RPG Alman Duvarını Yıkmak

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
619
Beğeni sayısı
1,223
PG Nakit
1,935
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1

Girişte Jey Uso var ve ringe doğtu geliyor. Kendisinin elinde mikrofon var ve söze giriyor...

1708182993909.png

Jey Uso: "Dinleyin, PGW Universe! Şampiyonunuz burada ve ben bu unvanı sıkı tutuyorum, kimse onu benden alamayacak. Ama biliyor musun ahbap? Ludwig Kaiser adında bir adam sahne arkasında konuşuyor, bu ringe çıkıp şampiyonu tahttan indirmek için gerekenlere sahip olduğunu düşünüyor. Jey Uso'nun ses tonu meydan okumaya dönüştü, gözleri kararlılıkla parlıyordu. Pekala, sana bir şey söyleyeyim, Kaiser. Sert olduğunu düşünebilirsin ama benim gibi biriyle karşılaşmadın. Çok uzun süredir bu oyundayım, bir çaylağın gelmesine izin vermeyecek kadar çok emek verdim. Senin gibi bir çakma führere meydanı bırakmam. Peki, Ludwig, bu şampiyonluk için bir şans mı istiyorsun? Seed'le ringe çıkmak mı istiyorsun? Pekala, devam et, çünkü önüme çıkaracağın her şeye hazırım. Ama bil ki, her şey bittiğinde, ortalıkta mal gibi kalacaksın ve karşıma çıktığın için pişman olacaksın. Zil çaldığında ve o ringin içinde sadece ben ve sen kaldığımızda, bu saygıyla ilgili değil, hakimiyetle ilgili. Bu, dünyaya neden şampiyon olduğumu, burada kararları verenin neden ben olduğumu göstermekle ilgili. Yani Ludwig, eğer dinliyorsan, şampiyonluğa yükselmek için gerekenlere sahip olduğunu düşünüyorsan, o zaman harekete geç, uce. Bana neden buranın en iyisi dediklerini sana göstermek için bekliyor olacağım. Buna inan. Ludwig, buna hazır olduğunu mu düşünüyorsun? Masaya getirdiğim şeyi kaldırabileceğini mi sanıyorsun? O halde sana küçük bir gerçeklik kontrolü yapayım, dostum. Benimle o ringe adım attığınızda, sadece bir maça adım atmış olmuyorsunuz, benim dünyama da adım atmış oluyorsunuz. Ve benim dünyamda tek bir kural var: hayatta kalmak ya da ezilmek.

Seyirciler Uso'yu cheer'liyor...

1708184097562.png

Jey Uso: Bu yüzden en iyi oyununu getirsen iyi olur Ludwig, çünkü kendimi geri tutmuyorum. Elimdeki her şeyle tüm gücümle sana geliyorum. Ve her şey bittiğinde, ortalık yatıştığında ve duman dağıldığında, ayakta kalacak tek bir adam kalacak... ve o da ben olacağım, bu unvanı hâlâ gururla taşıyan tek Jey Uso.

Peki sen ne diyorsun Ludwig? Şeytanla dans etmeye hazır mısın? Yoksa kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştırıp kaçacak mısın? Seçim senin, ama bir şeyi unutma: boğaya bulaşırsan, boynuzları alırsın, uce. Buna inan!"

Jey Uso mikrofonu fırlatıyor ve girişe doğru yöneliyor...

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: