Burcu Köksal'dan Tatlı Su Kürdistancılarına Cevap
JonMoxley #FatihTerimNefreti Katılım 2 Tem 2023 Konular 63 Mesajlar 1,248 Beğeni sayısı 271 PG Nakit 50 Favori Güreşçi John Cena 7 Mar 2024 #1
Styles Clash littlefinger Katılım 3 Tem 2023 Konular 96 Mesajlar 4,939 Beğeni sayısı 1,930 PG Nakit 510 Konum Eyrie Favori Güreşçi AJ Styles ELITE 7 Mar 2024 #2 Bu kadın için de KK kliki olduğu söyleniyor.
JonMoxley #FatihTerimNefreti Katılım 2 Tem 2023 Konular 63 Mesajlar 1,248 Beğeni sayısı 271 PG Nakit 50 Favori Güreşçi John Cena 7 Mar 2024 #3 Styles Clash' Alıntı: Bu kadın için de KK kliki olduğu söyleniyor. Genişletmek için tıkla ... Doğrudur, olabilir. Ben sadece söylemin gittiği tarafı sevmediğim için paylaşmak istedim. Yarın ters bir şey yaparsa bunu da yerin dibine sokariz.
Styles Clash' Alıntı: Bu kadın için de KK kliki olduğu söyleniyor. Genişletmek için tıkla ... Doğrudur, olabilir. Ben sadece söylemin gittiği tarafı sevmediğim için paylaşmak istedim. Yarın ters bir şey yaparsa bunu da yerin dibine sokariz.
Styles Clash littlefinger Katılım 3 Tem 2023 Konular 96 Mesajlar 4,939 Beğeni sayısı 1,930 PG Nakit 510 Konum Eyrie Favori Güreşçi AJ Styles ELITE 7 Mar 2024 #4 JonMoxley' Alıntı: Doğrudur, olabilir. Ben sadece söylemin gittiği tarafı sevmediğim için paylaşmak istedim. Yarın ters bir şey yaparsa bunu da yerin dibine sokariz. Genişletmek için tıkla ... Kanki cehape içerisinde çıkarı olmadan iş yapacak insan yok.
JonMoxley' Alıntı: Doğrudur, olabilir. Ben sadece söylemin gittiği tarafı sevmediğim için paylaşmak istedim. Yarın ters bir şey yaparsa bunu da yerin dibine sokariz. Genişletmek için tıkla ... Kanki cehape içerisinde çıkarı olmadan iş yapacak insan yok.
JonMoxley #FatihTerimNefreti Katılım 2 Tem 2023 Konular 63 Mesajlar 1,248 Beğeni sayısı 271 PG Nakit 50 Favori Güreşçi John Cena 7 Mar 2024 #5 Styles Clash' Alıntı: Kanki cehape içerisinde çıkarı olmadan iş yapacak insan yok. Genişletmek için tıkla ... Siyaset kirli iş hacım.
Styles Clash' Alıntı: Kanki cehape içerisinde çıkarı olmadan iş yapacak insan yok. Genişletmek için tıkla ... Siyaset kirli iş hacım.