31 Mart 2024 Yerel Seçimler - Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,106
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Gönülden geçene değil de şartlar kötü olduğu için kazanma ihtimali olan kötünün iyisi partiye oy verme stratejisinin, artık birçok insan böyle düşündüğü için bir işlevi kalmadı. Zafer Partisi'ne oy atacağım. Aklı başında herkesin de bu şekilde hareket etmesini isterim. En azından sayımızı bilelim.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
802
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Ümraniye'yi kimse o kadar iplemiyor ki 1 tane düzgün aday yok, yine Aktrollere bütçe oluşturup gezi yapıyoruz diyip milleti mitinge götüren başkan alır.

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Saadet Partisi annemize çiçek getirdi, mutlu etti. Sayın Erkan Küçükemirler'e gidiyor oy. 👍

Akashi

the front man
Konular
647
Beğeni sayısı
2,000
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
1710592065721.png

Kartal'ımızda Gökhan Yüksel babanın diğer adaylara çekeceği muamele.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Gönülden geçene değil de şartlar kötü olduğu için kazanma ihtimali olan kötünün iyisi partiye oy verme stratejisinin, artık birçok insan böyle düşündüğü için bir işlevi kalmadı. Zafer Partisi'ne oy atacağım. Aklı başında herkesin de bu şekilde hareket etmesini isterim. En azından sayımızı bilelim.

ADAM VAR ADAM GİBİ HARBİDEN RACON KESER

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,929
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles

Valla ben de İzmir BB için Zafer yapacaktım. Efe Aydal falan dedi muazzam aday çıkacak cehapeli teyzeler bile oy verecek diye ama çok tırt bir aday koydukları için vermeyeceğim maalesef. Normalde İYİ Parti'nin adayı Ümit Özlale'ye oy verecektim fakat İzmir'de cidden hizmet gerekiyor ve bunu da AKP adayı Hamza Dağ yapacaktır.

Benim AKP'ye karşı tutumum belli ancak Hamza Dağ İzmir'in sorunları bilen liyakat sahibi bir adam. Açıkladığı projelerin birini yapsa şehir nefes alacak. Size İzmir'deki durumu şöyle söyleyeyim yollar çukur dolu asfalt yapılmıyor. Ve evet beledyeden beklediğim tek şey asfalt yapması bu.

Özlale'ye oy veremeyecek olmak beni çok ama çok üzüyor. Çünkü onun da sağlam projeleri var ve o da İzmir'i çok iyi biliyor. Ama zaten kazanamayacak ancak Hamza Dağ'ın kazanma ihtimali fazla. O yüzden CHP'nin çıkarttığı berbat adayın sırf parti logosu ile kazanmasını istemediğim için aday da cidden içime sindiği için AKP diyeceğim. Gönül isterdi ki Zafer Partisi cidden sağlam bir aday çıkartsaydı. Gerçi Ümit Özlale İYİ Parti'ye, Teknokrat yapısına rağmen o cehapeli bağnaz teyzelerin oyunu alacak birisi değl.

İlçede ise Zafer'e olan diyetimizi ödeyeceğiz.

agaoglu23

belair
Konular
24
Beğeni sayısı
743
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Semtimde tamamen boş oy atacağım. Sarıyer 15 yıldır CHP'nin elinde ve semt her geçen gün geriye gidiyor, ilgilenen uğraşan yok. 3 dönemdir BB olan adamı aday yapmadılar diye bağımsız aday oldu öyle büyük koltuk sevdalısı, ona da, CHP'ye de AKP'ye de oy moy yok.

İBB için İmamoğlu diyeceğiz gibi ama.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,106
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Valla ben de İzmir BB için Zafer yapacaktım. Efe Aydal falan dedi muazzam aday çıkacak cehapeli teyzeler bile oy verecek diye ama çok tırt bir aday koydukları için vermeyeceğim maalesef. Normalde İYİ Parti'nin adayı Ümit Özlale'ye oy verecektim fakat İzmir'de cidden hizmet gerekiyor ve bunu da AKP adayı Hamza Dağ yapacaktır.

Benim AKP'ye karşı tutumum belli ancak Hamza Dağ İzmir'in sorunları bilen liyakat sahibi bir adam. Açıkladığı projelerin birini yapsa şehir nefes alacak. Size İzmir'deki durumu şöyle söyleyeyim yollar çukur dolu asfalt yapılmıyor. Ve evet beledyeden beklediğim tek şey asfalt yapması bu.

Özlale'ye oy veremeyecek olmak beni çok ama çok üzüyor. Çünkü onun da sağlam projeleri var ve o da İzmir'i çok iyi biliyor. Ama zaten kazanamayacak ancak Hamza Dağ'ın kazanma ihtimali fazla. O yüzden CHP'nin çıkarttığı berbat adayın sırf parti logosu ile kazanmasını istemediğim için aday da cidden içime sindiği için AKP diyeceğim. Gönül isterdi ki Zafer Partisi cidden sağlam bir aday çıkartsaydı. Gerçi Ümit Özlale İYİ Parti'ye, Teknokrat yapısına rağmen o cehapeli bağnaz teyzelerin oyunu alacak birisi değl.

İlçede ise Zafer'e olan diyetimizi ödeyeceğiz.
Kısa vadeli faydadan feragat edip uzun vadeli düşünmek gerektiğine inanıyorum. AKP gelirse muhakkak yollar düzelecektir ancak daha büyük sorunlara da gebe olacaktır. Asfalt falan seçim vaadi olamaz, hele hele 2024'te.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Siz bu CHP'li kardeşlerinize yetkiyi verin, asfaltla çamurla, metroyla nasıl uğraşılır göreceksiniz elhamdülillah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: