Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Çeviriler
Promo Çeviri l Bay Bay NXT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Baroš" data-source="post: 183082" data-attributes="member: 34"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]aBIKed_9gfg[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Sakin ol! Söyleyecek bir şeyim var. Bu dünyada birçok farklı tipte erkek var. Hayal kuran ve asla kanepesinden kalkamayan erkekler var. Hayal kuran ve başarısız olan erkekler var. Ve ayrıca, hayal kuran erkekler var. ve bu dünyanın çehresini değiştir. İnsanlar Bray Wyatt gibi! Peki ya sen dostum? Bilmek istediğim bu. İstenmeyen biri gibi hissetmekten yorulmadın mı? Dışlanmış gibi hissetmekten ve üzerine basılmaktan yorulmadın mı? ? O halde bugün senin günün, çünkü bugün Bray Wyatt'ın her şeyi değiştirmeye karar verdiği gün. Bugün cehennemin donduğu gün. Bugün domuzların uçtuğu gün. Bugün ben ve halkım korkuyla baktık. tam gözümüzün içine ve 'Bay korku, efendim, siz bir yalancısınız' dedik. Bugün gitmenizi istiyorum ve tüm bu sözde dünya liderlerine uyarımı dikkate almalarının daha iyi olacağını söylemenizi istiyorum: Bray'e dikkat edin. Wyatt! Çünkü bugün Bray Wyatt'ın makineyi çökertmeye karar verdiği gün.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baroš, post: 183082, member: 34"] [CENTER][MEDIA=youtube]aBIKed_9gfg[/MEDIA] "Sakin ol! Söyleyecek bir şeyim var. Bu dünyada birçok farklı tipte erkek var. Hayal kuran ve asla kanepesinden kalkamayan erkekler var. Hayal kuran ve başarısız olan erkekler var. Ve ayrıca, hayal kuran erkekler var. ve bu dünyanın çehresini değiştir. İnsanlar Bray Wyatt gibi! Peki ya sen dostum? Bilmek istediğim bu. İstenmeyen biri gibi hissetmekten yorulmadın mı? Dışlanmış gibi hissetmekten ve üzerine basılmaktan yorulmadın mı? ? O halde bugün senin günün, çünkü bugün Bray Wyatt'ın her şeyi değiştirmeye karar verdiği gün. Bugün cehennemin donduğu gün. Bugün domuzların uçtuğu gün. Bugün ben ve halkım korkuyla baktık. tam gözümüzün içine ve 'Bay korku, efendim, siz bir yalancısınız' dedik. Bugün gitmenizi istiyorum ve tüm bu sözde dünya liderlerine uyarımı dikkate almalarının daha iyi olacağını söylemenizi istiyorum: Bray'e dikkat edin. Wyatt! Çünkü bugün Bray Wyatt'ın makineyi çökertmeye karar verdiği gün.[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Çeviriler
Promo Çeviri l Bay Bay NXT
Menü
Giriş yap
Kayıt ol