Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
şaraba sarılı gazete
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="atiban't" data-source="post: 178603" data-attributes="member: 108"><p style="text-align: center">angelico bir sahil kenarında. akşam saatleri. bir elinde gazeteye sarılı bir şarap, diğer elinde de telefonu var. olduğu yerde oradan oraya hararetle yürüyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>angelico:</strong> muhterem ile bir an önce konuşmalıyım. onun da bana ihtiyacım var, bunu hissediyorum. lütfen bana yardımcı olun..</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">(...)</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>angelico: </strong>evet.. evet haklısınız evet. evet benim suçumdu. bakın, geçen gün olanlara anlam veremiyorum. gerçekten çok üzgünüm. ona bir kez daha ulaşmama yardımcı olun, lütfen.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">(...)</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>angelico:</strong> lütfen, anlamıyor musunuz? muhterem benim her şeyim, umutsuzluğa kapılıyorum. gerçekten mi? teşekkür ederim! çok minnettarım. nerede buluşacağımızı söyler misiniz? evet, evet, hazırım. çok teşekkür ederim.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">telefon yüzüne kapanıyor angelico'nun. mutluluktan yerinde duramıyor adeta. şarabın bir kısmını kafasına dikiyor ve yere oturarak bağdaş kuruyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>angelico:</strong> buna inanamıyorum! galiba bu sefer gerçekten görüşebileceğim. muhterem'e o kadar çok şey sormam gerekiyor ki..</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">o sırada angelico, iki bacağının arasına sıkıştırdığı şarap şişesinin üzerinde bir şey görüyor. merakla şarap şişesinin üzerindeki gazeteyi çıkarıyor. bu, 2023 haziran'dan kalma bir gazete. gazetede kendini görüyor angelico. kendisini ilgilendiren kısım üstte kalacak şekilde katlıyor gazeteyi ve çökmekte olan karanlık dolayısıyla gözlerini de kısarak yanındaki suratları ve yazıları okumaya çalışıyor.</p> <p style="text-align: center"></p><p></p><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>angelico: </strong>beyefendi kim amınakoyim?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">angelico, kendisin de içinde olduğu bir fotoğrafı fark ediyor. şarabı açmak için de kullandığı çakıyı arka cebinden çıkararak fotoğrafı kenarlarından dikkatlice kesiyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]5094[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">elindeki fotoğrafa olabildiğince dikkatli baksa da takım elbiseli kişinin kim olduğunu hatırlayamıyor. ardından gazetenin tamamını yere serip fotoğrafın kalan parçasını arıyor ama nafile. o sırada yan tarafında oturan gençlerin olduğu yerden bir müzik yükseliyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]mMSwgG4UOWo[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">gençler tek bir ağızdan bir şeyler mırıldanıyorlar</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>"var mı bilen başıma seni saranlar arasında adını</em></p> <p style="text-align: center"><em>mantık mı diyorlar idrak mısın hafıza mı</em></p> <p style="text-align: center"><em>sahici bir şeysen eğer söyle bakalım</em></p> <p style="text-align: center"><em>neydi sevgilinin koynuma kaçtığı tar</em></p> <p style="text-align: center"><em>yıllardan hangisiydi hangi mevsimdeydik ayın kaçıydı"</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">artık kafasını dik dahi tutamayacak kadar çok içmiş olan angelico, şarabın dibini de kafasına dikip usulca uzanıyor kumlara. ağzı yarı açık, gözleri kısılı bir şekilde gökyüzüne bakarken arkadan çalan müziğe, hangi şarkıdan olduğunu hatırlamadığı sözlerle eşlik ediyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>"b<span class="uw_large_emoji">ana akıl ver, inanmasam mı şaraba sarılı gazete?</span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span class="uw_large_emoji">t</span><span class="uw_large_emoji">arih burada işte bir hafta evveli</span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span class="uw_large_emoji">h</span><span class="uw_large_emoji">akkaten de bu ara yoktun ortalarda s</span><span class="uw_large_emoji">ebebi neydi?</span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span class="uw_large_emoji">çok yazık ki gözümün önüne</span> <span class="uw_large_emoji">a</span><span class="uw_large_emoji">rka sayfalar serildi</span></em><span class="uw_large_emoji"><em>"</em></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span class="uw_large_emoji">angelico oracıkta sızıyor.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="atiban't, post: 178603, member: 108"] [CENTER]angelico bir sahil kenarında. akşam saatleri. bir elinde gazeteye sarılı bir şarap, diğer elinde de telefonu var. olduğu yerde oradan oraya hararetle yürüyor. [B]angelico:[/B] muhterem ile bir an önce konuşmalıyım. onun da bana ihtiyacım var, bunu hissediyorum. lütfen bana yardımcı olun.. (...) [B]angelico: [/B]evet.. evet haklısınız evet. evet benim suçumdu. bakın, geçen gün olanlara anlam veremiyorum. gerçekten çok üzgünüm. ona bir kez daha ulaşmama yardımcı olun, lütfen. (...) [B]angelico:[/B] lütfen, anlamıyor musunuz? muhterem benim her şeyim, umutsuzluğa kapılıyorum. gerçekten mi? teşekkür ederim! çok minnettarım. nerede buluşacağımızı söyler misiniz? evet, evet, hazırım. çok teşekkür ederim. telefon yüzüne kapanıyor angelico'nun. mutluluktan yerinde duramıyor adeta. şarabın bir kısmını kafasına dikiyor ve yere oturarak bağdaş kuruyor. [B]angelico:[/B] buna inanamıyorum! galiba bu sefer gerçekten görüşebileceğim. muhterem'e o kadar çok şey sormam gerekiyor ki.. o sırada angelico, iki bacağının arasına sıkıştırdığı şarap şişesinin üzerinde bir şey görüyor. merakla şarap şişesinin üzerindeki gazeteyi çıkarıyor. bu, 2023 haziran'dan kalma bir gazete. gazetede kendini görüyor angelico. kendisini ilgilendiren kısım üstte kalacak şekilde katlıyor gazeteyi ve çökmekte olan karanlık dolayısıyla gözlerini de kısarak yanındaki suratları ve yazıları okumaya çalışıyor. [/CENTER] [CENTER] [B]angelico: [/B]beyefendi kim amınakoyim? angelico, kendisin de içinde olduğu bir fotoğrafı fark ediyor. şarabı açmak için de kullandığı çakıyı arka cebinden çıkararak fotoğrafı kenarlarından dikkatlice kesiyor. [ATTACH type="full" alt="Orta Başlıksız-4.jpeg"]5094[/ATTACH] elindeki fotoğrafa olabildiğince dikkatli baksa da takım elbiseli kişinin kim olduğunu hatırlayamıyor. ardından gazetenin tamamını yere serip fotoğrafın kalan parçasını arıyor ama nafile. o sırada yan tarafında oturan gençlerin olduğu yerden bir müzik yükseliyor. [MEDIA=youtube]mMSwgG4UOWo[/MEDIA] gençler tek bir ağızdan bir şeyler mırıldanıyorlar [I]"var mı bilen başıma seni saranlar arasında adını mantık mı diyorlar idrak mısın hafıza mı sahici bir şeysen eğer söyle bakalım neydi sevgilinin koynuma kaçtığı tar yıllardan hangisiydi hangi mevsimdeydik ayın kaçıydı"[/I] artık kafasını dik dahi tutamayacak kadar çok içmiş olan angelico, şarabın dibini de kafasına dikip usulca uzanıyor kumlara. ağzı yarı açık, gözleri kısılı bir şekilde gökyüzüne bakarken arkadan çalan müziğe, hangi şarkıdan olduğunu hatırlamadığı sözlerle eşlik ediyor. [I]"b[UWSL]ana akıl ver, inanmasam mı şaraba sarılı gazete?[/UWSL] [UWSL]t[/UWSL][UWSL]arih burada işte bir hafta evveli[/UWSL] [UWSL]h[/UWSL][UWSL]akkaten de bu ara yoktun ortalarda s[/UWSL][UWSL]ebebi neydi?[/UWSL] [UWSL]çok yazık ki gözümün önüne[/UWSL] [UWSL]a[/UWSL][UWSL]rka sayfalar serildi[/UWSL][/I][UWSL][I]"[/I][/UWSL] [UWSL]angelico oracıkta sızıyor.[/UWSL][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
şaraba sarılı gazete
Menü
Giriş yap