Ümit Özdağ'ın Kameramana Yaptığı Ayıp


Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
365
Mesajlar
5,641
Beğeni sayısı
795
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Bu adam herkese işini öğretmeye çalışıyor ve bu gerçekten çok rahatsız edici. Umarım danışmanları bu konuda uyarı yapıyordur. Yoksa bu adamın peşinden giden kardeşlerim veya başka kişiler de böyle üsluba sahip olacak liderleri böyle olduğu için. Siyasi bir lider böyle olamaz.
 

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
47
Mesajlar
1,625
Beğeni sayısı
644
PG Nakit
250
Farz edelim şaka değil de gerçek tepki olsun, size ılık götlü demezler mi? Milenyum öncesi siyasete tanık olsalar her laftan nem kapacak adamlar etik öğretiyor.

Eleştiri yapmayı bilmeyen rakibi nasıl mat edecek? Seçim sonrası Özdağ'ı eleştirebileceğin onlarca kalem var, insanlar kameramana olan tutumu eleştiriyor. Sen önce ZP adaylarına bir baksan?

Geçen de Mhp lehine adaylıktan çekilmiş diye haber girmişler Polatlı için. Halbuki ZP-İyip gibi partilerin Akp ve devletten çok Mhp'ye muhalif olduğunu söylediğimde yadırganıyordum. O Mhp lehine aday çekmek olmuyor, %60'lık Mhp tabanına rağmen gaflette bulunup adaylık koymak ve rezil olmamak için gerçi çekilmek oluyor. Azmi'yi aday yapıp hala Mhp tabanına oynamaya çalışan adam, Özdağ'ın tabiriyle siyasi salaktır ancak. Akp'den bile kötü adaylar çıkarmak kolay iş değil.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: