RPG Kan Tadı


The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
366
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
100


Cody Rhodes hayal kırıklığına uğrasa da dik durmaya çalışan bir adamın pek de samimi bulmayacağınız gülümsemesi eşliğinde girişte görünüyor. Seyircilerle selamlaşarak klasik girişini gerçekleştiriyor. Ringin kenarında bekleyen görevliden bir mikrofon alıyor ve seyircileri süzdükten sonra konuşmasına başlıyor.

cody-rhodes-scaled.jpg


Cody Rhodes: "Başıma gelen talihsizlikler uzun zamandır mola vermiyorlar. Kariyerimi tehlikeye atacak kadar tehlikeli bir karar verdim, şanslıyım ki burada bana inanacak ve benimle tekrar sözleşme imzalayacak bir yönetici bulabildim. SUPERSTARS'ın içler acısı halinin içine düştüm, şanslıyım ki The Miz'in bana karşı koyacak gücü yoktu ve orayı düzgün bir hale getirdim. Money in the Bank maçına katıldım ve şirkette bir daha görmeyeceğimiz bir ikili yüzünden maçın canına okundu, şanslıyım ki PGW Şampiyonluğu için bir adaylık maçına hak kazanacak kadar formdaydım. Sonrasında o maçı maalesef kazanamadım. O maça çıkamadım bile."

Cody Rhodes: "Sanıyorum fark etmişsinizdir, benim hikayem her zaman talihsizliklerle ve kötü sonuçlarla dolu oldu. Beni ben yapan şey bunların altından kalkmayı bilmemdi. Bunu unuttuğum gün PGW'dan ayrıldım ve kariyerimi tehlikeye attım. Ancak bunu hatırlamış bir Cody Rhodes, hayatınızda en çok korkmanız gereken şeydir."

Cody Rhodes: "Roman Reigns denen adam yüzünden maç hakkımdan oldum. Belli ki işini yapma konusunda pek de becerikli olmayan yönetimimiz beni bu maça tekrar dahil etmek, bana hakkımı vermek yerine bu hakkı elimden alan adama bir ödül vererek ona Cody Rhodes ile aynı ringe çıkma şerefini sundular. Şirketin elindeki videoları yalnızca Wes Lee'nin hayatını kolaylaştırmak için kullanan yönetimden daha iyisini beklemek benim hatam."

Cody Rhodes: "Roman Reigns..."

Seyircilerden büyük bir yuhalama duyuluyor ancak Cody'nin asıl konuya gelmesinden dolayı da mutlular.

Cody Rhodes: "Buraya geldiğinden beri kendine sürekli tepedeki adamlardan birini hedef olarak seçtin. Yılın güreşçisi Will Ospreay, onun son büyük rakiplerinden Malakai Black, şirketin en revaçta olan adamı Christopher Daniels... Hiçbiri seninle olan davasını sonuçlandırmaya yeltenmedi. Belki Mr. O'Neil tepedeki adamlarını yanlış seçiyordur. Sanırım sen de benim kendimde gördüğüm şeyi görüyorsun. Benim asla geri adım atmayacağımı, artık o günlerin geçtiğini fark ettin. Savaşmak istediğinin farkındayım Roman, ancak senin gibi bir adamın bunu temiz yollarla yapacak kadar yürekli olmasını beklerdim."

Cody Rhodes: "Beni sakatlayıp sonrasında senin adaylık maçına hiçbir şekilde karışmamamı mı bekliyordun? Ospreay, Malakai veya Daniels gibi sana cevap vermekten uzak olmamı mı bekliyordun? Yoksa cevap vereceğimden fazlasıyla emin olduğun için yeni hedefin ben miydim Roman? Senin gibi kabadayıların panzehiri benim gibi adamlardır. Artık hangi masanın başında oturuyorsun ya da seni yeniden mahallenin koca köpeği mi ilan ettiler bilmiyorum ancak daha önceki hedeflerinin sana gösterdiği hoşgörüyü ben göstermeyeceğim. Hikayemi bitirme yolunda karşıma çıkan ilk talihsizlik değilsin, son da olmayacaksın. Yine de şundan emin olabilirsin: Senin sonun çok ama çok talihsiz olacak."

Cody Rhodes: "Konuşmamın başında anlattıklarımı iyi dinlediğini umuyorum. Oradaki örüntüye dikkat ettiğini umuyorum. Başıma gelen her bir talihsizlik benim o talihsizlikleri tersine çevirmemle sonuçlandı Roman. Herkesten farklı, özgün, dünyada tek olduğunu zannedebilirsin ama hikayemi bitirirken aştığım engeller arasında yerini almaktan kaçamayacaksın. Aldığım kötü haberleri en güzel hikayelerim haline getirmeye devam edeceğim Roman."

Cody Rhodes: "Kan mı dökmek istiyorsun? Normalde en sevdiğim şeydir ama sana bu keyfi yaşatmayacağım. Sokağın serserisine bir ders vermenin vakti geldi. İyi beslen, Roman. Kanının tadı canını sıkabilir."

@GBB
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: