Feud İncelemesi - Drew McIntyre vs. Randy Orton

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
359
Mesajlar
5,544
Beğeni sayısı
773
PG Nakit
855

c5d6f081842ee07b546a50f1e7ef070b_crop_north.jpg
Drew McIntyre vs. Randy Orton
Hazırlayan: Sosa

Kazanan: Drew McIntyre

Bu inceleme etkinlik haftası için hazırlanmıştır.
27 Temmuz 2020
Feudun temellerinin atıldığı bu şovda Randy Orton elinde mikrofonla ringe geliyor, ee tabii seyirci olmadığı için o giriş hype'ını yakalamak mümkün değil ama Orton'un klasik müziği arenada çalıyor. Orton konuşmasında ilk olarak 20 senedir bu şirkette olduğunu söylüyor ve en genç şampiyon olmasını ve onla beraber Legend Killer olduğunu söylüyor. Dile kolay tam 12 kez WWE Şampiyonu olmuş Orton. Bu vesileyle Evolution, SCSA gibi isimleri de yad ediyor. Ve fitili yakan hamle geliyor. Orton "Gene WWE Şampiyonu olmak istiyorum." diyor ve meydan okumayı yapıyor. Küçük bir konuşmaya bu işi hallederiz kafasında Randy. Drew'un da geçmişini konuşuyor ve ardından "başına büyük bela aldın." diyerek sesleniyor. Ve SummerSlam'de o maçı istediğini ilan ediyor! Böylece feudumuzun ateşi iyice harlanıyor.

Bu şovun ilerleyen saatlerinde Drew bu çağrıya yanıt vermek için ringe geliyor. Drew umarım beni hala daha genç bir toy olarak görmüyorsundur, bunu yapan Lesnar'ı WrestleMania'da tabiri caizse haşladım diyor. Randy'nin RKO atıflarına ClayMore'u ile cevap verecekmiş. Ardından bu akşam Dolph'un vücuduna neler yapayım diyor ve Ziggler hemen oraya damlıyor. Kendisini ringe davet ediyor ve Drew bunu kabul ediyor. Aynı son maçları gibi bu maçta Extreme Rules olacak!

Haşin geçen bu maçı Drew ring köşesinde serilmiş olan masaya doğru ClayMore yaparak kazanmasını biliyor. Drew kemerini de alıp sevinerek gövde gösterisi yaparken O GELİYOR, RKO!!! Randy hırkasını fırlattıktan sonra kemer ile göz göze geliyor ve ikili arasında bol gerilimler bu şovluk burada son buluyor.

3 Ağustos 2020
Şampiyonumuz Drew ringe geliyor, önce Randy'nin geçen hafta onu RKO ile avladığı görüntüler ekrana geliyor. Randy'nin senelerdir rakiplerini böyle kalleşçe avladığını söylüyor. Bunu bir daha yapamazsın diyerek gözdağı veriyor ona. Ve babası Bob yüzünden Randy'e bu kemer şansları altın tepside sunulmuş, aldığı kemerlerle övünmesi mantıksız geliyor diyor Drew. Evolution gibi bir güç arkamda olmadı ben yalnız kurttum diyerek iyice laf vuruyor Orton'a. Önceden WWE'den kovulmasını hatırlatan Randy'e sen 50 kere kovulmalıydın diyor. Bence haksız sayılmaz, senaryo gereği kovulması gereken anlar oldu tabii söz konusu Randy olunca. Tam bu sırada da olaya müdahil oluyor, yanında Ric Flair'de var. Bu saygısızlığı kes diyor ve sen gibi tiplere RKO vurmayı seviyorum diyerek mesajı çakıyor. SummerSlam'de de bunu yapacağını belirtiyor. Kovulma mevzusuna gelirsek, ben Randy Orton'um beni tabii kovamazlar diye cevap veriyor. Eskileri anmayı seviyorsan beni de bir gör ringde diyor. McIntyre sözü alıyor, Orton asla diğer efsaneler gibi yol gösterici olmamış, kendisi depresyondayken Randy ona hiç destek vermemiş. SummerSlam'de biletini kesecekmiş. Ve keyifli olan bu segment ile olaylar bu haftalık bitiyor.

10 Ağustos 2020
Orton ağabeyimiz Owens ile maç yapıyor ve şık bir RKO ile kazanmayı biliyor.

Sonrasında Orton mikrofon alıyor ve bu maça gerek yoktu sen beni bu maça ittin diyor Flair'e. Ancak ona kızamayacağını çünkü Flair'İn ona senelerdir baba olduğunu söylüyor. Ancak Flair onun 14.kez şampiyon olarak onu yakalamasını istemiyor ona göre. Ric buna üzüldüğünü mimikleriyle ifade ediyor. Orton sertleşiyor ve onu yaşlılığı üzerinden aşağılıyor. Ric konuşmaya başlıyor sonunda. Susacak hali yok yani. Ama bunları kabul ediyor. O yaşlanmış ama Orton'un kendisini geçtiğini görmek istiyormuş. Buralarda hala daha onla ringe çıkmak Flair için bir onurmuş. İkili sarılıyor ama LOW BLOW!!!!!! Orton onu sırtından vuruyor ve ardından PUNT KİCK!! Orton Flair'i yere seriyor. Ve Drew koşarak oraya damlıyor. Orton onu görünce taa girişe kadar kaçıyor. Drew bu adama mı yaptın ulan o... ç... diye bağırıyor. Onu SummerSlam'de Ric için yenecekmiş. Ve ardından, SummerSlam öncesi son şova gidiyoruz!

17 Ağustos 2020
Artık büyük maç kesinleşti, SummerSlam'de Orton vs. McIntyre! Kemer ortada! Şampiyonumuz ringe geliyor. Geçen hafta Randy'nin yaptığının aşağılık olduğunu ifade ediyor ancak SummerSlam'de karşısında bir ihtiyar değil, Drew McIntyre olacak diyerek Randy'e açık açık korku salıyor. Ama o sırada RETRIBUTION arka alanda beliriyor! Drew konuşmaya devam ediyor ancak onu takan yok. Zırva niteliğinde seyirci için. RETRIBUTION arka alanda eşyaları tahrip ediyor.

Az süre geçtikten sonra Drew arka alanda birkaç güreşçi ile konuşuyor. Onları RETRIBUTION'a karşı örgütlemeye çalışıyor ama o sırada orada olan Rollins bu işin ona düşmediğini belirtiyor. Geçen hafta Ric Flair'i koruyamadın bizi mi koruyacaksın diyor Seth. Ardından gülerek oradan gidiyor. Ardından Hurt Business ringe çıkıyor ve RETRIBUTION ile başa çıkmak için hazır olduklarını belirtiyor. Anlaşılan bu RETRIBUTION herkesi rahatsız etmiş ki herkes örgütlemeye çalışıyor. Her neyse, devam edelim.

Drew arkada yürürken Shawn Michaels ona SummerSlam'de Ric için onu yenmesi gerektiğini söylüyor. Bu gece Randy ile geçen haftayı konuşacakmış.

Ve o vakit geliyor. Michaels ringe gelir gelmez Orton'dan sadakatsiz bir köpek olarak bahsediyor. SummerSlam'de Drew'in kendisini ClayMore ile alaşağı edeceğini söylüyor. VE RKO!!!!! O GENE BURADA! RANDY ONU DA AVLADI. Drew geliyor ama nafile ancak ve ancak Michaels'in yerdeki bedenine bakmakla yetiniyor. Orton ringe giriyor ve ona da saldırıyor. VE GENE RKO! RANDY ŞAMPİYONA DA RKO'YU TATTIRIYOR. VE SUMMERSLAM'E GİDİYORUZ!


SummerSlam
Maç o hırsı gayet iyi yansıtıyor. İkili birbirini zorluyor. Ring dışında epey haşin devam eden maç Randy üstünlüğü ile sürüyor. Randy Drew'i haşat ettikten sonra ringe giriyor ama McIntyre kendini ringe atmayı başarıyor. Orton ara ara RKO denese de başarısız. Drew ring içine girdiğimiz andan itibaren üstünlüğü alıyor yani bayağı bayağı. Drew bir ara top corner'a çıkıyor, RKO gelecek mi diye heyecanlansakta Drew başarılı şekilde atlayışı yapıyor. Randy'nin kafasının ufak bir kısmı kanıyor ama pes etmiyor. Orton olmak bunu gerektirir zaten. Reklamdan sonra Randy'i koşarken görüyoruz ama Drew'den Powerbomb!! VE CLAYMORE GELİYOR! DREW CLAYMORE İÇİN HAZIRLANIYOR! Ama Randy kaçıyor. VE RKO! HAYIR. Drew aniden Roll Up yapıyor ve 1...2....3!! Drew kazanıyor. Drew Flair'in Michaels'ın intikamını alıyor!! Başardın Drew!

Ve benim iş burada biter. Bu feudu ileride tamamlamak isterim izlemesi hakikaten keyifliydi çünkü. Eski isimlerin kullanılması ile Legend Killer Randy'İ had safhada izlemek başka bir iyi olaydı. Drew'de asil şampiyon imajını iyi şekilde taşımış. O dönemler güreş izlemediğim için böyle feudlarla o arayı toplamakta güzel oluyor. O meydan okuma işinin boş bir safsata ile olmayıp altının doldurulması sevindirdi. Feudun bu bölümüne benden iyi bir puan çalışır açıkcası.
 
Üst
Click here to login using your socials account