BAB EVRENİ Lucha Libre&Puroresu Association


Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Aga ben burayı gözden kaçırmışım ya. Piyasada güreşçi kalmamışken roster kurup şov yazmaya başlamana hayran kaldım. Tanıtım güzel olmuş. Haftalık şovu merakla bekliyorum.

image.png
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
505
Beğeni sayısı
149
PG Nakit
0
Konum
Varşova
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Aga bu şirket profesyonel güreşin deep web'i adeta ya roster çok mistik. Kuruluş hikayesini detaylı yazmana bayıldım. Ken Anderson ise bence spiker olmamalı sadece. Şova gelelim.



Burada tarafımız Kenta Kobashi. @Doktor Hektör bak adam ölmemiş.
Hahahahaha. Eyvallah. Piyasada kalan elemanları cımbızla çekip aldım rostera. Ken Anderson için sürprizler olacak tabi ki de.
Edit: Şov yarın veya Pazar günü burada olur.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
505
Beğeni sayısı
149
PG Nakit
0
Konum
Varşova
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Lucha Libre Puroresu Association
Jure #1
Moody Center, Austin TX




Pyrolar patlıyor ve LLPA’nın ilk şovu Jure başlıyor.
maxresdefault (1).jpg
Andy Shepherd:
RpvK20T.jpg

Merhaba sayın izleyiciler. İlk şovumuza hepiniz hoşgeldiniz. Yanımda bir güreş efsanesi Ken Anderson var. Ken Merhaba. Bugün salon tıklım tıklım. İlk şova sen de hoş geldin.
Ken Anderson:
Ken-Anderson.jpg

Merhaba Andy. Spiker masasında olma fikri beni her ne kadar gerse de önümüzdeki şov için ben de heycanlıyım.
Andy Shepherd:
Hahahaha. Bu bana Macho Man Randy Savage’ı hatırlattı. Evet sayın izleyicilre gecemiz hızla başlıyor. Önümüzde büyük bir maç var. Puroresu takımının ilk üyesini belirlemek için son NOAH GHC Heavyweight Şampiyonu Jake Lee ve son AJPW Triple Crown Şampiyonu Yuma Aogyagi. Ne maç ama! Sen ne düşünüyorsun Ken?
Ken Anderson:
Her iki şirketinde efsanesi hatta Pro Wrestling Noah’ın kurucusu olan Mitsuharu Misawa’nın da aldığı iki kemerin eski sahiplerinin yapacağı bir maç olacak. Puroresu Mirası adına önem arz eden bir maç. Kenta Kobashi de eski dostu Misawa’yı onurlandırmak için böyle bir maç ayarlamış gibi gözüküyor.


Jake Lee vs Yuma Aoyagi
All_Japan_Wrestling_Korakuen_Hall_Tournament_IMG_4244.jpg vs F0BwwT4acAEnURX.jpg
(Puroresu Takımı Eleme Maçı)

İki isim girişini gerçekleştiriyor ve hakem maçı başlatacakken girişte Kenoh gözüküyor ve sandalyesini kurup maçı izlemeye başlıyor....

.....

Maç dengeli başlıyor ve iki isim birbirini tartıyor. İlerleyen kısımlarda Jake Lee iplerden Zıplayarak bir diz darbesi(Jumping Knee Strike) vuruyor ve yere düşürüyor. Yere düşen Yuma kendine gelmeye çalışsa da bir lariat yiyor ve yere düşüyor. Jake hemen Yuma’nın yüzüne vurduğu dirsek darbeleriyle üstünlüğü ele alıyor ve köşeye doğru yöneliyor. Köşeye ağır ağır çıkarken Yuma Aoyagi ayağa kalkıyor ve sırtına vurduğu darbelerle Lee’yi köşede etkisiz hale getiriyor ve o da köşeye çıkıyor. Fakat hızlıca kendine gelen Lee, Aoyagi ile yumruklaşmaya başlıyor ve Yuma üstünlüğü ele alıp ringin dışına DOĞRU BİR SUPLEX YAPIYOR! İki isim de yerde. Hakem 8’e kadar sayarken Kenoh ringe yaklaşıyor ve hakeme durmasını söylüyor. Sonrasında iki ismi de ringe sokuyor ve maç devam ediyor.

.....

Maç oldukça sert geçiyor. İki isim de yıpranmış durumda. Aoyagi iplerden zıplayarak bir Forearm smash deniyor fakat Jake Lee bundan kaçıyor ve bir belinden yakalayıp bir german suplex deniyor fakat Aoyagi bundan kaçıyor ve karnına bir tekme atıp Rockstar Buster pozisyonuna alıyor. Ancak Jake Lee kolay lokma değil ve diz dabeleriyle bundan kurtuluyor ve üst üste lariatlar vurmaya başlıyor ve Aoyagi’yi köşeye atıyor. BAZOOKA!

0.14876501633066974.jpg
Jake Lee bu işi bitirdi. Pine gidiyor. 1............................2............................3!

Kazanan: Jake Lee

Jake Lee zaferini kutlarken Kenoh onu girişte alkışlıyor.

Andy Shepherd:
Harika bir maç izledik Ken ve gece henüz yeni başlıyor. Gecenin sonunda Kenoh, Kenta Kobashi’nin seçeceği bir rakibe karşı maç yapacak.
Ken Anderson:
Andy. Hakeden kişi maçı kazandı. Ana olayda da bence Kenoh maçı alacak. Rakibi kim olusa olsun
Andy Shepherd:
Sen bile mi?
Ken Anderson:
Hahahah. Hayır!

........

Kameralarımız arka alana gidiyor ve Doug Basham bizimle beraber.
y5CirRg.jpg
Tom Hannifan:
Doug hoş geldin. Geçen yıllara rağmen iyi gözüküyorsun. Seni bu şirkete getiren neydi?
Doug Basham:
Güreşe olan özlemim. Ohio Valley Wrestling günlerimde güreş adına harika bir geleceğim olduğunu düşüyordum ve bu meslekten hiçbir zaman o günlerde aldığım gibi zevk alamadım. O günlerde Danny Davis ve Jim Cornette ile beraber harika işler çıkarttık fakat WWE kariyerim hiç beklediğim gibi olmadı. Ben ve Damaja resmen eşek yerine konduk. Potansiyelimiz harcandı fakat şimdi işler değişti. Ben buraya WWE’de ve TNA’de olduğum gibi şamar oğlanı değil, gerçekten kim olduğumu göstermeye geldim ve arka alanda kim varsa bunu bilsin!

Doug Basham mikrofonu fırlatır ve sıradaki maç için girişe doğru yönelir.


Sıradaki maç:

Doug Basham vs Steve Maclin


Sert başlayan maçta Steve Maclin yer yer üstünlüğü ele alsa da maç genel olarak
dengede geçiyor. Doug Basham seyircilerden büyük destek alıyor. Eski IW Dünya şampiyonu Maclin maçı kazanmaya çok yaklaşsa da Doug Basham tecrübesini konuşturuyor ve maçı kazanıyor. Seyircilerin chantlerin eşliğinde galibiyetini kutluyor.
Doug Basham def. Steve Maclin

......

Tony Khan girişte gözüküyor ve bir duyur yapacağını söylüyor.
khan-840x387.jpg
Khan:
Evet sayın izleyiciler gecenizin iyi geçtiğini umuyorum. Bu akşam burada tarih yazmaya devam ediyoruz. Gecenin sonudaki harika maç için enerjinizi saklasanız iyi olur. Şimdi asıl konuya geçelim. LLPA olarak güreş için özlem duyan isimleri geri döndürerek onlara tekrar bu mesleği yapma fırsatı sunuyorz. Bugün FCW ve NXT’de büyük şeyler vaadederken talihsiz bir sakatlık sebebiyle güreşi bırakmak zorunda olan birisinin temize çıktığını duyurarak başlamak istiyorum. Kendisi gelecek hafta burada olacak. Şovun hızını kesmeden sizi ana olayla baş başa bırakıyorum.

......

Girişte Kenoh gözüküyor ve müthiş bir boo var Kenoh’a. Kenoh seyirciye hareket çekerek ringe giriyor ve rakibini bekliyor. Girişte gözüken isim Naomichi Marufuji!
Andy Shepherd:
4 Kez NOAH GHC Heavyweight şampiyonu, 8 Kez GHC Takımlar şampiyonu. NJPW, AJPW, DDT VE NOAH’TA KEMER alan efsane. Kendisini Tanahashi ve Okada ile yaptığı IWGP Heavyweight kemer maçlarından da tanıyoruz. Marufuji artık LLPA’da!
Naomichi_Marufuji_2016.jpg




Kenoh vs Naomichi Marufuji

(Puroresu Takımı Eleme Maçı)

Kenoh, geçmişte takımlar kemerini kaybettiği Marufuji’yi karşısında göründe şaşkınlığını gizlemiyor. Ancak egoist tavırlarla üstüne yürüyor. Hakem ikliyi ayırıyor ve maçı başlatıyor. İki ismin birbilerine sert choplar vurduğu ve genel olarak yavaş geçen maçta Kenoh ani hareketleriyle ve sert tekmeleriyle üstün olan tarafa olsa da sonlarında doğru Marufuji konrtolü ele almış durumda. Marufuji, Köşeye sıkıştrıdığı Kenoh’a üst üste tekmeler vururken hakem onu ayırıyor. Hakem, Kenoh’u kontrol ediyor, bu esnada diğer köşeden koşan Marufuji’yi gören Kenoh, hakemi üstüne çekiyor ve hakem yerde! Marufuji hakeme bakıyor ve kaldırmaya çalışıyor. O esnada elinde sandalye olan birisi ringe giriyor. Bu gecenin ilk maçını kazanan Jake Lee. Marufuji arkasını dönüp ona bakıyor. Jake Lee zamanında GHC Heavyweight maçı için yendiği Marufuji’ye sert bir sandalye darbesi indiriyor! Marufuji yerde Kenoh ile Jake Lee bakışıyorlar ve Kenoh, koşarak Marufuji’yi pine gidiyor. Hakem ise yavaş yavaş kendine gelmiş. Saymaya başlıyor.
1........................2........................3!
Kazanan: Kenoh
13-05-2022-09-43-03-pm-2731344.jpg


Kenoh ile Jake Lee birbirine bakıyorlar ve Marufuji yerden kalkmaya çalışıyor. Bu görüntüler eşliğinde Jure sona eriyor.

Lucha
Libre Puroresu Association

All Right Reserved
.






 
Son düzenleme:

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Başlangıç için tadımlık güzel şov, CWMS için dediğimi sana da diyeyim karakterleri tanıtmak için şov dışında yayınlanacak segmentler hazırlama fikri gayet mantıklı bana kalırsa. Benim şirket içinde yapılabilir bir tavsiye hatta, ben biraz daha şovlarda bunu gerçekleştirmeyi planlıyorum sadece. Sende aynısını düşünüyorsan bir sorun yok elbette.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: