Aşırı Berbat Bir Segment

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,913
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles

Forumda beni bilen bilir ben kadın güreşine karşı her zaman ılımlıyım ve sevdiğim bir çok isim var. Bu konuyu açma sebebim de ringdeki kadın superstarların olması değil tamamen segmentin cringe olmasındam kaynaklanıyor.

Tiff ve Bianca ringde hiç doğal değillerdi maalesef ama bu sorun değil. Tiff çok yeni birisi ve bir noktada sahne sanatı da icra edildiği için repliklerin unutulması, rolün içine girememe durumlar doğal. Seth'in örneğin "between legs" Roman'ın "suffering succotash" replikleri de aklımızda. Fakat sonda Bianca ile Becky'nin birbirlerine bakıp kavgaya tutuşması tam manasıyla bir CRINGE! Ortada yapılan iş ciddiye alınmıyor. Sanki Çukur'dan bir sahne izliyormuşum gibi geldi. Sizin özellikle duayen @Nature Boy ve konu kdın segmenti içerdiği için @OhMyMind ın görüşlerini merak ediyorum.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,913
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Mevzunun benim için kadın düşmanlığı ile alakalı olmadığını ispat etmek için birkaç örnek vereyim.

1. Bayley - IYO segmentinde Bayley'i aşırı beğendim. IYO Japon olmasına rağmen şu segmentteki tüm kadınlardan daha iyiydi.

2. AEW'daki Deonna ve Toni arasında girişte yapılan bir segment vardı. Birbirlerinin dövmelerini görmüştük örneğin o da çok iyiydi.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,913
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Japon kızların hebele hübele demesi > diğer kadınların promo kesmesi.

Sonda şirketin iki topstarı birbirine bakıp eee biz de kavga edelim öyleyse yaptılar. Yahu bu sit-com mu? Roman ile Cody'nin örneğin durduk yere birbirlerine bakıp kavga edişini hayal edebiliyor musunuz? Şu mevzu AEW'da yaşansa Tpny Lhan'ın sülalesi kalmazdı WWE'de olunca işte funny moment oluyor.

Akashi

the front man
Konular
645
Beğeni sayısı
1,972
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
Toplu segmentlerde böyle şeyler oluyor genellikle ya. Tiffany'nin repliği unutması üzdü bir tık da Naomi iyi toparladı onu da. Yeni themesi de bayağı iyi prensesimizin.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,913
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Toplu segmentlerde böyle şeyler oluyor genellikle ya. Tiffany'nin repliği unutması üzdü bir tık da Naomi iyi toparladı onu da. Yeni themesi de bayağı iyi prensesimizin.

Ona lafım yok ya Rollins ve Reigns'in de mevzularını top seviyedeyken gördük mevzu tamamen Bianca ile Becky arasında geçenler. Düz kötü bir segment diyecekken o mevzu yüzünden berbat diyoruz.

OhMyMind

PG.com Kullanıcısı
Konular
47
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
50
Şu segmente bakılırsa Tiffany ana kadrodaki seyirciyle etkileşimde baya yetersiz kalıyor, bunun sonucunda da o bahsettiğin cringe durum oluşmuş. Naomi iyi toparladı ama o durumu, Bianca da geldikten sonra daha ilgi çekici hale geldi. Tiffany'nin kendine düzgün bir gimmick bulması gerek, hot jersey girl tavırları kimseye yakışmıyor mevcut divüzyon içerisinde ama her yeni gelen sarışın abla üzerinde deneniyor ne hikmetse. Bianca-Becky mevzusunda da hak veriyorum, baya amatörce duruyordu. Nia'nın gelip ringi temizlemesini beklemiyordum ama, oradan puan verebilirim.

Bu arada damage ctrl hikayesi ve Toni-Deonna çok daha ilgi çekici tabii ki de buna göre çünkü ortada hikayeleri var. Birbiriyle alakasız 6 ismi ringe toplayıp sıfırdan promo yazmaya çalışmak da kolay değil. Bundan iyisi çıkar mıydı evet çıkardı o ayrı.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
özellikle duayen @Nature Boy

Şurada daha fazla eğlence var. Öyle vasat bir iş çıkmış ortaya.

Fırsat eşitliğini hayatın her alanında savunuyorum. Ancak bir işi yapacak yeterli sayıda kadın/erkek yoksa, eşitlik adı altında bu insanların istihdam edilmesine karşıyım. Güreş sektöründe de kadınlar bu durumda. Rhea Ripley, Charlotte Flair gibi istisnaları bir kenara koyarsak, gerçekten ortada kadın güreşçi yok.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,913
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles

Şurada daha fazla eğlence var. Öyle vasat bir iş çıkmış ortaya.

Fırsat eşitliğini hayatın her alanında savunuyorum. Ancak bir işi yapacak yeterli sayıda kadın/erkek yoksa, eşitlik adı altında bu insanların istihdam edilmesine karşıyım. Güreş sektöründe de kadınlar bu durumda. Rhea Ripley, Charlotte Flair gibi istisnaları bir kenara koyarsak, gerçekten ortada kadın güreşçi yok.

Abi sonda Becky ve Bianca'nın birbirlerine bakıp hadi biz de kavga edelim moduna girmesi kocaman lol. Böyle bir segment yerine düz 3 vs 3 yapabilirlerdi.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: