Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Icardi'den Yakışıksız Hareket
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 178666" data-attributes="member: 4"><p>Mami geçen bana da Josef demişsin ona cevap vermeyi unuttuğum için şimdi görünce dahil olayım dedim. Josef konusunun olduğu olay da bir skandal ve seni anlıyorum da, varmaya çalıştığın bir nokta var elbette. Ama bu adamlar daha çok değil 1 ay önce başkanı ve iki taraftarıyla sahaya dalıp görevi başındaki FIFA kokartlı bir hakemi darp ettiler ve sırf yönetmelik yetersizliğinden dolayı kulübe sadece 5 maç seyircisiz oynama + miktarını hatırlamadığım bir para cezası verildi, başkan futboldan ömür boyu men edildi ama o ayrı konu; ben kulübün tüzel kişiliği nezdinde konuşuyorum. Ve o yumruğu atan başkan, açılan soruşturma kapsamında tahliye olduktan sadece birkaç gün sonra Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç ile Kulüpler Birliği toplantısından hemen önce dostane bir şekilde sarılırken görüntülendi. Belki kameraların görünmediği bir yerde Dursun Özbek de sarılmıştır, Hasan Arat da sarılmıştır, ne bileyim Tahir Kıran, Murat Sancak falan da sarılmıştır. Varmaya çalıştığın sonuç en son cümlenden anladığım kadarıyla Galatasaray’a dokunmayan bir yılan olduğu ama o iş öyle sizin öyle kabullenmek istediğiniz gibi değil. Bu ülkede güncel olarak her alanda olduğu gibi futbolda da usulsüzlükler, liyakatsizlik ve hukuksuzluklar mevcut; “paydaşlar” denen kimi ne derece ihtiva ettiğini kimsenin asla anlayamayacağı bir cenah bundan fazlasıyla faydalandığı için tüm bunlara göz yumuluyor sadece. Kaldı ki geçtiğimiz maç Ankaragücü taraftarının bizim oyuncularımıza ilk defa yabancı madde attığı maç da değil, daha önce de yaşadık biz bunları. Ama tabii geçen sene sizin yaşadığınız skandal ile bir olamaz hiçbirisi. Bu tartışmanın ucu bucağı sonsuza kadar gitmese de oraya yakın bir konuma dek ilerler. Ama Türk futbolunun dokusundaki bu iltihaptan Galatasaray’ı da Fenerbahçe’si de Beşiktaş’ı da nasibini alıp hastalık kapıyor ve işin kötüsü bu hastalıklara üç büyük kulübün her dönem yöneticisi de göz yumuyor. Rakibin başına gelenden bahsetmiyorum bu arada kendi başına gelene bile bir noktada göz yumuyor. Medyaya yapılan göz boyama minvalli paylaşımlar hikaye. Bu iltihaplı dokunun çıkış noktasını her camia başkasına/başkalarına hasretmeye devam ettikçe bu iltihap içimizde çığ gibi büyümeye devam edecek ve dokunan yılan bile iltihaptan nasibini alacak bir gün.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 178666, member: 4"] Mami geçen bana da Josef demişsin ona cevap vermeyi unuttuğum için şimdi görünce dahil olayım dedim. Josef konusunun olduğu olay da bir skandal ve seni anlıyorum da, varmaya çalıştığın bir nokta var elbette. Ama bu adamlar daha çok değil 1 ay önce başkanı ve iki taraftarıyla sahaya dalıp görevi başındaki FIFA kokartlı bir hakemi darp ettiler ve sırf yönetmelik yetersizliğinden dolayı kulübe sadece 5 maç seyircisiz oynama + miktarını hatırlamadığım bir para cezası verildi, başkan futboldan ömür boyu men edildi ama o ayrı konu; ben kulübün tüzel kişiliği nezdinde konuşuyorum. Ve o yumruğu atan başkan, açılan soruşturma kapsamında tahliye olduktan sadece birkaç gün sonra Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç ile Kulüpler Birliği toplantısından hemen önce dostane bir şekilde sarılırken görüntülendi. Belki kameraların görünmediği bir yerde Dursun Özbek de sarılmıştır, Hasan Arat da sarılmıştır, ne bileyim Tahir Kıran, Murat Sancak falan da sarılmıştır. Varmaya çalıştığın sonuç en son cümlenden anladığım kadarıyla Galatasaray’a dokunmayan bir yılan olduğu ama o iş öyle sizin öyle kabullenmek istediğiniz gibi değil. Bu ülkede güncel olarak her alanda olduğu gibi futbolda da usulsüzlükler, liyakatsizlik ve hukuksuzluklar mevcut; “paydaşlar” denen kimi ne derece ihtiva ettiğini kimsenin asla anlayamayacağı bir cenah bundan fazlasıyla faydalandığı için tüm bunlara göz yumuluyor sadece. Kaldı ki geçtiğimiz maç Ankaragücü taraftarının bizim oyuncularımıza ilk defa yabancı madde attığı maç da değil, daha önce de yaşadık biz bunları. Ama tabii geçen sene sizin yaşadığınız skandal ile bir olamaz hiçbirisi. Bu tartışmanın ucu bucağı sonsuza kadar gitmese de oraya yakın bir konuma dek ilerler. Ama Türk futbolunun dokusundaki bu iltihaptan Galatasaray’ı da Fenerbahçe’si de Beşiktaş’ı da nasibini alıp hastalık kapıyor ve işin kötüsü bu hastalıklara üç büyük kulübün her dönem yöneticisi de göz yumuyor. Rakibin başına gelenden bahsetmiyorum bu arada kendi başına gelene bile bir noktada göz yumuyor. Medyaya yapılan göz boyama minvalli paylaşımlar hikaye. Bu iltihaplı dokunun çıkış noktasını her camia başkasına/başkalarına hasretmeye devam ettikçe bu iltihap içimizde çığ gibi büyümeye devam edecek ve dokunan yılan bile iltihaptan nasibini alacak bir gün. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Icardi'den Yakışıksız Hareket
Menü
Giriş yap
Kayıt ol