RPG Culture of Rhodes'

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins

maxresdefault.jpgCody girişte beliriyor ve o meşhur "WOOOOAAAHHHHH" taunt'unu yapıyor. Seyircilerin uzattığı elleri geri çevirmeyen Cody yavas yavas ringe geliyor. Yavaş yavaş ringe gelen Cody mikrofonunu alıyor ve konuşmaya başlıyor.

Cody Rhodes: Merhaba, PGW! Merhaba, millet! Hatırlarsınız ki geçen hafta bu ringde tarihin tozlu sayfalarında kalmış anlayışlardan, eski güreş stillerinden bahsettim. PGW'nun bana uzattığı kağıda imza attıktan sonraki süreçten geçen hafta gerçekleşen Mayhem şovuna kadar ki süreçte bunların geride kaldığını düşünmüştüm. Amerikan Kabusu ruhunu bu tarz tiplemelerle mücadele etmek için gittiğim her yere götürdüm, babamın bana mirası olan bu güreş anlayışını her yere getirdim. Ancak geçen hafta arka alanda gördüğüm o konuşma beni şoke etti. Jeff, zavallı Ace'i avlayarak maçı kazandığı için böbürleniyordu. Bu da yetmezmiş gibi yanındaki 2 adamla birlikte habire birbirlerinin sözünü keserek saygısızca bir konuşma gerçekleştiriyorlardı. Ve benim bu durum karşısında sessiz kalmam benim ailemin güreş ahlakına ters düşecekti. Benim ailemin mirasını devam ettirmem gereken anlardan bir tanesiydi ve araya girerek bu ahmakların kendi kendine konuşma şovunu keserek haftaya Fury'de gerçekleşecek olan 4'lü maça kendi adımı yazdırdım. Ancak şunu anladım ki Jeff bundan hiç memnun kalmadı. Çünkü 4 kişi arasından kendine kolay lokma seçerek onun üzerinden maç kazanabileceği bir Ace Austin yoktu, THE AMERICAN NIGHTMARE CODY RHODES VARDI. Geçen maç Ace tuş olurken orada gene kendi arasında didişmekten ringe girecek mecalleri kalmamış AJ ve Randy ise sesini bile çıkaramadı. Pek tabii bu ortama bakınca orada Jeff'in borusunun ötmesi gayet normaldi. Ancak ben bunu o an kişisel bir sorun haline getirdim. Kişisel sorunum Jeff'in böbürlenmesi değildi. Benim sorunum...

Cody biraz duraksadıktan sonra seyircilerin tezahüratları eşliğinde konuşmaya devam etti.

Cody Rhodes:
Benim kişisel sorunum bu adamın bu şirketin ana kemerine -"Prestige Grand Championship"- kemerine kendini 1 numaralı adam olarak yakıştırmasıydı. Ve orada Randy erkeklikten bahsederken benim erkeklik tanımım gözlerimin önünden geçti... benim gördüğüm erkeklik "yiğidin malı meydanda olur." erkekliği idi. Bizim için meydan burası, bizim için meydan bu ring. Tüm başarılarımızı ringde elde ettik ve bu seyircilerle, bu insanlarla bağı ringde kurduk. Normalde ben havalardan konuşmayı sevmem ancak bu şirketin hak ettiği yere ulaşmasında Amerikan Kabusu ruhumu kullanarak bazılarını uykudan uyandırarak katkıda bulunacağım. Bir şirkette bir Rhodes varsa o şirketin en üstü Rhodes'dur. Şu an o Rhodes ise benim yani Cody Rhodes'um. Ama sahiden bir anlığına bu dünyaya kapılarak bu spotların altından çıkamamayı, bu spotların altından kalkamamayı başaramasaydım eminim benim bu adım çok büyük bir leke alırdı. Mesela zavallı Jeff Hardy bu hataya düştü. Kendisinin sokak köşelerinde eroin çekerken bulunduğu dönemler vardı. Şu an PGW'de iyi bir başlangıç yapmış olabilir ama bu keş herifin aynı hataya düşmeyeceğinin garantisini vermez. Hardy soy ismi belli belirsiz skandallarla doldu taştı. Tanrıya şükürler olsun ki ben bir gün bile beni, ailemi, siz destekçilerimi boyunları eğik şekilde durdurtacak bir şeye imza atmadım. Zaten istikrar da tam olarak budur, en üst seviyede yıllarca kalmak budur. Ancak ortada gözden kaçırılmaması gereken bir gerçek var ki Jeff o gün kendine "winner" dedirtti.

Seyirciler bunu duyunca kötü tezahüratlar atıyor ancak Cody elleriyle sakinleşmeleri yönünde işaret yaparak konuşmasına devam ediyor.
maxresdefault.jpg

Cody Rhodes: Şu an tepki vermenizin sırası değil baylar bayanlar, sizin o tepkiyi o gün vermeniz gerekiyordu Jeff kendisi gibi bir çapsızın üstünden maç kazandığında vermeniz gerekiyordu. Ancak asıl tepkiyi o 2 çapsız değil o 2 vasıfsız olan AJ ve Randy'e vermeniz gerekirdi. Baylar burada bir aile babası veya erkeklik rolü taslayan dizi oyuncusu rolü taşımıyoruz biz burada profesyonel güreşin neferi olma rolünü taşıyoruz ve bunun gerekliliklerini omzumuzda, sırtımızda hissetmemiz gerekir ancak size baktığım zaman ben bunlardan tamamen alakasız olarak bomboş konularla bu seyircinin vaktini çalan bir adam görüyorum. Bu ikiniz içinde geçerli ve bunları yaparken 1 gram bile samimiyetiniz olduğuna inanmıyorum. Randy dürüst, maskülen erkek rolünde AJ ise aile babası rolünde. Baylar burada gerçekten iyi rol yapan, iyi adam rolünü oynayanlar kazanmıyor. Burada bir profesyonel güreş birikimi bir profesyonel güreş mirası bir profesyonel güreş kültürü ve kafası sadece bu ringde olanlar kazanıyor. Ancak ben bu ikiliyi geçtim bu üçlüyü gözlemledikten sonra bunların hiç birinin bu adamlarda olmadığını farkettim ve bu olaya el atma kararı aldım. Cuma günü Fury'de, Cody Rhodes gösterisinin başlangıcı için o salonu doldurmaya hazır mısınız?

Cody Rhodes mikrofonu ringin köşesine bırakıyor ve seyircilerin "Evet, Evet" tezahüratları sonrası ringin tam ortasında "WOOOOAHHHH" diyor ve arenadan büyük bir ses çıkıyor. Bu görüntülerle Cody'i arka alana uğurluyoruz.

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: