RPG Düşmanlığımı Dene

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,109
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
MAYHEM #3

Arka alandayız, kameramız oldukça kalabalık olan bir yere açılıyor. Ortam süslenmiş, insanlar dans ediyorlar. Bir partideyiz! Bu topluluğun arasında birkaç güreşçi olduğunu da görüyoruz bu arada. Kameramız kalabalığın
arasından ilerlemeye çalışıyor. İnsanlara çarpa çarpa dolayısıyla yavaş bir biçimde ilerliyor. Kameramanımız ilerlemeye devam etmeye çalışırken aniden duruyor çünkü karşımızda Tyler Reks, Val Venis ve John Morrison var! Bunlar partinin organizatörleri olsa gerek! Şarkının ritmiyle ufak ufak onlar da dans ediyorlar. Keyifler yerinde gözüküyor. Ama her şey norma giderken John full konsantre kapıya bakıyor. Tyler'a da gösteriyor orada duran kişiyi. Hemen ardından Val Venis de fark ediyor onu. Üçü aynı anda o tarafa dönüyorlar. Şaşkın bir şekilde oradaki kişiyi izlediklerini görüyoruz. Oradaki kim? Kim o?​

Bazı arkadaşlıkların tohumu, hür iradeyle planlı atılır. Bir sözleşme gibi.. Bazı arkadaşlıklarsa hayatın planından kaçamayacağımızı gösterircesine rastlantıyla başlar. Genellikle ikinci türe dahil olanlar çok daha başarılı olur.
MAYHEM #4

Baslksz-1.jpg
val.jpg

Ain't No Make Believe! John Morrison girişteki isim! Hemen yanında ise Val Venis var. JoMo klasikleşmiş tauntunu yaparken slowmotion giriyor, yanında ise Val Venis onunla senkronize şekilde cinsel bölgesiyle oynuyor. İkili havalı bir giriş gerçekleştiriyor ve ringe doğru yürüyorlar.​

Yeni bir arkadaş, hayatınıza yeni bir boyut kazandırır. İster istemez biraz ona benzersiniz. Onun ilgi alanlarına daha kolay meyledersiniz.
MAYHEM #5

Val Venis:
Sence şu İngiliz hatun yanlarında olur mu? Adı neydi onun? Şey...

John Morrison: Bea mı?

878ce5da44567ec944182780c7681acb.jpg

Val Venis: Evet Bea, *havlusunu iki eliyle tutarak* ne hatun ama. Onu tekrar görmek için gün sayıyorum gün. Morrison, bu gecenin kırılacak cevizi belli oldu.

Morrison ve Venis birbirlerine bakıp gülüyorlar. Morrison ayağa kalkıyor ama zedelenme sonucunda aldığı acıdan geri oturuyor.

Onun endişelerini paylaşırsınız.
NoFap #1

Val Venis arabasından inip bir süre dolandıktan sonra bayağı yürür. Bir kumsala iner. Nereye gideceğini biliyor gibi. Bu sahilin kumuna ilk kez ayak basmıyor. Biraz ilerler ve ileride bir sandalye, üstünde oturan da biri... Vardıktan sonra onun yanına çömelir. Bir süre sessizliğin sesini dinleyen iki dost. Ama Val daha fazla duramaz.

Val Venis: Neden bensiz buradasın John?

johnn1.jpg

Val sorusuna hemen cevap bulamaz. Tekrar John diye seslenecek olur ama Johnny ayağa kalkıp bir hışımla oradan gitmek ister. Val hemen ayağa kalkar ve onu çekiştirir.​

Onunla birlikte sevinir..
PAYBACK #12

Humberto iplerden destek almış şekilde ringde dururken kendini yere bırakıyor. Daha önce çok kez 2v1 savaşmıştı ama bu sefer bunu yapmıyor. Bu sefer savaşmıyor. Johnny isteksiz şekilde onun bacağını kaldırıyor: 1.................2................3!

jomo.jpg
val.jpg
jomaval.jpg

Kazanan ve Yeni PGW Takımlar Şampiyonları: The SEX (Johnny Mayhem & Val Venis)

Yine onunla üzülürsünüz.
PAYBACK #11

JoMa kafasını sallıyor ve odanın kapısını kapatıyor. Bu sırada onun arkasından biri omzuna dokunuyor. JoMa arkasını dönüyor ve Val Venis ile karşılaşıyor. Survivor Series'in en çok zarar verdiği iki adam birbirine bakıyorlar.

Val Venis: John. Benim kemerim yok.

Johnny Mayhem: Biliyorum Val. Benim de yok. Hiç de olmadı zaten.

Val Venis: Ne arıyorsun?

Johnny Mayhem: Brandimi. Benim brandim yok.

Val Venis: Biliyorum John. Benim de yok.

İki kafadarın birbirine bir şeyler kattığı, eksiklerini toparladığı, artılarını ise daha da belirginleştirdiği bir ilişkidir bu.
Hevesi Kırılmış Bir Penis (Konuşma Gösterisi)

...

Val Venis:
Hey, Snitsky. Nasıl gidiyor adamım? Ben-

...

Val Venis: Kahretsin! Başka kim olabilir? Kim olabilir? Hmm... Şu zencigotlu kıvrak çocuk... Olabilir mi ki? Tanışmışlığım yok ama libidosu yüksek görünüyor. Bana ayak uyduracaktır.

...

Val Venis: Selam genç adam. Ben Val Venis. Seni rahatsız ettiğim için özür dilerim. Şey için aradım. Bilirsin, işler planladığım gibi gitmedi. Kendime bir partner arıyorum. Tanışmışlığımız yok ama uyumlu bir ekip olabiliriz. Sen tutkulu bir gençsin. Ateşli, kıvrak... Sende gençliğimi görüyorum zenci çocuk. Sen ne düşünüyorsun?

...

(Telefondaki Ses): O**spu çocuğu! S**tir git!

Çağrı sonlanınca Val Venis bir süre kalır öylece. Etrafındaki masalara göz gezdiriyor utangaç utangaç. İnsanlar ikişerli üçerli gruplar halinde toplanmış eğlenmektedir. İlk saniyeden beri büyük bir ustalıkla tuttuğu viski bardağı, eline bir tuhaf gelir. Beceriksiz tavırlarla son dubleyi kafasına dikip kulübü terk eder. Daldığı düşüncelerden, çalan telefonunu fark etmez bile.

Yalnız yapamayan insanoğlunun temel ihtiyacı. Fakat... dönüşümler ağır ağır gerçekleşir. Öyle ki, onu fark etmeyiz bile.
NoFap #2

Johnny Mayhem:
Ben bir sikim yapmayacağım. Gelmeyeceğim Val. Balıklarımla burada mutluyum. PGW benim için Survivor Series'e kadar olan tatsız bir serüvendi. Orayı ve seni güzel hatırlayacağım. Ama geri dönmeyeceğim. Dönmeyeceğim...

Bu, Val için son nokta. Artık ipleri eline alacağı, Johnny'i kendine getireceği belli. Sinirden ağzı yüzü titreyerek Johnny'e bakar ve bir anda ayağa kalkıp denizin kenarında duran kovayı aşağı atar. Tüm balıklar denize düşer. Johnny onları çaresizce arkalarından izlerken Val'ın üstüne yürür.​

Bir zamanlar modunuzu yükselten kişinin ne ara enerji emen biri halini aldığı kafanızı kurcalamaya başlar. Problemi kendinizde ararsınız. Ya da arattırırlar.
Grup SEX mi, 31 mi? (Konuşma Gösterisi)

Tyler Reks birden ayağa kalkar ve Venis'in üzerine yürür.

Backstage%2BTalk.gif

Tyler Reks: Saçmalamayı kes! Söylediklerinin farkında mısın? Ona hayatını bahşeden senmişsin gibi konuşuyorsun. Evet, Johnny'nin bugün yaptığı şey küstahçaydı ama... Bu, sana yağ gibi üste çıkma hakkı mı verir?

Venis, cin görmüş gibi bakar Reks'e. Ondan böyle bir tepki beklemediği her halinden bellidir.

Tyler Reks: Johnny Mayhem'i senin kadar iyi tanımıyorum. Bu yüzden, biraz önce olanlar seni daha fazla etkilemiş olabilir. Fakat bunun çözümü kestirip atmak mıdır? En küçük sürtüşmede, en ufak anlaşmazlıkta gemileri yakmak mıdır planın?​

Nerede hata yaptığınızı, ne yapabileceğinizi düşünürsünüz. Bulamadığınız her saniye stres seviyeniz artar. Ve işin içinden çıkamadığınızda...
ben bende değilim ama seninleyim (Konuşma Gösterisi)

...

Val Venis: Johnny... Neler yaşadığını az çok biliyorum ama, neler hissettiğini sen bile tam olarak kavrayamamışken ben... ben bir kanıya varamam. Seni yargılamaya bir son veriyorum. Değişimini kabulleniyorum. (Sırıtarak.) Artık bir aseksüel gibi davranmanı anlayışla karşılıyorum. Bazı ortak zevklerimizden eskisi gibi keyif alamamanı da...

Johnny'e sarılır.

Val Venis: Her zaman yanındayım dostum ve unutma biz hala Takımlar Şampiyonuyuz.... İkimiz!​

Dağılmasın diye çabaladığınız ilişkinin iplerini bırakıp karşı tarafa teslim edersiniz.

"Al! Al bunu ne yapıyorsan yap! Sadece, dostluğumuz zarar görmesin istiyorum."

rxckst4r (Konuşma Gösterisi)

Johnny Mayhem: Vee sen, Val Venis. Ayrılmaz ikili, yılın takımı, penisdaş, belki de tarihin en iyi takımı olduk değil mi? En iyi dostlar senin bana yaptığını yapmaz. Her durumda ne olursa olsun senin yanında olmuşken, sen bana yardımcı olmayı reddettin. Bu şirkete ilk geldiğim zamanlar beni her zaman ikinci adam olarak görüyordu, çünkü hep benim yüzümden başarısız oluyormuşuz gibi bir önyargı vardı. İşin aslı, sana kazandığın bütün kemerleri kazandıran adam benim. Kazandığın her başarı benim sayemde, beni Antalya'dan döndürmek için neden o kadar uğraştın? Çünkü bensiz bir hiç olduğunu biliyordun, ben olmazsam kimse senin götünü kollamazdı bunu biliyordun. O yüzden bana milyarlarca kez yalvardın. "Geri dön John, geri dön." Döndüm Val, dönmem ile beraber sana 1 kemer ve 1 Slammy kazandırdım. Her şeyini bana borçlu adamdan bir kez olsun bir iyilik istedim, ve o benimle savaşmayı seçti. Sana son kez söylüyorum Val, The Sex'in MitB'den sonra da varolmasını istiyorsan, yolumdan çekil. Hakem maçtan önce kemeri havaya kaldırıp zili çaldıktan sonra babamı bile tanımam Val. Son kez söylüyorum, karşıma çıkma.

Johnny ve Val, kenarda öylece duran PGW Championship'e gözlerini deviriyorlar...

Johnny Mayhem, PGW şampiyonluğuna elini uzatıyor...

Johnny ve Val, göğüs hizasında aynı anda ortaklaşa tuttukları PGW şampiyonluğuna bakıyorlar... Şimdi ise birbirlerine bakıyorlar. Karşı karşıyalar. Hiçbir şey yapmıyorlar. Sadece birbirlerinin burnunun dibine girmiş halde öylece duruyorlar.
Starship%2BPain%2B2.gif

3!

Kazanan ve hala PGW Tag Team Şampiyonları: The SEX (Johnny Mayhem & Val Venis)

Michael Cole: The Sex, tam 112 gündür Tag Team Şampiyonu! Bu, şirketin en uzun saltanatı!

JBL: Üstelik dağılmış olmalarına rağmen...

Michael Cole: Bunun adı... Soğuk savaş. Soğuk Sex War!

2222.jpg
22.jpg

Johnny tuşu bulur bulmaz direkt kendisini ringin dışına atıyor ve yolunu tutuyor. Hakem ise kemerlerin ikisini de Val Venis'e vermek durumunda kalıyor. Mayhem bir anlığına arkasını dönüyor ve Venis ile anlık göz göze geliyorlar ardından yoluna devam ediyor. Val iki kemeri ile Mayhem'in arkasından bakakalıyor ve kameralarımız kapanıyor.​
Johnny Mayhem: Herkesi haklı çıkardın. Artık dostum değilsin.

Ve bu yapabileceğiniz en büyük hata olur.

sddefault.jpg

Val Venis: Johnny, aslında hep bencildi. Sevgim bunu fark etmeme engel oldu. Tavizler verdim. Bilirsiniz, sevdiğiniz insanı kaybetmemek için elinizden geleni yaparsınız. Onu talep ettiği gibi, özgür bıraktım. Bensiz... Yalnız kalmak istiyordu; yanına gitmedim... Kimse ondan kahramanlık beklemezken Mayhem'i kurtarmak gibi obsesif bir düşünceye kapıldı. Ona zarar verdiğini görmeme rağmen ısrarlı duruşundan dolayı buna müsamaha gösterdim... Mayhem kapandı ama Johnny hala o hayalle yaşıyordu. Kendine getirmeye çalıştım ama o geçmişte yaşamayı tercih etti. Ona yardım etmek istediğim anlarda bu yardım elini geri çevirdi ve şimdi beni bencillikle suçluyor. Şu bir gerçek ki Johnny Mayhem manipülatif biri. Tek düşündüğü kendisi. Ben değil, biz demesi hiçbir şeyi değiştirmez. Yaptıkları ortada. PGW'nin en uzun saltanatına sahiptik. Takımlar Şampiyonu'yduk. Fakat o, bunu yeterli bulmadı. Slammy Awards'taki ödülleri yeterli bulmadı. O, hiçbir zaman kendisini yeterli bulmadı. Buna halk arasında ne dendiğini gayet iyi biliyorsunuz: Aşağılık kompleksi! Evet, Johnny buna sahip. Bence o, Ospreay'in yaptığını yapıp iki ana unvanı da taşısaydı bile mutlu olamayacaktı. Etrafına negatif enerji saçmaya devam edecekti. Bizi aşağı çekecekti. Bunları kolayca söylediğime aldanmayın. Bunlar beni yaralayan gerçekler. Henüz yeni yeni sindirdiğim gerçekler. Kabullenmek kolay olmadı. Fakat bana zarar vermeye başladıysa, beni düşürüyor, mutsuz ediyorsa bu kanser hücresini fark ettiğim an kesip atmam lazımdı. Ben bunu yaptım. O lanet olası kangreni vücudumdan attım. Hiçbir zaman tatmin olmayan borderline fahişeler gibi kafa ütüleyen bir adam... Aman Tanrım, gerçekten bundan daha itici bir şey olamaz. Ne yaparsanız yapın mutlu edemediğiniz birisi. Bir gül aldığınız fahişenin bir hafta sonra aynı gülden tatmin olmaması gibi... Sürekli daha iyisi ve daha fazlasına olan talep. Açgözlülük. Johnny bu... İmkansızı başarmak için daha fazla çabalamamın hiçbir şeye değmeyeceğini gördüm ve durdum. Takımlar Şampiyonluğu'nu bıraktığımda nasıl hafiflediğimi anlatabilir miyim bilmiyorum. O, sadece birkaç kiloluk bir kemer ama hissedilen... Epey fazla. Ve...

Val Venis: One Night Stand için ne düşündüğüme gelecek olursak... Johnny dostluğumdan hiçbir zaman memnun kalmadı. Bir de düşmanlığımı denesin.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: