RPG Eskiler ve Yeniler


KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
50
Mesajlar
8,851
Beğeni sayısı
2,555
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Ekran açıldığında ringin ortasında iki penis görüyoruz. Seyircilerin üzerinde devinip duran mor - pembe ışıklar ortama Hollanda kerhanesi havası katıyor. PGW Şampiyonu Val Venis elinde mikrofonla ringde volta atarken Tyler Bate arkada bıyıklarıyla oynuyor. Seyircinin gürültüsü arenayı bastırıyor.

220px-Val_Venis_2003.jpg


"JOHNNY MAYHEM!"

Alkışlar...

"JOHNNY MAYHEM!"
"JOHNNY MAYHEM!"


Yara bere izleri ve sargılarıyla aciz bir halde gördüğümüz Venis, soğukkanlılığını koruyarak susmalarını bekliyor. Ardından mikrofonu ağzına götürüyor. Konuşurken surat ifadesinden acı çektiğini anlıyoruz.

Val Venis: Buraya, adını haykırdığınız kişi hakkında konuşmaya gelmedim. Veya tam tersi, savaş açtığı kişiler hakkında da... Karların çözülmeye başladığı bir Mart akşamı Georgia'da olma sebebim, uyuşturucu bağımlısı arkadaşınız Jeff Hardy.

Jeff Hardy ismine destek gelir. Bazıları inatla Mayhem'in adını haykırıyordur.

Val Venis: Geçen gün dolu bir viski bardağıyla öylece uzanırken PGW'ye geldiğim ilk günden beri neler yaşadığımı gözden geçirdim ve tuhaf bir şey fark ettim. Şu anda hiç de öyle hissetmeme rağmen Jeff Hardy'le yollarımızın ne kadar sık kesiştiğini gördüm. Hepsi de ikimiz için son derece önemli anlardı. SUPERSTARS fedaileriyle beraber onu doğduğuna pişman etmemiz, Mayhem yüzünden ringden sağ çıktığı o kara gece ve sonrasında nihayet One Night Stand.... Problem ne biliyor musunuz? Bu kadar çok karşıma çıkmasına rağmen hafızamda bu kadar silik oluşu, az yer kaplaması...

Venis kameraya odaklanır.

Val Venis: Hiçbir zaman seni kale alacağım kadar benim için tehdit oluşturmadın. Sen o rengarenk kafanın içinde yaşayan ruhsuz herifin tekisin, Jeff. Yanlışlıkla buraya düşmüş gibi bir halin var. Yanlışlıkla güreşiyor, yanlışlıkla unvanlar kazanıyor; hiçbir yere ait olamayışının bedelini bizlere ödetiyorsun... Müziğin çaldığında seni alkışlayan bu insanların söylemediği şeyi söyleyeyim dostum: Sana eski günlerin hatrına tahammül ediyorlar. Şu anki Jeff'in neyi nasıl yaptığı onları ilgilendirmiyor. Evet, Ospreay'den unvanı aldın. O geceki şaşkınlığımız hala geçmiş değil. Ben artık o bağımlı adam değilim zırvalıkların da insanlara geçmiş gibiydi. Fakat ben görüyorum Jeff. O keş bakışlarının altındaki çıtkırıldım çocuğu görüyor ve sana acıyorum. İmkanı olsa seni sağ taşşak olarak The SEX'e davet eder, gerçekten rehabilite ederdim fakat eh (arkasını dönüp Bate'e bakıyor.), Bate tedaviye yanıt vermeyeceğini düşünüyor. Ne yalan söyleyeyim, ben de öyle. Belki de senin için çözüm Mox'un yaptığını yapıp buralardan çekip gitmektir. Bir rahipten bağışlanma dilemek veya tümüyle izole bir yaşam, bilmiyorum. Bildiğim şey, senin buraya ait olmayışın. Bazen bitmesi gereken ilişkiler için fazla zorlamamak gerekir Jeff. Kotarmaya çalıştığında o berbat şeyi hepten eline yüzüne bulaştırırsın. Sana tavsiyem, hala imkanın varken rövanş için karşıma çıkmamandır. Çünkü kaybettiğinde, avunmak için elinde hiçbir mazeret kalmayacak.

Sesini yükselterek geri geri gider. Orada ammmmmcık yalar gibi geviş getiren Bate'i işaret ederek söze devam eder.

Val Venis: Jeff Hardy gibi hayattan elini eteğini çekmiş veteranlar yüzünden yüksek potansiyel vadeden Tyler Bate'in önü kesiliyor. Şu gözlere, şu bıyıklara, pantolon içinde sola yatırılmış şu koca penis çıkıntısına bakın... Bu adamın en çıtır yaşlarını bakire olarak geçirdiğini hayal edin. Bu haksızlık değil de nedir? Onu, takım arkadaşım olarak güreşirken gördünüz. Peki ya tek başına? Neler yapabileceğini hiç bilmiyorsunuz öyle değil mi? PGW çatısı altında bu kanı kaynayan İngiliz gencinin Jeff Hardy'i yenemeyeceğini düşünen var mı? Hak etmedin Jeff. PGW Şampiyonluğunu sike sike bana devreden kişi olarak bile, rövanşı hak etmedin. Haftaya PAYBACK'te, seni becerdiğimde bittiğini sandığın düşüşünün devam ettiği gerçeğini göreceksin. Ayağa kaldırmam için elini uzatırsan, tutacağın şey başı olur.

@Gloom
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: