Aga ben burayı gözden kaçırmışım ya. Piyasada güreşçi kalmamışken roster kurup şov yazmaya başlamana hayran kaldım. Tanıtım güzel olmuş. Haftalık şovu merakla bekliyorum.
Aga ben burayı gözden kaçırmışım ya. Piyasada güreşçi kalmamışken roster kurup şov yazmaya başlamana hayran kaldım. Tanıtım güzel olmuş. Haftalık şovu merakla bekliyorum.
Hahahahaha. Eyvallah. Piyasada kalan elemanları cımbızla çekip aldım rostera. Ken Anderson için sürprizler olacak tabi ki de.Aga bu şirket profesyonel güreşin deep web'i adeta ya roster çok mistik. Kuruluş hikayesini detaylı yazmana bayıldım. Ken Anderson ise bence spiker olmamalı sadece. Şova gelelim.
Burada tarafımız Kenta Kobashi. @Doktor Hektör bak adam ölmemiş.
Hahahahaha bu evrenin en komik mesajlarından biri olarak kalacak bu.
Lüle lüle saçlarına kurban olduğum gelmiş. Doug Basham varsa bu şirket okunur AGA!
Daha dur. Bu sadece başlangıç.Lüle lüle saçlarına kurban olduğum gelmiş. Doug Basham varsa bu şirket okunur AGA!
Yine piyasaya yön vermişiz. :cool:CWMS için dediğimi sana da diyeyim karakterleri tanıtmak için şov dışında yayınlanacak segmentler hazırlama fikri gayet mantıklı bana kalırsa. Benim şirket içinde yapılabilir bir tavsiye hatta