RPG all eyez on me

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk

wes-lee-north-american-champion.gif

Look what you've done
I'm a motherfuckin' starboy

Starboy'un duyulmasıyla beraber uzun süredir sessiz olan "Mr. Money in the Bank" Wes Lee girişte gözüküyor. Kendisine arendan fena olmayan bir destek var. Şık görünümüyle beraber Wes Lee ağır adımlarla ringe doğru ilerliyor ve çelik merdivenlerden çıkıp ringe giriyor. Ardından köşeye çıkıyor ve çantasını havaya kaldırıyor. Görevli mikrofonu Wes Lee'ye getirirken Wes Lee de adına atılan chantleri dinliyor. Yüzündeki gülümsemeyle beraber konuşmaya başlıyor.

1708431405120.png

"27 Ocak gecesi verdiğim derslerin alınmadığını görüyorum. Hiç kimse tarafından. Jey hala açgözlülükle bir maçın peşinde koşuyor, Ludwig hala öfkeyle kalkıp zararla oturuyor ve babasına onu hayal kırıklığına uğrattığına dair mektuplar yolluyor. Joe Gacy ise hayatının en zor sınavını Cumartesi günü verecek. Hareket edecek, inanabiliyor musunuz? Kendisi için savaşacak. İnsanlık için küçük, senin için çok büyük bir adım Joe. Gecenin sonunda belki sana ikinci dersini veririm, bu sefer öğrendiğinden emin olacağım. Yanına her gelen adamı hunharca kullanıyor, kandırıyor ve kendin için savaştırıyorsun. Sevgi sözcüğü altında cehennemin kapısını aralıyorsun. Seni o cehenneme belki de benim yollamam gerekiyordur Joe. Cumartesi gecesinin sonu için kimseye söz verme."

"Yalandan kardeşlikler de son zamanların modası. Bu şirkete ilk adımımı attığımda karşımda Val Venis ve "kardeşi" John vardı. Kardeşliklerinin yalan olduğunu Venis'e de John'a da o gün söylemiştim, eminim hepiniz hatırlıyorsunuz. Bugüne geldiğimizde birbirinden ölümüne nefret eden "kardeşler" yine ve yine bir altın için birbirlerini yiyecekler. Her zaman yaptıkları gibi. Bu boktan şeylere ne kadar zaafınız var. Tanrı benim yerime sizlere cenneti sunsaydı neler yaşayacağını çok merak ediyorum. Sadece şunun için birbirinizi götünü yalıyor ve sonrasında birbirinizi parçalıyorsunuz. Yazık. Kafamı ringe çevirdiğimde, Cumartesi gecesinin sonunda sizi tekrar ağlayarak parmağınızla beni gösterirken bulmak için her şeyi yapacağım."

"Sizden beteri var, merak etmeyin Val ve John. Altın için kanından gelen adamı, altın için ideallerini, altın için kendisini satabilecek bir adam. Angel. Senin kadar aşağılık bir insanı bu dünyadan geçmiş hiçbir gözün gördüğünü zannetmiyorum. Sen gerektiği noktada Cumartesi günü ölümüne bir maça çıkacağın Mr. O'Neil'ın dahi götünde bitebilecek bir adamsın Angel. Yalamanın tekinden bir fazlası değilsin ve ömrün boyunca olamayacaksın. Dün de değildin, bugün de değilsin, yarın da olmayacaksın. WWE'de de değildin, PGW'de de değilsin.. orada da olmayacaksın."

1708431435614.png

"Ben buraya adım attığımda hangi duruştaysam bugün aynı noktadayım. Bu şirketin parlayan yıldızıyım ve bunu şirketin başındaki adamın karşısında dimdik durarak yapıyorum. Buraya geldiğimden beri hepinizden çok acı yaşadım, hepinizden daha kötü düştüm.. fakat sizinle benim aramdaki fark. Ben kimseye tutunmadan tek başıma hepinizden daha sağlam ayağa kalktım. Tutunduğum her dal kırılırken ben kendime tutunmayı öğrendim ve bugün bu noktadayım. Hepinizim ağzından sular akarak bana baktığı nokta, zirve."

"Kimsenin karşısında eğilip bükülmedim. Hakkım olanın peşinde koştum ve aldım. Çelme taktılar, düştüm. İteklediler, düştüm fakat kalktım. Geçirdiğim onca aydan sonra öğrendiğim en önemli şey, kalkabilmek ve seninle benim aramdaki fark Garza. Sen kalkabilmek için Humberto'ya ihtiyaç duydun ve kalktığında ise ona bir tekme vurup yanından uzaklaştırdın. Sen kalkabilmek için Alberto'ya ihtiyaç duydun ve yine kalktığında ona ihtiyacın olmadığını söyledin. Cumartesi günkü "sözde" görkemli, son savaşın hiç samimi gelmiyor Angel çünkü sen eğer fırsatını bulabilseydın.. o fırsatı kokladığın an Mr. O'Neil'ın kucağında seni bulacağımıza yemin edebilirim. Bunun hayalini her gece kurduğuna yemin edebilirim. Sen işte tam olarak bu kadar eziksin, ölümüne savaşacağın adamın bir altın için kucağının hayalini kuracak kadar."

1708431837785.png

"PGW'nun en büyük, en gözde yıldızı sizlerle beraberdi. One Night Stand'de görüşmek üzere, gözünüz Starboy'da olsun."

Seyircilerin desteğiyle beraber Wes Lee mikrofonu bırakıyor ve çantasını havaya kaldırıyor. Bu görüntülerle kamera kapanıyor.

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: