Hadi Sana İnanıyormuş Gibi Yapalım Reis


Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
365
Mesajlar
5,638
Beğeni sayısı
794
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Bu anayasa ile dediği doğruydu zaten gecen sene de aday olmaması lazımdı ama anayasa değişikliği yapacağı için ileride bu sözlerin önemi düşecektir.
 

Styles Clash

Sword of the Morning
Katılım
3 Tem 2023
Konular
90
Mesajlar
4,178
Beğeni sayısı
1,520
PG Nakit
420
Konum
King's Landing
Favori Güreşçi
AJ Styles
Evet bu doğru bir daha seçime girmeyecek. Birincisi artık yaşlandı ikincisi de son seçim kotasını doldurmasına rağmen göz göre göre bir daha aday oldu. Fakat kendisinden bu son seçimim gibi bir argüman duymadık. O yüzden ortada yalan söylediği bir durum yok. Ancak 13 seçim kaybetmesine TR'nin tek adam rejimine giden yollarında kritik virajlarda basiretsiz kalan ana muhalefet partisinib lideri seçimi kazanacağını düşünüp tüm tepkilere rağmen aday oldu ve benim gibi eşşek muhalifler de koyun gibi destekledi. Nihayetinde kazanamadı ve kazanamadığı gibi de istifa etmeyip muhalefeti daha da dağıttı. Şimdi ise hepimizin aklı ile alay edip sanki 13 yıl ana muhalefet partisinin lideri olmamış gibi köşe yazısı yazıp akıl veriyor. Neyse...

RTE bu açıklamayı ekonomik kriz sebebiyle küskün seçmenini sandığa çekmek ve oylarını almak için yapıyor. Çünkü kendisi yarışın bizzat içinde değil ve böyle bir açıklamaya da normal şartlarda gerek yok.

Tamam işin bir de şu boyutu var;

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: