Feyza Altun Gözaltına Alındı


Deathmatch Classic

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
1,059
Mesajlar
4,653
Beğeni sayısı
1,036
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Abla bu kadar ot beyinlinin yaşadığı bir ülkede durup dururken bu konuyu gündem yapıp niye şeriatçilere alan açıyorsun ki sen? Yaşaması ziyan olan insanlardan şeriat güzellemeleri görmek zorunda kalıyoruz durduk yere. Bu konu tartışmaya kapalı ve gündem bile olmaması gerekiyor.
 

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
47
Mesajlar
1,625
Beğeni sayısı
644
PG Nakit
250
Abla bu kadar ot beyinlinin yaşadığı bir ülkede durup dururken bu konuyu gündem yapıp niye şeriatçilere alan açıyorsun ki sen?

Kendisi ve eşi hakkında vergi kaçırma iddiaları vardı, ülkede İslam'a yönelik aleyhte bir söylemden yaptırım yemek cv'ye mağdur muhalif title'ı eklediği için hedef saptırmak istemiştir. Feyza Altun gibi tamamen kendi kaşesine göre insanları şerbetleyenleri muhalif sananlar oldukça devamı gelir bunların. Seküler muhaliflerin sıkıştığı dar alan da slogan atmaktan öteye gidemeyen ve karınlarından İslam düşmanlığı yapanları cumhuriyetle özgülemekten ibaret zaten. Hakkında çıkan iddialara yönelik verilebilecek en doğru refleksi vermiş, seçimde "ilk turda bitmezse bombalar yağacak" diyenlere şimdi de bir "şeriat mı geliyor" şoku gelmiştir :D
 

Prophet

kafaya taktığına değmez
Katılım
2 Tem 2023
Konular
19
Mesajlar
533
Beğeni sayısı
130
PG Nakit
0
Konum
Ankara
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Feyza Altun'da gram şeriat bilgisi yok, günümüz klasik bir şey bilmeyen muhalif popülist kızları gibi aynen. Gözaltı kararını doğru bulmuyorum ama cidden de salak bir kadın.
Ciddiye dahi alınmaması gerekiyor.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: