Yeni Neslin Irkçılık Seviyesi

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,713
PG Nakit
370

Ben de plansız mülteci göçüne karşıyım ve rahatsızım fakat TikTok/Instagram üzerinden yemek videoları paylaşan ve Almanya'da yaşayan Cezayirli bir kadının ne suçu olabilir ki? Suriyeli olsa da bir suçu yok orası ayrı da. Kaldı ki kadın yemek yapıyor sadece. Dünyanın en dangalak nesli geliyor. Eleştirdikleri AKP'li dayılardan bile daha büyük tehlike içeriyorlar bence.​

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Son cümleye katılıyorum, hatta kendileri de birebir AKP'li oldular. Geçen gün Kürt böreği yiyorum yazılan bir reels'e 3k like gelmiş 6k yorum var. Hepsi bu ırkçı şahıslardan. Bu nesli AKP'yi gönderecek nesil olarak görüyorken nasıl böyle oldu anlamıyorum.

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,713
PG Nakit
370
Son cümleye katılıyorum, hatta kendileri de birebir AKP'li oldular. Geçen gün Kürt böreği yiyorum yazılan bir reels'e 3k like gelmiş 6k yorum var. Hepsi bu ırkçı şahıslardan. Bu nesli AKP'yi gönderecek nesil olarak görüyorken nasıl böyle oldu anlamıyorum.
Buna katılmıyorum. Ama yani al birini vur ötekine.

Danke

🍓
Konular
21
Beğeni sayısı
360
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
Çoğu birkaç beğeni almak için sosyal medyada ne beğeni getiriyorsa onları yazıyorlar onları geçiyorum. Almanya'daki kadına bok atmaları kendi aptallıkları ama son yıllarda bu kadar nefreti körükleyen şey ülkedeki Arap enflasyonu. Ülkeyi satın almalarından tut üniversitede şenlik düzenlemelerine ve adam öldürüp tecavüz etmelerine kadar olan her şey aşırı nefreti doğurdu.

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,713
PG Nakit
370
Çoğu birkaç beğeni almak için sosyal medyada ne beğeni getiriyorsa onları yazıyorlar onları geçiyorum. Almanya'daki kadına bok atmaları kendi aptallıkları ama son yıllarda bu kadar nefreti körükleyen şey ülkedeki Arap enflasyonu. Ülkeyi satın almalarından tut üniversitede şenlik düzenlemelerine ve adam öldürüp tecavüz etmelerine kadar olan her şey aşırı nefreti doğurdu.
Zaten buna kesinlikle katılıyorum. Normalde gram ırkçı birisi değilim fakat ben bile bazen rahatsız oluyorum hatta bazen en basit bir durumda bile. Rahatsız olmasam bile önyargım oluyor vs. Fakat burada komik olan kısım bizim ülkemize gelen insanlar Suriyeli bu kadın ise Cezayirli yani bir Azeri'nin yaptığı için Türk'ü suçlamak gibi bir şey bu. Gerçi yemek videosu yapan kadına ırkçılık yapanların bu farkı anlayabilmesini beklemek benim hatam.

Son düzenleme:

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,674
PG Nakit
400
1
Irkçılık, özellikle ülkemizde de gözlemlediğimiz boyutunda, akıl hastalığı kıvamında bir şey. Bir de gururla "evet ırkçıyım" diyorlar. Hiçbirine zerre saygı duymuyorum, kimse de duymamalı. Yazık cidden. Beyinleri patlıcana döndü gençlerin.

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
51
Beğeni sayısı
756
PG Nakit
250
Türkçülüğü, milliyetçiliği veya adını her ne koyuyorlarsa İslam düşmanlığı üzerinden okuyan bir insan ırkçı değil olsa olsa mal olur. Ötedeki gerici de berideki değilmiş gibi davranmanın lüzumu yok. Dibine kadar frengleşmişsin, senin kültürünü paylaşana da edebiyat yapıyosun. Akılsızlığın en alt katmanında bu ve bunun gibi tipler var.

Özgür bireylermiş gibi ideoloji seçtiğini sanan, alt tarafı milli eğitimin programladığı düzeyde ilke sahibi, kendisine milliyetçilik satandan milliyetçilik öğrenmiş, tabuyu dinle bütünleştirip devleti tabu yapmış adamlardan olsa olsa piyon olur. Bırak bu coğrafyayı kendi il sınrıları içerisinde 2 konuya vakıf değil avam bir yemek tarifinden hürriyet edebiyatı yapıyor. Bunlar parlamenter sistemde bakanların tarafsız olmadığını fark edince de "devlet hükümet farkı zamki" diye aydınlanma da yaşıyordur. Aydınlanması bile eksik lavuğun.

Ş-şey dindar Türkler de Araplaşmış değil mi? Bana da seküler milliyetçilik diye kitap yazan yatacı bir ağabey söyledi çok iyi tweetler atıyor.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Ülkede birileri Türk demekten kaçınır, birileri Türk ibaresini her yerden kaldırmaya çalışır, birileri Arap milliyetçiliği yapar, birileri Arap şeriatı ister, birileri demografik yapının temeline dinamit döşemeye çalışır. Sonuç olarak karşınızda böyle bir nesil bulursunuz. Yorumdaki arkadaşlar daha gençler, bir kaç beğeni için yersiz ırkçılık yapmışlar ama zamanla kendilerini düzelteceklerdir. Türklük bilinçleri baki kalsın.

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,713
PG Nakit
370
Türkçülüğü, milliyetçiliği veya adını her ne koyuyorlarsa İslam düşmanlığı üzerinden okuyan bir insan ırkçı değil olsa olsa mal olur. Ötedeki gerici de berideki değilmiş gibi davranmanın lüzumu yok. Dibine kadar frengleşmişsin, senin kültürünü paylaşana da edebiyat yapıyosun. Akılsızlığın en alt katmanında bu ve bunun gibi tipler var.

Özgür bireylermiş gibi ideoloji seçtiğini sanan, alt tarafı milli eğitimin programladığı düzeyde ilke sahibi, kendisine milliyetçilik satandan milliyetçilik öğrenmiş, tabuyu dinle bütünleştirip devleti tabu yapmış adamlardan olsa olsa piyon olur. Bırak bu coğrafyayı kendi il sınrıları içerisinde 2 konuya vakıf değil avam bir yemek tarifinden hürriyet edebiyatı yapıyor. Bunlar parlamenter sistemde bakanların tarafsız olmadığını fark edince de "devlet hükümet farkı zamki" diye aydınlanma da yaşıyordur. Aydınlanması bile eksik lavuğun.

Ş-şey dindar Türkler de Araplaşmış değil mi? Bana da seküler milliyetçilik diye kitap yazan yatacı bir ağabey söyledi çok iyi tweetler atıyor.
İmza, kaşe, mühür...

Aslında frenkleşmiş demek bile doğru değil. Iyyy Arap, ıyyy İslam diye farklı olduğunu veya haz etmediğini kanıtlamaya çalışıp sonra özendiği Avrupa'nın en temel değerleri ile çelişmek pek frenkleşmiş olmuyor bence.

Daha da komik olan bu profildeki insanların onun zıttı olan düşünceyi savunduğun zaman hemen karşısındaki ve düşman olarak görmesi seni. Kürtlere ne bileyim Araplara gereksiz ırkçılık yapılan bir şeye karşı çıksam Kürt/Arap vs. oluyorum. Dinle alakalı gereksiz yere karşı çıkılan bir şeye karşı çıksam şeriatçı oluyorum. :D Halbuki sadece Ateist bir Türküm.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Bunu Türklerde yapıyor.. Ülkeyi satın alma hariç ama tecavüz kadın cinayetleri taciz falan bizim millet sanki çok mu masum. Ha Araplardan bende nefret ediyorum yanlış anlaşılmasın hatta Gazze olaylarına bile kayıtsızım o derece ama bu dediklerini sadece Araplar yapmıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: