Promo Çeviri l Ring Şampiyonlar Ligi Gibi


Baroš

freakin
Katılım
2 Tem 2023
Konular
83
Mesajlar
1,304
Beğeni sayısı
368
PG Nakit
1,555
Favori Güreşçi
CM Punk


Vince McMahon: Bret Hart, az önce olanlardan dolayı son derece hüsrana uğramış olmalısın, aşırı derecede hüsrana uğramış olmalısın.

Bret Hart: Hayal kırıklığı bunun için uygun bir kelime değil! Bu saçmalık! Beni mahvettin! Herkes beni kazıkladı! Ve kimse bu konuda bir şey yapmıyor. Binadaki kimsenin umurunda değil, soyunma odasındaki kimsenin umrunda değil. Burada o kadar çok adaletsizlik var ki! Buraya kadar idare ettim! Bunu herkes biliyor! Bunu biliyorum! Bunu herkes biliyor. Dünya Güreş Federasyonu şampiyonu olmalıyım! Herkes görmezden gelmeye devam ediyor. Sen buna göz yummaya devam ediyorsun. Goril Muson'u aldım, o buna göz yumuyor. O lanet soyunma odasındaki herkes benim var olanın en iyisi olduğumu, var olanın en iyisi olduğumu ve olabileceklerin en iyisi olduğumu biliyor!

Steve Austin: Ringe çıktığında yapmak istediğin tek şey bebek gibi ağlamak. Ben oraya gidip sana yardım etmeye çalıştım ama sen her şeyi bir kenara attın çünkü sen bir zavallısın! WrestleMania'da şampiyonluk için sen ve ben olabilirdik ama sen her şeyi mahvettin çünkü sen bir zavallısın! WrestleMania'da bırakacaksın. Ve bu günlerden birinde, unvan için sen ve ben varız. Bir sonraki şampiyona bakıyorsunuz! Ve bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok!

Bret Hart: Biliyor musun? Sana Stone Cold diyorlar çünkü taşların çok soğuk, taşın... Buraya gelip benimle ringe çıkacak mısın? Her zaman arkamdan atlayacaksın. Buraya gelmeye cesaretin yok. Hadi! Herkes biliyor... yani Sycho Sid var. Bir an bile o kemerin sana ait olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun! Bu benim kemerim. Sen biliyorsun, ben biliyorum ve bu binadaki herkes biliyor!

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: