'ye bel bağlamak anlamında değil. Takımının santraforuna karşı böyle bir söylemde bulunursun tabii ki lafın gelişi olarak, çünkü senin gol yükünü çekmesini beklediğin adamdır; üstelik bir de güveniyorsan... Sen bana burada "Aboubakar bizi şampiyon yapabilir" desen ben buna karşı gelmem mesela, çünkü neyi kastettiğini anlarım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 18707, member: 4"] Ben zaten tek başına yapabileceğini düşündüğümü söylemedim ki, cümlenin sonunda da sezonun seyrine göre konuşmak gerekiyor dedim. Onu söyleme sebebim de bu maliyeti çıkarabileceğimiz galibiyetler alıp alamayacağımıza bağlı her şey, alamazsak oturur bir daha konuşuruz. Icardi transferi takımdaki maaş dengesini sarsacak dediğin gibi, bu da benim çekindiğim bir husus. Takıma oturmasıydı vs. derken harbi harbi top oynamaya ocak ayında başlayıp o günden bu yana toplamda 23 gol atan ve takımı resmen şampiyon yapan bir adam için de bu paraları vermek istersin elbette. Ki bu adam da Icardi, ne olursa olsun geçen seneye kadar PSG'nin bonservisli futbolcusu olan ve bundan birkaç sene önce Serie A'ya tam anlamıyla ambargo koyan bir kaliteden bahsediyoruz. Oyuncunun takımla olan bağı da ortada, Icardi gibi bir adamı bağlamak için bu paraları elbette gözden çıkarmak gerekir. Bu sezon kalitesiyle Galatasaray'a ve lige ne kadar seviye atlatabileceğini yeterince kanıtladı zaten. Beşiktaş'ın o kadrodan sonra ekonomik olarak çökmesinin sebebi tamamen Yıldırım Demirören ve bir de o kadronun Avrupa'da istenen başarıyı yakalayamaması. Biz de bu konuda bir kumar oynuyoruz finansal olarak, bu açık. Havalarda uçtuğumuz yok, kadro kalitemize bakınca takımıma güveniyorum ben sadece. Icardi'ye bizi gruplara götürürse vs. dediğim de sadece Icardi'ye bel bağlamak anlamında değil. Takımının santraforuna karşı böyle bir söylemde bulunursun tabii ki lafın gelişi olarak, çünkü senin gol yükünü çekmesini beklediğin adamdır; üstelik bir de güveniyorsan... Sen bana burada "Aboubakar bizi şampiyon yapabilir" desen ben buna karşı gelmem mesela, çünkü neyi kastettiğini anlarım. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
"Aboubakar ve Icardi Bana Göre Yüzde 50 Oranda Eşit Kalitede."
Menü
Giriş yap
Kayıt ol