''Çoğu ikon olduğunu iddia eder, sadece bir tane The Icon vardır. #TeşekkürlerSting''
Coup de Grâce prince Katılım 30 Haz 2023 Konular 1,956 Mesajlar 5,025 Beğeni sayısı 950 PG Nakit 685 Konum Kocaeli RPG Karakteri Solo Sikoa Favori Güreşçi CM Punk 1 Yönetim 6 Mar 2024 #1 ''Çoğu ikon olduğunu iddia eder, sadece bir tane The Icon vardır. #TeşekkürlerSting''
Re7o Capeless Crusader Katılım 4 Tem 2023 Konular 390 Mesajlar 2,223 Beğeni sayısı 382 PG Nakit 795 Favori Güreşçi Roman Reigns 6 Mar 2024 #2 Adam emekli oldu ve Taker ile göz göze bile gelemedi. Seth Rollins sana öfkem çok başka büyük oğlum.
Hellraiser HOUSE OF BLACK Katılım 5 Mar 2024 Konular 49 Mesajlar 2,950 Beğeni sayısı 708 PG Nakit 460 Konum İstanbul RPG Karakteri House of Black Favori Güreşçi "Macho Man" Randy Savage ELITE 6 Mar 2024 #3 Coup de Grâce' Alıntı: ''Çoğu ikon olduğunu iddia eder, sadece bir tane The Icon vardır. #TeşekkürlerSting'' Genişletmek için tıkla ... Çok ama çok doğru söz be.. Re7o' Alıntı: Adam emekli oldu ve Taker ile göz göze bile gelemedi. Seth Rollins sana öfkem çok başka büyük oğlum. Genişletmek için tıkla ... Maalesef bende o dönem çok istedim bunu ama olmadı..
Coup de Grâce' Alıntı: ''Çoğu ikon olduğunu iddia eder, sadece bir tane The Icon vardır. #TeşekkürlerSting'' Genişletmek için tıkla ... Çok ama çok doğru söz be.. Re7o' Alıntı: Adam emekli oldu ve Taker ile göz göze bile gelemedi. Seth Rollins sana öfkem çok başka büyük oğlum. Genişletmek için tıkla ... Maalesef bende o dönem çok istedim bunu ama olmadı..