Red Bull'da Yaprak Dökümü İddiaları!


Re7o

Capeless Crusader
Katılım
4 Tem 2023
Konular
271
Mesajlar
1,665
Beğeni sayısı
269
PG Nakit
395
Favori Güreşçi
The Rock
9uwa7br.jpg
 

RiseGen

Go Further
Katılım
2 Tem 2023
Konular
5
Mesajlar
303
Beğeni sayısı
65
PG Nakit
0
Konum
Lesmo, Lombardiya
Favori Güreşçi
LA Knight
İddialar ne kadar doğru bilemeyiz ama Red Bull içindeki güç mücadelesinin yansımalarını yaşıyoruz. Red Bull'un kurucusu Dietrich Mateschitz amca Helmut Marko'yu yanında danışmanı olarak tutuyor, organizasyonu onun yönetmesini sağlıyordu. Onun hayatını kaybetmesi sonrasında şirket içi denge değişti, Şirketin karar verici hissesine sahip Yoovidhya ailesi Horner'ı destekliyor, Horner da zaten kendine onun gerçek bir takım patronu olmasını sağlayacak yöneticiler arıyordu.

Anladığımız kadarıyla Horner ile Jos Verstappen'in arası da pek iyi değilmiş. Horner'a dair iddiaların ilk kaynağı Jos'a çok yakın bir gazeteci. Horner'ın görevden uzaklaştırılmaması ve sonrasındaki ifşa sürecinde aksiyon alınmamasına en çok zıplayan Jos Verstappen. Ben kendimi bildim bileli Mercedes'le de flört ediyor zaten oğlu için. Ne kadar dengesiz ve hırslı bir adam olduğunu Max'ın anılarından anlıyoruz. Bunun yansılamalarını da şu an yaşıyoruz.

E tabii Horner'ın yaptığı şey de ne kadar normal tartışılır. Organik olmayan bir ilişki olduğunu biliyoruz en azından (evli olduğundan dolayı). Horner'ın daha önce Marko ile ters düşüncelerde olduğu biliniyordu. Verstappen ve Newey de giderlerse bir gecede donsuz kalabilir Red Bull. İyi bir ekip var ama o ekibi doğru yönlendirecek teknik patron kısmı şüpheli.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: