Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu maç Raw'da gerçekleşti ki WM'de daha farklı bir şey istiyor insan. Gidip LA Knight, Randy Orton, AJ Styles, Kevin Owens, Logan Paul kim var kim yok SD'ye doldurursanız olacağı bu.
Bu maç Raw'da gerçekleşti ki WM'de daha farklı bir şey istiyor insan. Gidip LA Knight, Randy Orton, AJ Styles, Kevin Owens, Logan Paul kim var kim yok SD'ye doldurursanız olacağı bu.
Owens’ı çok sevmeme rağmen güncel olarak saydığın hiçbir adam Drew vs. Rollins eşleşmesinden daha ilgi çekici değil bence. Punk ile olan olaylar vs. ile Drew’u çok iyi toparladılar. Her türlü 150 yaşındaki genç yetenek LA Knight’ı tercih edeceğime Drew’u tercih ederim. Ama kişisel zevkler ve düşünceler tabi.
Owens’ı çok sevmeme rağmen güncel olarak saydığın hiçbir adam Drew vs. Rollins eşleşmesinden daha ilgi çekici değil bence. Punk ile olan olaylar vs. ile Drew’u çok iyi toparladılar. Her türlü 150 yaşındaki genç yetenek LA Knight’ı tercih edeceğime Drew’u tercih ederim. Ama kişisel zevkler ve düşünceler tabi.
Drew ile aralarında 3 yaş fark var. Eğer Roman'ın başı bağlı olmasaydı kemeri çoktan alırdı. Şahsen uzun süredir gösterdiği perfomans ile Drew'dan daha fazla hak ediyordu.
Bana gibi Drew'un kazanması ile bir sorunum yok. Özellikle Punk dönünce yaşanacak senaryo için ben de kazanmasının doğru karar olduğunu düşünüyorum.