BAB EVRENİ Invasion Championship Wrestling


Porridge Boss

To Whom It May Concern
Katılım
3 Tem 2023
Konular
7
Mesajlar
177
Beğeni sayısı
66
PG Nakit
60
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Favori Güreşçi
Big Show
a icw special..





ICW OVERDOSE


Yer : Charlotte Coliseum
Tarih : 17.07.2023
Şov : ICW OVERDOSE PART 1


22,000 kapasiteli Charlotte Coliseum'da kapalı gişe! Herkes, yaşlısından gencine, sporcusundan zevkine izleyicisine hepsi burada, ICW Overdose'da!





Paul Heyman! Girişte gözüktüğü gibi seyircinin popu ile ağır adımlarla yürüyor. Ringe ulaştığı zaman kendisine getirilen mikrofonu alıyor. 2 kere tıklattıktan sonra konuşmaya başlıyor. Charlotte'ya saygısını ve sevgisini anlatarak başlıyor. Öncelikle ICW fikrinin ortaya atılışından başlıyor. Sektörün en iyileri olarak toplanıp, kafa kafaya verdikleri ve şimdiye kadarki "en özel rosteri" ortaya koyduklarını anlatıyor. Roman Reigns, Chris Jericho gibi sektöre hala yön veren isimlerin yanında geçmişten en iyileri, The Rock'u, Rey Mysterio'yu ve tabii ki de...





Dedikten sonra arenada Time To Play The Game yankılanıyor. Girişe doğru takım elbiseyle gelen Triple H'i işaret ediyor. Heyman sözlerine Triple H girişini yaparken son dediği cümleyi devam ettiriyor. Triple H ve daha sayamayacağımız kadar kaliteli isimle toplaştık. Onların yanında sektörün en iyi kadınlarını da şirkete dahil ettiklerini ekliyor. En sonunda HHH ringe geldiğinde ikili el sıkışıyor ve dostça sarılıyor. Heyman sözü Triple H'e bırakıyor. Triple H Heyman'a teşekkür ederek başlıyor. Ardından o da ICW'nun açılışında emeği geçen herkese ve sizlere, taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum diyor. Heyman'ın söylediklerini tekrar etmeyeceğini ama çoğu seyircinin aklında olan soruları cevaplandıracağını söylüyor. Parmağını şıklatıyor ve ringe masalar geliyor. Masaların üstüne örtüyle kapanmış bir şey var. HHH bunların kemerler olduğunu söylüyor ama şimdi açmayacağını da iletiyor. Heyman araya girip sizleri çok merakta bırakmayacağız diyor. HHH kemerlerin bugün ve gelecek hafta sahiplerini bulacağını söylüyor. Tüm güreşçilere seçenekler veriyor. İsteyen ana kemere, isteyen takım kemerlerine isteyen de mid-card kemeri için mücadele edebilir diye. Konuşmanın sonunda ikili birbirine bakıyor ve tek bir ağızdan haykırıyor.


ICW OVERDOSE BAŞLIYOR!!






Arka alanda Heyman ve HHH'i takip eden Bloodline ekibini görüyoruz. Roman Reigns, The Rock, Jey Uso, Jimmy Uso, Solo Sikoa, Naomi ve Nia Jax hepsi burada. Roman Reigns ve The Rock istişare ettikten sonra Roman konuşuyor. Roman ve Rock Grand, Usolar Doubles, Sikoa Televison, Naomi ve Nia Jax kadınlar ana kemer olacak şekilde dağılıyorlar. Kimseden ses çıkmıyor, herkes kafasını sallıyor ancak Jey Uso'nun düşünceli durduğunu görebiliyoruz. Kameralarımız kapanıyor..





Kameralarımız Lita ve Trish'i çekiyor. Geçmiş zamanda birbirleriyle oldukça fazla kez karşılaşmış bu ikili ICW backstagesinde ellerinde içeceklerle sohbet ediyor ve eğleniyor gibi gözüküyor. Önlerinden teker teker geçen öbür kadınları gördükçe kadınların bu sporda bu duruma gelmesinin sebebinin Lita ve Trish'in ön ayak oldugu düşüncesi atılıyor ortaya ikili tarafından. İkili içeceklerini tokuşturduktan sonra birbirlerine bakıp kafa sallıyorlar ve araya gidiyoruz.



Aradan döndüğümüzde ringteyiz. Sam Roberts karşılıyor bizi. ICW tarihinin ilk maçına tanıklık edeceğimizi söylüyor ve hiç bekletmeden gelecekleri tanıtmaya başlıyor.





Bella Twins! Belki de kadınlar Tag Team divisonlarında tarihin en ikonik ikilisi. Klasik hareketlerini yapa yapa ringe girip rakiplerini beklemeye koyuluyorlar.





Bu Lita'nın theme songu! Lita tek başına geliyor. Çıktığı gibi birini bekliyor.





Onun arkasından da Trish Stratus! İkisi de yan yana geçtikten sonra birbirlerine bakıp kafa sallıyor. Bella Twins'ten daha fazla pop aldıkları kesin! Seyircilere el vere vere ringe geliyor. Ringe girdiklerinde rakipleriyle bakışıyorlar. Hakem, dışarıdan üstünde örtü bulunan kemerlerin örtüsünü kaldırıyor, ve seyircilere kemeri tanıtıyor. Uzun ve gergin bakışmadan sonra hakem maçı başlatıyor!

Lita & Trish vs The Bella Twins - ICW Women's Doubles Championship Match

12 dakika biten bu maçın oldukça fazla yüksek noktası vardı. İki tarafın da güreşi özlediği acayip belli oluyordu. Maç sonuna doğru gücü tükenen Nikki Bella'ya önce Lita Moonsault yapıyor. Onun ardından gittiği pinin olmasına Brie Bella engel oluyor hakemi ringin dışına çekerek. Trish devreye giriyor. Brie Bella'nın üzerine yürüyor, Bella hakemi bırakıyor.. Onun ardından hakemi içeri yollasa da Nikki Bella'dan kickout çok zor olmuyor. Lita, Trish'e el verecekken Nikki sıyrılıp, Brie'yi içeriye almayı başarıyor. Trish de içeriye girdikten sonra karşılıklı yumruklaşmalar sonunda üstün çıkan Trish, Stratusfaction vurarak maçı kazanıyor ve ICW Tarihinin ilk Women's Doubles Kemeri sahipleri oluyorlar.





Bardayız. Miro'yla karşılaşıyoruz. Elinde bira var. Boş bakan gözlerle etrafa bakıyor. O sırada bara bir ismin daha geldiğini görüyoruz. Bu Ryback. Ryback, Miro'nun yanındaki tabureye oturuyor. O da bir bira söylüyor. Ryback, Miro'nun ona baktığını fark edince ona dönüyor. Buraya neden geldiğini soruyor. Miro'nun eşi Lana ile sorunlar yaşadığını öğreniyoruz. Miro bu sefer Ryback'e soruyor. Ryback de genel olarak yorulduğunu söylüyor. Yalnızlık gibi sorunları olduğunu söyleyen Ryback ile Miro bakışıyor. Bira tokuşturduktan sonra ikisi de fondip yapıyor. Barmen geliyor o sırada da. Barmen tavsiyesi vereceğini söylüyor. Neden takım olmuyorsunuz sorusu soruyor. Kafa dağıtırsınız. Arkadaşınız olur dedikten sonra öbür ikili bunu mantıklı bulmuş gibi duruyor ki sırıtıyorlar. Televizyonda da ICW'da biraz sonra, Takım Şampiyonası reklamı görünce ikisi de koşmaya başlıyor çıkışa.



Tekrardan ringde karşılanıyoruz. Erkekler Takım Kemeri mücadelesi için buradayız. Bu maçın Extreme Rules formatında olacağı söyleniyor ve ilk takım geliyor.




The Usos! Önceden Roman Reigns tarafından söylendiği gibi, Jey Uso ve Jimmy Uso'nun müziği çalıyor ama.. Bir dakika, o da ne? Gelen.. Gelen Jimmy Uso ve.. Solo Sikoa! Jey Uso ortalıkta yok. Jimmy'nin de siniri bozulmuş bakışları belli olmakla birlikte Bloodline ekibi ringe geliyor.



New Day! Xavier Woods ve Kofi Kingston acayip neşeli bir şekilde girişte gözüküyor. Hoplaya zıplaya taraftarlarla ilgilene ilgilene ringe gelen takım Bloodline'yle göz göze gelince onlara bakıp kahkaha atıyorlar. Sikoa ve Jimmy'nin sinirleri bozulmuş halleri belliyken öbür takım geliyor.





Bu şarkı.. Bunlar da kim böyle? Sorularımız içeriye Ryback ve Miro'nun gelmesiyle son buluyor. Kara bulutlar gibi dolaşan ikili birbirleriyle çok iletişime geçmeden ringe giriyor ve son takımı beklemeye koyuluyor..



Biggie'nin şarkısı arenayı inletirken yine deminki gibi kimin geleceği heyecanıyla bekliyoruz. Heyecanımızın sonunda bizleri Big E ve Big Show karşılıyor! Spiker masasında Taz hemen aradaki bağlantıyı kuracak ki takımın adını haykırıyor.



THE NOTORIOUS B.I.Gs!!

Big Show ve Big E ring başında gözüktüğü anda neşeli The New Day ekibinin yüzü acayip düşüyor. B.I.Gs birbirlerinin sırtına vurup gaz veriyor ve ringe ilerliyor. Big E, Xavier Woods ve Kofi Kingston'un devamlı olarak birbirlerine baktığı anlaşılıyor. E ringe girdiği anda Xavier Woods ona doğru koşuyor. Nasıl, neden yaparsın gibi soruları sorarken E'den ses yok. Hakem Woods'u kendi köşesine gönderdikten sonra kadınlar Doubles Kemeri maçındaki gibi Men's Doubles kemerini tanıtıyor ve maç başlıyor!

The Bloodline vs The New Day vs Derbederler vs The Notorious B.I.Gs - ICW Men's Doubles Championship Match


Extreme Rules formatındaki maç tabii ki de sert geçiyor. Her tarafında ayrı bir hikaye olan maçta The New Day ekibi Big E ile konuşmaya çalışırken her seferinde cevapsız kalarak güreşe devam etmek durumunda kalıyor. Bloodline tarafında ise Sikoa ve Jimmy Uso çok uyum sağlayamamış olacak ki devamlı tartışıyorlar. Kalan takımlar maçın önde gelen isimleri gibi duruyor. Maçın bitişi ise B.I.Gs'in Bloodline'yı, Derbederler'in de The New Day'i ringden yolladıktan sonra yüz yüze kalmasıyla oluyor. Karşılıklı yumruklaşmalar sonucu üstün çıkmayı Big Show'un sayesinde B.I.Gs başarsa da Ryback ve Miro'nun aniden iplerden sekip ortak yaptığı Clothstline işleri tersine çeviriyor. Dışarıda da Bloodline'nin New Day'i sandalyeler yardımıyla yok ettiğini görüyoruz. Big Show da Big E'de devrilmezken Miro'dan Miro Kick gelince Big E devriliyor. Onun ardından Big Show'dan Knockout Punch geliyor Miro'ya. İki takımın da tek temsilcisi ayakta dururken dışarıdan gelen Bloodline ringdeki ikiliyi alaşağı etmeyi başarıyor. Jimmy Ryback'İ, Sikoa Big Show'u pinliyor ve Doubles Champion The Bloodline oluyor.



Fuck the police comin' straight from the underground
A Young nigga got it bad 'cause I'm brown
And not the other color so police think
They have the authority to kill a minority
Fuck that shit, 'cause I ain't the one
For a punk motherfucker with a badge and a gun
To be beatin' on, and thrown in jail
We can go toe-to-toe in the middle of a cell




Fuckin with me 'cause I'm a teenager
With a little bit of gold and a pager
Searchin' my car, lookin' for the product
Thinkin' every nigga is sellin' narcotics
You'd rather see me in the pen
Than me and Lorenzo rollin' in the Benzo
Beat a police outta shape
And when I'm finished, bring the yellow tape
To tape off the scene of the slaughter
Still getting swole off bread and water




You'd rather see me in the pen
Than me and Lorenzo rollin' in the Benzo
Beat a police outta shape
And when I'm finished, bring the yellow tape
To tape off the scene of the slaughter
Still getting swole off bread and water





I don't know if they fags or what
Search a nigga down and grabbin' his nuts
And on the other hand, without a gun, they can't get none
But don't let it be a black and a white one
'Cause they'll slam ya down to the street top
Black police showin' out for the white cop




Ice Cube will swarm
On any motherfucker in a blue uniform
Just 'cause I'm from the CPT, punk police are afraid of me
A young nigga on a warpath
And when I'm finished, it's gonna be a bloodbath
Of cops, dyin' in L.A.
Yo Dre, I got somethin' to say




Fuck the police, fuck-, fuck-
Fuck the police, fuck-, fuck-
Fuck the police, fuck the-, fuck the-
Fuck the police







Randy Orton!! Güreş tarihinin en büyük isimlerinden Randy Orton sahnede! Elinde mikrofonu ile ringe geliyor. Seyircilerden her zamanki gibi tarihin en iyi heel'larından birine inanılmaz sevgi yağıyor. Randy Orton gülerek konuşmaya başlıyor. Günün başında ICW rosteri hakkında Paul Heyman'ın söylediklerini tekrar ediyor. Bu bahsettikleri isimlerin hiçbirinin kendine karşı şansı olmadığını belirtiyor. Onları öyle bir benzetecekmiş ki, o çok bebek yüzlü favori süperstarlarınız yüzünüze bakamayacakmış. Randy sözlerine devam edecekken..


Chris Jericho! Randy'nin tüm bu sözlerine kayıtsız kalamamış olacak ki girişte beliriyor. Pyroların patlamasından sonra gülerek etrafa bakan Jericho ringe yaklaşmadan anlatmaya başlıyor. Randy'nin kendini Apex Predator görme saçmalığının delilikten farkı olmadığını dile getirdikten sonra bu şirkette Chris gibi adamın olmadığını belirtiyor. Seyirci tartışmadan memnun olacak ki sesini duyuruyor. Orton, Jericho'nun sözleri üzerine madem bu kadar kendine güvencin tam, bugünün sonunda gel, maçımızı yapalım. Hatta madem bu kadar güvencin tam, kaybeden hiçbir kemer maçına katılamaz şartı koşuyor. Jericho'nun bundan pek hoşnut olmadığı yüzünden belli olsa da kabul ediyor ve sinirle arka alanın yolunu tutuyor.






Eva Marie! Kıvırta kıvırta ringe giriyor. Köşesine geçip rakiplerini beklemeye koyuluyor.


Taz ortalığı karıştırıyor Eva Marie'nin rakibi Triple H diye. Bu şakaların ardından Triple H girişten konuşmasına başlıyor. Ah şu kadınların egoları. Kendilerini hepsi en iyi kemere layık gördü, hiçbiri bu maça gelmedi gibisinden bir şeyler söylüyor. Ancak Eva'ya üzücü bir haberi varmış. ICW ve NAWA arasında kadın divizyonu anlaşmasını açıklıyor. İki şirketin kadınlarının özgür dolaşım hakkı verilen bir sözleşme bu. Bunun sonucunda NAWA'dan misafirlerimiz olduğunu söylüyor Triple H ve arka alanın yolunu tutuyor. Eva Marie'nin haksızlığa uğramış hissettiği suratından belli.




Raw Power! Blair Davenport! Sislerin içinde çıkıp geliyor! Eva Marie'ye bakıp sırıtan Davenport köşesine geçiyor.




Bu Masha Slamovich! Ringe doğru ilerlerken Davenport'un pek bir tepkisi olmadığı görülürken Eva Marie'nin gayet korkmuş bir görüntüsü var. Hakem Women's Television Championship'i taraftara tanıtıyor ve ardından maçı başlatıyor!

Eva Marie vs Blair Davenport vs Masha Slamovich - ICW Women's Television Championship Match

9 dakikaya yakın süren güreş şöleninde NAWA misafirleri genel anlamda birbirleriyle çekişiyor. Eva Marie'nin çok varlık gösteremediği maçta devamlı hakeme itiraz ettiğini görüyoruz. Hiç boş an yakalayamadığımız bu maçın sonu Eva Marie, Masha Slamovich tarafından pinlenirken Davenport'un Punt Kick ile pini bozmasının ardından Masha'yı kaldırıp Eva Marie'nin üstüne doğru Falcon Arrow ile gerçek anlamıyla ikisini üst üste koymasıyla geliyor.





Backstage. JoJo ve Charlotte kameralarımızın önünde. JoJo öncelikle Charlotte'a az önce yaşananları soruyor. Kimsenin Women's Television Championship maçına katılmaması Charlotte'a göre şirketin büyük hatasıymış çünkü bunu öngörmeleri lazımmış. Eva dışındaki tüm güreşçilerin ana kemer mücadelesine girme fikrinin en büyük körükleyicisi Charlotte ile aynı ringde bulunma isteğiymiş. Doubles kemerini kazanan Lita ve Trish'i de tebrik ediyor. Hayır, kemeri kazandıkları için değil. Sadece ama sadece doğru maçı seçtikleri içinmiş. Çünkü onlar gibi zamanı geçmişlerin Charlotte gibi birine karşı en ufak şansı yokmuş. JoJo haftaya olacak şovda 10 kişiden fazla rakibi olacağını söylüyor Charlotte'a. Charlotte farkında olduğunu ve hepsine ringi dar edeceğini söylüyor ve ayrılıyor.



Main Event zamanı!! Seyircilerin heyecanı belli! Arenada daha kimse gözükmemişken var olan uğultu umut verici!


Voices! Randy Orton! Geçtiğimiz anlarda inanılmaz iddialı sözler sarf eden Orton girişte gözüküyor. Ringe giriyor ve Jericho'yu beklemeye koyuluyor.




Break Down the Walls! Jericho üzerinde parıltılı kıyafetiyle alanda! Seyirciler en az Orton kadar ilgi gösteriyor Jericho'ya. Kaybedenin haftaya kemer maçlarına çıkamayacağı bu mücadelenin sonucu herkesi meraklandırıyor. Jericho ringe giriyor ve ardından maç başlıyor!!

Randy Orton vs Chris Jericho

Beklendiği seviyeye ulaşan bu maç 25 dakikalık müthiş aksiyon gösteriyor bize. Maç Orton tarafından daha ileride götürülse de Jericho her türlü pisliği yaparak durumu dengeliyor. Maçın son dakikasında kimsenin beklemediği bir şey gerçekleşiyor. Randy Orton RKO ile Jericho'yu bitirmişken..


Head of the Table! Roman Reigns! Neden?? Girişe çıktıktan sonra daha fazla ilerlemiyor Reigns ancak Orton'un dikkatinin dağılması için yeterli. Orton, pin yerine çok kısa bir süre Reigns'le dalaşıyor ANCAK ARKASINI DÖNDÜĞÜNDE CODEBREAKER!!! JERICHO PIN!! 1... 2.... 3!!!!



Jericho maçı ayakta kapatan isim olurken maçın hakkı olan kişi Orton yerde. Maçla hiçbir ilgisi olmayan Reigns ise girişte sırıtmakta. Jericho'nun da en az seyirciler kadar anlamlandıramadığı olayla beraber şov sonlanıyor!
 
Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,195
Beğeni sayısı
3,426
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Heyman & HHH... Kaliteye bak ya gözler inanılmaz kamaşıyor. Bloodline olayları son gaz başlamış, burada da MAIN EVENT JEY USO izleyeceğiz gibi, vallahi tadından yenmez... Ryback ile Miro'nun bayağı salaktan tag team olmasına patladım, Big E & Big Show takımının adına da bayıldım bu arada. Fuck The Police'li promo bayağı merak ettirdi, güzel bir stable geliyor oradan net. Main eventteki Roman Reigns hamlesi gerçekten çok manasız, bu şirkette kaderi ben tayin ederim raconu mu yoksa altında başka bir şey mi yatıyor çözemedim. Eline sağlık.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Şovun ismi bir olay. Takım kemeri isminin double's kemeri olması biraz değişik geldi. Bunun yanında The Bloodline hikayesi şirketi sırtlayacak gibi ama birden bütün kemerlere çökmelerini istemem doğrusu. Lita ve Trish'in Bellalar'ı yenmesine sevindim. Brie Bella'nın tuş olması sonucu Bryan Danielson için "Anlayamazsın" editleri yapılmaya başlanmış. Miro ve Ryback sadece takım olmamalı sevgili de olmalı. 🏳️‍🌈 Show ve Big E'nin takım ismi kıyak olmuş. :D R-Truth'un ekibe bak aga. Team bir gang. Davenport'un kazanmasına sevindim.Orton kazdığı kuyuya düştü. Orton vs Bloodline feci sarar. Rock vs Orton gerçekten dream maçlardan bir tanesi bu arada. Jericho ise böyle salaktan gelen galibiyetlere alışkın. :LOL:
 

Shiniest Wizard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
9 Tem 2023
Konular
1
Mesajlar
42
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
AJ Styles
Açılış güzel olmuş. Bloodline'ın yedi sülale şeklinde toplanmış olması çok hoş. Bella Twins'in kazanamamasına çok sevindim. Sürünürler umarım. Miro ve Ryback segmentindeki düşük iq oranına koptum. Şimdiden favorim olacaklar gibi. İlerleyen maçta kaybetmelerine üzüldüm. Bloodline takım kemerlerini alarak sağlam bir başlangıç yaptı. Davenport dominasyonunu baya bir belli etmiş. Neler yapacak merakla bekliyorum. Charlotte boş yapmış. Umarım o da sürünür. Roman'ın neler planladığını merak ediyorum. Onun sayesinde Y2J yalandan almış maçı. Eline sağlık.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Usta senin şov düzeni olarak benimkine en çok benzeyen bu açıdan aşinalık oluşuyor ve okuması ekstra eğlenceli, naçizane görüşlerim bence kemerleri bu kadar erken bol keseden dağıtmak doğru değil. Storyline'lar yaratmak için daha uygun bir zaman yok diye düşünüyorum açıkçası. Kazanan isimler fena değil elbette ama bunun altından kalkmak biraz daha zor olacak artık, işi mantık çerçevesine oturtmak en azından. Bir de yapabiliyorsan Navbar'ı hafif kısaltırsan çok daha tatlı bir görünümü olur. Böyle aşırı göz yoruyor bir yerden sonra.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,142
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Abi Paul Heyman varsa, bizde varız diyerek giriş yapalım şöyle bir. Açılışı babalar yapmış, epey iyi olmuş. Kafadaki soru işaretleri giderilmiş. Tüm Anoa'i'ye nasıl çöktün vallahi tebrik ediyorum, tek başına şirketleri götürecek potansiyelleri var zaten eğer iyi yazılırsa şirketin rosterı epey müsait gibi bu BaB savaşlarından çıkmaya. Kadınlar tag-team şampiyonluğu görmeyi beklemiyordum açıkçası şirkette, büyük bir sürpriz oldu ama Bella'lar kazansa daha büyük sürpriz olurdu. Sende garanti seçime gitmişsin, bence iyi seçim. İlk şampiyonları tebrik edelim. Miro ile Ryback'in hikaye mahvetti, takım oluşa bağlanış da çok kısa olmuş ama bu ikiliye de uzun uzun storyline yazmaya gerek yok. Uyumlu gözüküyorlar dışarıdan. Takımlar şampiyonluğu maçında da son ekip dandik paketten çıktı, maçı kazanırlar mı diye düşünmedim değil ama Bloodliine salmamış. Her kemere çökecekler gibi duruyor. Bu segment şovun en garip, ilgi çekici yeri bence. Ne çıkacağını bekliyorum sabırsızlıkla, ciddi R-Truth izlersek puanım artar şovlara direkt. Valla bu kadınları tanıyamıyorum çok bir yorum yapamayacağım, keşke Eva Marie kazansaydı der kaçarım hacı. Ama kadınlara Televizyon Şampiyonluğu fazlalık geldi biraz bana. Ama kadınların da ucu bucağı yok, Charlotte çıkmış öbür segmentte ohoo daha varsa bunlardan. Main eventin sonucunu beğendim, Jericho benim için Orton'dan hep önde ama Reigns'in girişteki manasızlığı çözemedim. Öbür şovda bir yerlere bağlanır muhtemelen. Eline sağlık, öbür şovlarla birlikte gitgide artan bir kalite bekliyorum, yolun açık olsun.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: