Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SENİNLE @Black Widow reis ve @WrestleWizard Yenge GİBİ OLABİLİRDİK AMA SEN İKİ YÜZLÜ ÇIKTIN FORUMA BERABER GİRİŞ YAPABİLİRDİK. REİSLER KUSURA BAKMAYIN YA VALLAHİ ÇOK ÜZÜLÜYOM KENDİ HALİME NEYSE TAMAM ALLAH'A EMANET.
Olm yapma ya bizim ki 10 yıl önce bir forumda başladı 2 yıl sadece internet üzerinden konuştuk 2 kez sözlendik 2 kez yüzük attık ama asla sevgimizden vazgeçmedik. Sonunda da mutlu sona eriştik öyle göründüğü gibi kolay olmadı her şey.
Olm yapma ya bizim ki 10 yıl önce bir forumda başladı 2 yıl sadece internet üzerinden konuştuk 2 kez sözlendik 2 kez yüzük attık ama asla sevgimizden vazgeçmedik. Sonunda da mutlu sona eriştik öyle göründüğü gibi kolay olmadı her şey.
Ben de tekrar deneyelim istiyorum da dönüşü yokmuş gibi hissediyorum.. düşündüm de şimdi ne badireler atlatmışsınız. Belki ben de hanımla toparlayabilirim. Bazı raylar yerine oturacağı varsa engebeli yollardan geçse de oturuyor be.