NOW RPG: S̶U̶P̶E̶R̶S̶T̶A̶R̶S̶ ̶J̶O̶B̶B̶E̶R̶ 🅜🅐🅢🅣🅔🅡🅟🅘🅔🅒🅔


Lindir

PG.com Kullanıcısı
Katılım
12 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
156
Beğeni sayısı
111
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Drew McIntyre
chrisjfif.jpg


"NOW izleyicileri, karşınızda Chris M-"

"Hey hey orada durmaya ne dersin? Eğer birkaç saniye daha konuşmaya devam etseydin Masterlock'ın tadına o çekikten sonra ilk sen bakacaktın. Öncelikle ben Chris Adonis. Belki bu adı eskisiyle karıştırıyor olabilirsiniz. O isim.. Artık duymamak istediğim bir isim. Bunun sorumlusu da 15-20 yıl önce bünyesinde çalıştığım Vince McMahon değil. Bunun sorumlusu bizzat PGW! Evet şaşırmadınız biliyorum. Bu şirketin adının lanetlendiğini belki de benden daha büyük bir isimden duydunuz. CM Punk'ın bu ringe adım atar atmaz o boktan şirketi hedef aldığı promoyu sizler gibi dinledim. Yalan söylemeyeceğim, hayran kaldım. Punk'a saygı duyuyorum ve söylediklerinde haklı. Fakat tek bir sıkıntı var ki o benim yaşadıklarımı yaşamadı. Benim yaşadıklarımı yaşasa burada güreşip oraya mesaj verme çabası yerine orayı ateşe verirdi. O'Neil denilen katili-"
"Özür dilerim bu konu hakkında konuşmamam lazım.... O'Neil denilen o herifi döve döve kendinden geçirmek isterdi. Çünkü ben ondan da kötü bir durumdaydım. Yaşadıklarımı bir ben bir de Tanrı biliyor. Hayatımın en iyi döneminde oraya imza attım. Bir süre SUPERSTARS denilen ikinci bir şovda güreşip asıl yer olan PAYBACK'e çıkacağımı ilettiler. Bekledim, bekledim, bekledim. Fakat o mesaj hiç gelmedi. Zamanla ise o şova çıkıp güreşip insanları yenmek yerine insanlara yenilmeye başladım. Beni bir jobber'a çevirdiler. Beni! Masterpiece'i! İşte en büyük hatayı orada yaptılar. Çünkü ben CM Punk değilim, çünkü ben Chris Jericho değilim. Beni küçük görürseniz sizi sözlerimle değil bu gördüğünüz ellerle de ezerim."

8ff5a9e585167c552a3dacc859ab592e


"Bu yüzden her zaman gözünüz dış kapıda olsun. Çünkü bir gün NOW'da tek bir korkak bırakmazsam sizi gebertmeye geleceğim. Tabi bunun olmasına daha çok var. NOW'daki çürükleri ayıklamak biraz uzun sürecek çünkü bu yer iki yüzlü kokarcalarla dolmuş. Bu kokarcaları sadece uyarmayacağım, onlara bu şirketi zehir edeceğim. Akira, Akiro adı her neyse bu bir başlangıçtı. Çünkü benim hedefimdekiler daha büyük lokmalar. Size kimlere karşı olduğumu söyleyeyim. Ben PGW'de sefa sürüp sonrasında kendisine sunulan milyon şanstan bıkıp buraya gelen adamların karşısındayım. Ben en büyük PAYBACK adamı olan ama Titus ile anlaşamadı diye buraya kaçan yaşlı piç Goldberg'ın karşısındayım. Ben PGW'de ilk şampiyon olacak kadar zirveye çıkartılmış ama sonra kendi beceriksizliği yüzünden siktir edilmiş Meksikanın piçi Chavo'nun karşısındayım. Ben hepinizin karşısındayım! Hepinize eski bir jobber'ın nasıl main eventer olabileceğini göstereceğim. Masterlock ile... Bağırta bağırta."

Adonis iddialı konuşmasından sonra orayı terk ediyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: