Şansal Büyüka : "12 VAR Hakeminden 6'sı Bir Kulüp Tarafından Ambargolu"

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Bildiğin bir şey varsa niye açık açık kulübü söylemiyorsun da zaten arası gergin olan üç taraftar grubunu daha da gazlıyorsun diye sormazlar mı adama? Galatasaraylıyım; Galatasaray 6 hakemi mimledi ise çık söyle hacı ne bu tripler?

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Bildiğin bir şey varsa niye açık açık kulübü söylemiyorsun da zaten arası gergin olan üç taraftar grubunu daha da gazlıyorsun diye sormazlar mı adama? Galatasaraylıyım; Galatasaray 6 hakemi mimledi ise çık söyle hacı ne bu tripler?
Söylerse hedef haline getirileceğini bildiği içindir.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Söylerse hedef haline getirileceğini bildiği içindir.

Böyle konuştuğu zaman Ahmet Çakar'dan ne farkı oluyor? Ahmet Çakar hadi eski hakem, reyting yapıyor anladık. Evren Göz & Emre Bol'dan ne farkın kalıyor? Varsa bildiğin bir şey anlat hepimiz bilelim. Yok söyleyemem diyorsan söyleyebilecek birisinin kulağına sufle ver o söylesin.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Böyle konuştuğu zaman Ahmet Çakar'dan ne farkı oluyor? Ahmet Çakar hadi eski hakem, reyting yapıyor anladık. Evren Göz & Emre Bol'dan ne farkın kalıyor? Varsa bildiğin bir şey anlat hepimiz bilelim. Yok söyleyemem diyorsan söyleyebilecek birisinin kulağına sufle ver o söylesin.
Adamın konuşmasına bakılırsa hangi kulübü kastettiği ortada zaten ama eğer söylerse sosyal medyadaki 3 5 GSli trollün onu işinden edeceğini biliyor. Belli bir yaşı da var aksiyona gerek yok bu yaşında.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Biz Galatasaraylıyız. İstediğimizi alana kadar kaos ve ağlama bitmez bizde.
Yok ya sizi kast etmedim genel olarak demiştim. Ben holiganları anlamıyorum zaten orayı çoktan geçtim ben sadece niye ağlıyorlar diye merak ettim.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: