WWE: NXT #309 | Şov İncelemesi

deathcrushh

sadece özgürlük
Konular
25
Beğeni sayısı
88
PG Nakit
870
Favori Güreşçi
Joey Janela
Hazırlayanlar: deathcrushh & Beautiful Madness

oVgMRk.png

Şov Adı: NXT #309
Şirket: World Wrestling Entertaiment
Tarih: 18 Temmuz 2018
Tür: Televizyon Şovu

THEN
NOW
FOREVER

İncelemede emeği geçen Reckless Behaviour isimli diğer forum üyesine teşekkürler. Dilerse benimle iletişime geçip ismini yazdırabilir. Eserin taslağı ve planlaması ben deathcrushh & The Purplemaker tarafından yapılmıştır.

Masa Saito'yu anan bir fotoğraf çıkıyor ekrana ve şovumuz başlıyor.

Singles Match
Dakota Kai vs Lacey Evans

İlk olarak ringe Dakota Kai geliyor sonrasında Lacey Evans. Zil çalıyor ve maç başlıyor. Lacey Evans ilk başta güç gösterisi yapıyor. Boş boş havaya tekme savuruyor fakat Kai'den bir takedown! Tuş denemesi 1..2..! Kai'den üst üste Arm Drag'lar geliyor ve iplere koşuyor şimdi Shoutgun Dropkick! Kai şimdi Evans'ı turnbuckle'a atıyor fakat Evans atıyor Kai'yi üstüne koşuyor fakat Kai üstünden atlıyor diğer turnbuckle'a koşuyor Evans yine üstüne koşuyor fakat Kai üstünden atlayıp tuş denemesi 1..2..! Şimdi kafasından tutup yere atıyor sırtına bir Low Kick iplere koşuyor bir Kick daha. Tuş denemesi 1..2! Evans turnbuckle'a gidiyor Kai'de üstüne koşuyor fakat Evans çekiliyor ve turnbuckle'a sıkışan Kai'yi tekmelemeye başlıyor. Şimdi Kai'yi turnbuckle yastığına bağlıyor. Şimdi Evans'tan Handstand Slingshot Bronco Buster! Evans Kai yerde iken garip hareketler yapıyor. Kai'ye bir şeyler söylüyor. Şimdi Kai kalkacak iken saçından tutup yere geri atıyor ve tekmelemeye başlıyor. Tuş denemesi 1..! Kai'den Evans'ın bacağına bir tekme ve tuş denemesi 1..2..! Şimdi Kai tekme savuracak iken Evans yakalıyor ve yere düşürüyor. Karnına çok sert bir yumruk vuruyor! Ayağından tutup ters çeviriyor ve Elbow Drop! Evans garip bir lock bağlıyor şimdi. Dakota kurtulmayı başarıyor fakat Evans tekme ile geri düşürüyor ve kollarından tutup sırtına diz darbeleri vuruyor. Şimdi ayağıyla sırtına bastırıp kollarından çekiyor. Fakat Kai ayağa kalkıyor. Evans bırakmıyor ve sırtını tekmelemeye devam ediyor. Bitmiyor la maç. Evans bıraktı şimdi. Tuş denemesi 1..2! Evans şimdi apron'a atıyor Kai'yi orada da vücüdunu kavrıyor ve yüzüne bir diz darbesi. Bir de çelme takıyor ve Kai sırtını apron'a çarpıyor. Evans'ta iplerden atlayıp apron'a çıkıyor. Kai'nin üstüne çıkıp üstüne basıyor. Kai ringe geri giriyor şimdi Evans'tan Slingshot Elbow Drop! Tuş denemesi 1..2..! Evans şimdi 2. iplere çıkıp selam veriyor ve Diving Moonsault deniyor fakat başarısız. Kai Şimdi çömelmiş Evans'ı tekmeliyor. Turnbuckle'da ki Evans'a 2 tane Kaio-Kick! Bir de tam yerde iken Running Cornered Kick! Tuş denemesi 1..2..! Kai'yi karşılışıyor şimdi Evans ve Pumphandle Powerslam. İki güreşçi de ayaklanıyor. Evans atağa geçecek iken Kai'den Hook Kick iplere koşuyor fakat Evans yakalıyor. Women's Right! Tuş denemesi 1..2..3!

Kazanan: Lacey Evans

RDY556.gif

Maç sonrası maçta olanların tekrarı ekrana geliyor ve Evans Kai'ye bir şeyler söylüyor. Saçından tutuyor şimdi hakem araya girmeye çalışıyor. Arka alanda Ricochet var!

Cathy Kelley: Ricochet, Undistuped Era'da bir tarihin var. Geçen hafta Roderick Strong, Kyle O'Reilly, yeni takım şampiyonu oldular.

Ricochet: Bunu kısa bir şekilde açıklamama izin ver. Bu bir sır değil, iki Undistuped geri zekalılarından hoşlanmıyorum. Ama biliyorum ki onlar şampiyon olmak için iyi savaştı. Adam Cole'un aksine onlar kesinlikle şampiyon olmayı hak ettiler. Kısa bir şekilde açıklayım. Bir kaç hafta önce NXT North Amerikan Şampiyonu olmaya çok yaklaşmıştım. Ama Adam Cole bunu benim elimden çaldı. 5 hafta önce Adam Cole, benim üzerimden zaferler kazandı. Kemerinin arkasına saklanıyor. Onunla teke tek karşılaşmak için sabırsızlanıyorum ve NXT North Amerikan Şampiyonu olacağım. Boom!

REKLAMLAR

RDY556.gif

EC3 arka alanda yürüyor. Velveteen Dream için bizlere bir mesajı var. Bu sırada yanına bir fan geliyor. Selfie çekiliyorlar. EC3 fan'a tişörtünü hediye ediyor. Bunu gören Kona Reeves yanına geliyor.

Kona Reeves: Bu Sert bir takım elbise. Bu en iyi takım elbise değil. Beğenmedim. Bu saati sevdim ama en iyisi değil.

EC3: O zinciri almak için kaç Arcade bileti istersin? Seni çiğneyip tüküreceğim. Benimle dövüş.

Kona Reeves: Bana biraz yer aç.

EC3: Sana yaşam ömrünün en yüksek dayağını vereceğim.

Kona Reeves: Seninle dövüşeceğim ve seninle en iyi arkadaş olacağım.

RDY556.gif

Singles Match
Kassious Ohno vs Rick Ramirez

Ringe ilk olarak ??? geliyor sonrasında Ohno. Maçı Ohno Discus Elbow şimdi. 1..2..3!

Kazanan:Kassious Ohno

??? Bu neydi şimdi. lol

RDY556.gif

Undistuped Era'yı arka alanda görüyoruz.

Adam Cole: Altın bize geri döndü!

Roderick Strong: Bundan her hangi bir şüphen var mı? Biz şampiyonuz.

Kyle O'Reilly: Şov İngiltere de olduğu için sayılmaz.

Adam Cole: Bir şaka duymak ister misiniz?

Ricochet burada.

Ricochet: Kazanmaya yaklaştım.

Adam Cole: O North American Şampiyonu sen olamazsın. Sen sadece ettiğin mücadelenin şampiyonusun. Undisputed Era'yı kızdırırsan canın yanar. Geri çekil.

RDY556.gif

NXT Women's Champion #1 Contender Match
Candice LeRae vs Kairi Sane vs Nikki Cross

3 isimde ringe geliyor ve maç başlayacak iken Shayna geliyor. Spikerlerin arasında yerini alıyor. Maç başlıyor. Üst üste tuş denemeleri geliyor. Ringte kaos hakim. Şimdi Candice'ı dışarı düşürüyor Kairi ve Cross'ta ringte yalnız kalıyor. Bir süre Kairi chop darbeleri vursa da Corner'da çömelirken Cross üstüne koşan Kairi'den sıyrılıyor. Şimdi Candice geri giriyor ringe Suicide Dive! Bir defa daha yapacak iken Cross Elbow'u vuruyor. Şimdi kafasını NXT yazılı şeye sokuyor ve orada sırtını yumrukluyor. Nikki şimdi ringte Candice'ın burnunu sıkıyor. Allah kahretsin seni çöp. Candice'a garip bir lock bağlıyor şimdi. Bir tuş denemesi 1..2..! Şimdi Candice'ı baş üstü bir şekilde turnbuckle'a yatırıyor. Gerilip üstüne koşacak iken Kairi geliyor ringe Spear! Kairi Sane 3. iplere çıkıyor ve Candice'a Double Foot Stomp! Tuş denemesi 1..2..! Kairi şimdi Cloverleaf bağlıyor. Fakat Nikki bozuyor. Cross şimdi Kairi'nin üzerine atlayıp Sleeper Hold bağlıyor fakat Candice Dropkick ile bozuyor. Bravo aşkım. Candice şimdi Cross'u chop darbeleri ile sersemletiyor. Apron'a geçiyor ve oradan Kairi'nin üstüne Cannonball yapıyor. Bravooo. Candice şimdi Kairi'yi geri ringe atarken Cross çöpü gelip saçından tutuyor. Demir kısma kadar götürüyor ve Reverse DDT! Allah kahretsin. Cross şimdi ringe giderken Kairi Apron'dan üzerine Forearm'ı vuruyor. 3 güreşçi de yerde iken Kairi kalkıyor ve Cross'u ringe atıyor. 3. iplere çıkıyor Diving Elbow Drop deneyecek iken Cross engel oluyor ona. Şimdi oda yanına çıkıyor fakat Kairi izin vermiyor ve Candice aşkım da geliyor Tower Of Doom! NXT! NXT! Üçlü elbowlaşıyor şimdi çömelmiş durumda iken. Şimdi Candice Cross'u Kairi'nin üstüne atıyor. Candice Kick deneyecek iken Cross tutuyor fakat Candice Enzugiri vuruyor! Kairi'yi kaldırıyor şimdi Candice fakat Kairi Discus Reverse Backfist Elbow Smash vuruyor. Şimdi Candice iki güreşçiyi de tutuyor çifte DDT! ŞİMDİ AŞKIMDAN MUAZZAM BİR SLINGSHOT MOONSAULT! TUŞ DENEMESİ 1..2..! Cross son anda çekiyor pü. Şimdi Apron'a kadar getiriyor Apron Swinging Neckbreaker! gGeri ringe giriyor. Kairi'ye şimdi Belly To Belly Back Suplex! Bir tane daha! Bir tane daha! Şimdi Swinging Neckbreaker için Kairi'yi turnbuckle'a çıkarıyor fakat şimdi Candice Cross'un ayağını tutuyor fakat Cross şimdi onu tekmelemeye başlıyor. Şimdi Candice'den bir Small-Package tuş denemesi 1..2..! Candice şimdi Cross'u yakalıyor ve Killswitch! İplere koşuyor Slingshot Moonsault fakat Kairi Sane'den Diving Elbow Drop. Tuş denemesi 1..2..3!

Kazanan: Kairi Sane

Allah belanızı versin ya. Rezalet. Kairi galibiyetini kutlarken şov burada sona eriyor. Alın başınıza çalın.​

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: