Elimination Chamber 2024 | PPV İncelemesi


Bero

Cm Punk'a Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,369
Mesajlar
3,640
Beğeni sayısı
1,196
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Hazırlayan: Bero

1709491550909.png

Şov Hakkında Bilgiler
Tarih:
24 Şubat 2024, Cumartesi
Yer: Perth, Doğu Avustralya, Avustralya
Mekan: Optus Stadium


Elimination Chamber 2024 - Şov İncelemesi


ŞOVUN TANITIMI EKRANLARA GELİYOR ARDINDAN ŞOV BAŞLIYOR. STADYUM AĞZINA KADAR DOLMUŞ TIKLIM TIKLIM. ELİMİNATİON CHAMBER AŞAĞI İNİYOR.

Kadınlar Çember Maçı
Raquel Rodriguez vs. Tiffany Stratton vs. Liv Morgan vs. Bianca Belair vs. Becky Lynch vs. Naomi


Naomi ve Becky maça başlıyor birbirlerine vurarak başlıyorlar bir süre sonra demir parmaklıklara atıyorlar birbirlerini Naomi tırmanıyor ve Becky'nın üstüne atlayıp tuşa gidiyor fakat başarısız. İkisi de yerde geri sayım başladı kafesten çıkan isim

Tiffany Stratton!

Tiffany direkt double dropkick yapıyor. Stratton ikisi de köşelere gönderiyor ve crossbody yapıyor her ikisinede. Tiffany Becky'i tuşs yatırıyor fakat 2'de atıyor Becky. Naomi ringin dışına gidiyor Becky kalkıyor Tiffany'e ManHandle Slam vurmak istiyor fakat yapamıyor. Tiffany tutuyor Becky'i spinebuster yapıp tuşa gidiyor Becky atıyor! Tiffany Becky'i kaldırıp yere yapıştırıyor bir süre sonra becky onu tutuyor ve üstüne Naomi atlıyor! Naomi şimdi her ikisinede vuruyor Becky Naomi'yi Tiffany Becky'i yere seriyor şimdi. Tiffany Naomi ve becky'i üst üste koyup omzuna aldı ama Naomi indi Tiffany ikisini de yere serdi ardından turnbuckle'a çıktı ama Becky onu indirdi üstlerine Naomi atladı! Naomi Becky'i tuşa yatırdı 1! 2! Becky attı. Naomi Becky'e Bodyslam yaptı Ardından Tiffany'de Naomi'yi yere serdi şimdi geri sayım başladı!

Çıkan isim Liv Morgan!

Liv Morgan çıkıyor Tiffany'i ringin dışına gönderip ard arda kabinlere vuruyor Tiffany'i! Morgan Lynch'a bir backstabber vuruyor ardından Naomi'ye Codebreaker vuruyor! Liv Morgan Turnbuckle'ın tepesinden atlayıp Becky'e Codebreaker vuruyor tuşa gidiyor ama Becky atıyor. Tiffany şimdi Liv Morgan'ın yüzüne geçiriyor ardından Naomi Tiffany'i ringin dışına atıyor ikisi de birbirini tutuyor ve TAKLA ATIYORLAR ÇOK İYİ LAN KDKSFKSKEKSKD. Naomi tutuyor parmaklıkları becky de gelip Tiffany'i yere seriyor ardından Tiffany'nin kolunu parmaklıklara sıkıştırıyor. Tiffany ringe gidiyor Morgan onu yere seriyor Naomi de kabinin tepesine çıkmış Naomi Morgan'ın üstüne atlıyor kabinden!! TİFFANY NAOMİ'YE ROLL UP YAPIYOR 1! 2! 3!!!!

Elenen: Naomi Eleyen: Tiffany Stratton

Geri sayım başladı ve çıkan isim Raquel Rodriguez!

Rodriguez, Belair'i çelikten sektirir ve ardından onu ringin içine doğru powerbomb yapacakken, Morgan'a döner bir spinning corkscrew vurur. Ancak Lynch, Rodriguez'i yakalar ve Dis-Arm-Her yapar Rodriguez onu kaldırıyor ve ardından onları atmak istiyor ama Morgan ve Becky double DDT yapıyor!! Morgan Becky Tiffany üst üste Raquel'e tuş yapıyor! 1! 2! Raquel atıyor! Herkes yerde geri sayım başladı!

Son isim çıkıyor Bianca Belair!

Bianca çıkar çıkmaz Tiffany'yi yere seriyor ardından becky ve Morgan'ı indiriyor Becky'e bir suplex yapıyor Tiffany Bianca'nın saçını çekiyor fakat Bianca kurtuluyor. Bianca raquel ile yumruklaşıyor ringin dışına gidiyorlar raquel tutuyor onu ama haraketini yapamıyor Bianca DDT yapıp ringe getirip tuşa gidiyor 1! 2! Raquel atıyor! Tiffany ve Becky kabinin üstünde yumruklaşıyor TİFFANY BECKY'İ ATIYOR KABİNİN ÜSTÜNDEN DİĞERLERİNİN ÜSTÜNE VE TİFFANY KABİNİN ÜSTÜNDEN ATLIYOR HERKESİ YERE SERİYOR!!! Şimdi ringde liv Morgan ve Tiffany var Tiffany turnbuckle'a çıkarken morgan onu tutuyor ve oblivion! Tuşa gidiyor Morgan! 1! 2! 3!

Elenen: Tiffany Stratton Eleyen: Liv Morgan

Raquel Morgan ve becky'i tutup ikisini de yere seriyor Bianca'da gelip KOD yapıyor Raquel'e tuşa gidiyor raquel de eleniyor.

Elenen: Raquel Rodriguez Eleyen: Bianca Belair

Maç bir süre daha devam ettikten sonra Liv Morgan Bianca'ya roll up yapıyor ve eliyor.

Elenen: Bianca Belair Eleyen: Liv Morgan

BECKY HEMEN MORGAN'A MANHANDLE SLAM VURUYOR TUŞA GİDİYOR VE MAÇI BİTİRİYOR!!!

Kazanan: Becky Lynch (32:15)

Becky maçı kazanmayı başarıyor.

1709490799536.png

*****

Takımlar ringe giriyor.

Tartışmasız WWE Takımlar Şampiyonluğu
Damian Priest & Finn Balor (c) vs. New Catch Republic


İki takımda ringde Dominik Judgmend day'i sunarken Pete Dunne ve Bate ona saldırıyor hakem maçı başlatıyor. Pete ve balor maça başlıyor. Pete yere seriyor Balor'u bate'e el veriyor ardından Bate pete'nin omzundan Balor'un üstüne atlayıp tuşa gidiyor! 1! 2! Balor atıyor. Dominik ringin dışında bu arada. Balor Damian'a el veriyor bir süre sonra da damian balor'a el veriyor. Balor Tyler Bate'i sıkıyor Bate kurtulmaya çalışıyor köşeye çarptırıyor Bate onu damian'da tag alıyor damian ringe girip vuruyor bate'e Dominik gülüyor bu sırada. Hakemin arkası dönükken Dominik bate'e vuruyor!! Damian tuşa gidiyor Bate atıyor. Damian pete'ye vurup ringin dışına gönderiyor ardından balor'a el veriyor. Maç bu düzeyde devam ediyor. Maç tekrar haraketlenmeye başlayınca damian ve bate ringin dışında Pete ringde Balor'a BİTTER END YAPIYOR TUŞA GİDİYOR! 1! 2! DOMİNİK BALOR'U RİNGİN DIŞINA ÇEKİYOR!!! HAKEM GÖRÜYOR BUNU VE DOMİNİK'İ KOVUYOR!!! DOMİNİK GİDİYOR. Balor bu sırada Pete'ye bir slingblade ardından dropkick BALOR TURNBUCKLE'A ÇIKTI VE COUPE DE GRACE YAPACAK HAYIR YAPAMIYOR!! DUNNE TYLER'A TAG VERİYOR TYLER DOUBLE TYLER DRİVER VURUYOR TUŞA GİDİYOR 1! 2! DAMİAN RİNGİN DIŞINDAN TYLER'I ÇEKİYOR.
Ringdeyiz tekrar Pete ve Tyler Damian turnbuckle'dayken saldırıyor damian ikisini de tutup double South Of Heaven vuruyor!! TYLER RİNGİN DIŞINA YUVARLANIYOR BALOR DA TURNBUCKLE'A ÇIKIP PETE'YE COUPE DE GRACE VURUYOR TUŞA GİDİYOR VE MAÇI KAZANDIRIYOR.

Kazanan ve hâlâ şampiyonlar: Judgmend Day (17:25)

****

Waller Effect vakti!


Bölüm Austin Theory ile başlıyor ve Austin Theory Live'a hoş geldiniz diyor. Avustralya'yı yerden yere vuruyor ve ardından Grayson Waller'ı programa davet ediyor; Waller bir 'shoey' yapıyor ve ardından kalabalığın 'Aussie, Aussie, Aussie' tezahüratına öncülük ederek Seth Rollins ve Cody Rhodes'u karşılıyor. Rhodes taraftarlara ne hakkında konuşmak istediklerini soruyor, ancak Waller bunun kendi şovu olduğunu ve Roman Reigns'i kabul etmeleri gerektiğini belirtiyor.

Waller, Rollins'e WrestleMania'da kiminle dövüşmek istediğini soruyor ve Rollins maçın zor olduğunu söylüyor. Rollins daha sonra tıbbi olarak müsabakaya çıkmasına sadece günler kaldığını, bu yüzden kimin kazanırsa kazansın 'Mania'da şansı olmadığını açıkladı. Waller daha sonra Rhodes'un tüm zamanların en büyük 'Mania maçını elinden aldığına dikkat çekiyor ve Rhodes kendisinin bir The Rock hayranı olduğunu ve burada olsaydı Rock'ın ona şeker gibi bir şey diyeceğinden emin olduğunu söylüyor.

Rhodes, Halkın Şampiyonu olmak için gerçekten halkın arasında olmanız gerektiğini söyledi. Rhodes daha sonra kendisinin de bir duyurusu olduğunu söyler. WrestleMania 40'a kadar önünün açık olduğunu, bu yüzden The Rock ile teke tek, herhangi bir zamanda, herhangi bir yerde güreşmek istediğini söylüyor. Rollins daha sonra bu savaşı tek başına vermeyeceğini söyler.Theory daha sonra The Rock'ın sloganlarından birkaçını söylemeye başlar, ancak Rollins ona saldırır ve Rhodes Cody Cutter'ı vururken onu Waller'ın tabelalarından birine fırlatır ve Rollins'de bir stomp çakıyor. Segment sona eriyor.

****

Kafes tekrar aşağı iniyor!

Erkekler Çember Maçı
Bobby Lashley vs. Randy Orton vs. Logan Paul vs. Kevin Owens vs. Drew McIntyre vs. LA Knight


Maça Drew McıntyIre ve La Knight başlıyor. Drew üstün götürürken La Knight birden açılıyor ringin dışına atıyor ve demir parmaklıklara vuruyor drew'i ardından kabine vuruyor kafasını ard arda. Drew tutuyor knight'ı ama La Knight çeviriyor ve yine kabine vuruyor. Ringe attı La Knight ve geri sayım başladı!!

Kevin Owens çıkıyor!

Owens ikisinede vuruyor ve La Knight'a Chokeslam yapıyor Tuşa gidiyor ama La Knight atıyor. Owens Knight'ı köşeden köşeye gönderirken Drew Owens'a vuruyor turnbuckle'a otturturuyor kendisi de çıkıyor Owens düşürüyor onu ve frog splash yapıyor 1! 2! Drew atıyor. Owens Drew'e Codebreaker vuruyor! Drew'i turnbuckle'a otturturuyorlar knight ve ownes tutuyor drew'i ama drew ikisini de düşürüyor ve üstlerine atlıyor! Üçüde yerde! Geri sayım başladı

Bobby Lashley çıkıyor!

Lashley McıntyIre'a saldırıyor ve McıntyIre'ı ringin dışına gönderiyor demir parmaklıklara vuruyor. McIntyre karşılık verir ve Lashley'nin yaralı dirseğini demire gönderir, ancak Lashley onu ipin üzerinden ringe geri göndererek karşılık verir La Knight da Super kick vuruyor Lashley'e geri sayım başlıyor!

Randy Orton çıkıyor!

Orton hemen Knight ve Owens'a saldırıyor Owens'a power slam vuruyor. Lashley herkese vurmaya başlıyor bu sırada La Knight McıntyIre'a ringin dışında DDT vuruyor. Orton La Knight'a belly-to-back suplex vuruyor Orton da kıvranıyor ama. Geri sayım tekrar başlıyor ve son olarak

Logan Paul çıkıyor!

Owens hemen orada Paul'ü beklemektedir ve kapsüle girip onu içeri çarpar ve ardından bir diğerinin içine sokar. Owens daha sonra Paul'e büyük bir clothesline savurur ancak Lashley gelip Owens'ı kabinin içinden geçirtiyor. Lashley ardından Logan Paul'a spear yapıyor kabin parçalanıyor!! LASHLEY RİNGE GİRİYOR MCINTYIRE ONA CLAYMORE VURUYOR AMA LA KNİGHT MCINTYIRE'A SALDIRIYOR MCINTYIRE KURTULUYOR ONDAN VE LASHLEY'E BİR CLAYMORE DAHA VURUP TUŞA GİDİYOR! 1! 2! 3!!!

Elenen: Bobby Lashley Eleyen: Drew McıntyIre

Knight daha sonra McIntyre'a bir superplex vurur ve ardından bir BFT vurur. AJ STYLES RİNGE GİRİYOR VE LA KNİGHT'A SANDALYEYLE VURUYOR ARDINDAN SANDALYENİN ÜSTÜNE STYLES CLASH YAPIYOR!!!! DREW DE LA KNİGHT'IN ÜSTÜNE KOYUYOR ELİNİ HAKEM SAYIYOR 1! 2! 3!

Elenen: La Knight Eleyen: Drew McıntyIre

Kevin Owens Stunner vuruyor Logan Paul'a ve ORTON'A Superkick vuruyor ardından Orton'a Stunner vurmak istiyor fakat ORTON ENGELLİYOR VE RKO VURUP TUŞA GİDİYOR! 1! 2! 3!

Elenen: Kevin Owens Eleyen: Randy Orton

DREW LOGAN VE ORTON KALDI ORTON VE DREW YERDE LOGAN PAUL MUŞTA ÇIKARIYOR FAKAT RANDY ORTON KOŞARAK RKO VURUYOR ONA VE TUŞA GİDİYOR LOGAN PAUL'DA ELENİYOR.

Elenen: Logan Paul Eleyen: Randy Orton

Drew McıntyIre DTT vuruyor ardından CLAYMORE İÇİN KOŞMAYA HAZIRLANIYOR KOŞUYOR ORTON BİR RKO VURUYOR!!!! TUŞA GİDECEKKEN LOGAN PAUL MUŞTAYLA ORTON'A VURUYOR DREW TUŞA GİDİYOR 1! 2! 3!!!

Kazanan: Drew McıntyIre (36:55)

1709491361721.png

****

Triple H baba geliyor seyirci sayısını söylüyor.

O BÜYÜK MAÇA GEÇİYORUZ ŞİMDİ.

Dünya Kadınlar Şampiyonluğu
Rhea Ripley (ş) vs. Nia Jax


Maç ortalama geçiyor kötü de geçmiyor Ripley Turnbuckle'a çıkıyor Frog Splash yapıyor ama Nia Jax atıyor. Rhea Ripley the Riptide yapmak istiyor fakat Nia Jax onu ringin dışına gönderiyor. Ripley Nia Jaxı ringin dışında gönderiyor köşelere ve spiker masasına çarptırıyor NİA JAX BİR ANDA TUTUYOR RİPLEY'İ MASANIN ÜSTÜNE SAMOAN DROP YAPIYOR!!! SPİKER MASASI KIRILIYOR! Nia Jax ringin demirine vuruyor ripley'i ve ringe atıyor fakat Ripley ringe girince jax'a vurmaya başlıyor ve turnbuckle'a otturturup Superplex vuruyor!! RİPLEY BİR TEKME ATIYOR ARDINDAN THE RİPTİDE VURUP TUŞA GİDİYOR! 1! 2! 3!!!!

Kazanan ve hâlâ şampiyon: Rhea Ripley (14:35)

Rhea Ripley memleketinde kemeri havaya kaldırırken şov sona eriyor.

Elimination Chamber 2024 - Şov Değerlendirmesi

En Beğendiğim Maç: Erkekler Çember Maçı

En Beğenmediğim maç: genel olarak maçların hepsini beğendim illa bir maç söyleyeceksem yazmaya gerek bile duymadığım Kickoff'da ki kadınlar takım maçını söyleyeyim.

Genel Olarak Şova Puanım: 8

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: