RPG yalnızlığın şarkısıyım

Heartbroken Kid

real lies
Konular
211
Beğeni sayısı
1,115
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
"Yalnızlık, insanın kendisinden başkasını yanında görmediği, hissetmediği zaman oluşan histir yalnızlık. Bu Dünya'da bunu en iyi bilen adamlardan biriyim, belki de en iyi bileni. İhtiyacın olduğu zaman başını koyacak bir omuz bulamamak, gece yarısı tüttürülen sigara ve uzaklara dalışlar. Hepimizin hayatında böyle bir dönem olmuştur. Hepimiz bu dönemden çok başka şekillerden çıkarız, kimisi seveceği, aşık olacağı bir insan bulur, kimisi bir dost edinir, kimisi ailesine sığınır. Peki bunların hiçbirine sahip olmayan adam ne yapacak? Her şeyini kaybetmiş bir adam bu yalnızlığın içersinden nasıl çıkacak? Geride kalan hatıralar, fotoğraflar, gülüşmeler... Artık her biri anıya dönüştüğünde, yalnız kalmış o adam ne yapacak? Yapacak hiçbir şeyi kalmayacak o saatten sonra. Kendi yolunu çizecek ve başını eğip yürüyecek. Elinde başka bir şansı yoktur çünkü. Başımıza gelenler için istersen beni suçla yada kendini. Kimi suçlarsan suçla ama şunu bil, ben ilk kez yalnız kalmıyorum. Bu yola çıktığım her dostum spot ışıklarından uzaklaştı. Teybimde çalan son şarkıydın ve ben artık o şarkıdan sıkıldım. Eskisi kadar iyi hissettirmiyor, tekrara düşüyor, boğuyor beni artık. Senden ayrı bir yol çizmeyi çok düşündüm ama ben ihanet edecek bir adam değilim. Dostumu sırtından bıçaklayacak bir adam değilim. Ben dostu için her şeyi yapabilecek bir adamdım, ta ki sen her şeyi alt üst edene kadar. Kim bilir belki hayatın altı, üstünden daha iyidir. Belki yalnızlık, yanlış kalpte olmaktan iyidir. Kimse kimseyi kaybetmez eski dostum, giden yenisini bulur, kalan kendini."
- Johnny Mayhem​

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: