- Konular
- 992
- Beğeni sayısı
- 1,438
- PG Nakit
- 2,230
- Favori Güreşçi
- Shawn Michaels
Sacred duyuluyor ve Ludwig Kaiser elinde mikrofon ile ringe doğru geliyor. Kendine has stiliyle yürürken Ludwig Kaiser top rope'a çıkıp taunt atmayı ihmal etmiyor. Müzik kesildikten sonra Ludwig Kaiser konuşmaya başlıyor.
Ludwig Kaiser: Prestige Grand Wrestling'in kalbinde, Ludwig Kaiser adıyla buradayım ve Alman halkının gururu olmak için hazırım! Cumartesi günü, burada, bu ringde, bir fırsat kapılarını çalıyor ve o fırsat, Jey Uso'dan kemer almak! Evet, duydunuz. Ben, Ludwig Kaiser, buraya geldim ve amacım net: PURE Şampiyonluğu'nu kazanmak ve Almanya'nın bayrağını bu kemere asarak bu ülkenin temsilcisi olmak.
Seyirciden boo geliyor Ludwig'e.
Ludwig Kaiser: Burada boolanacak birileri varsa o da sizlersiniz! Sonraki hafta One Night Stand'de hepiniz benim gerçekleştireceğim Samoa Soykırımı'na şahit olacaksınız. Şirketin şu ana kadar gördüğü en ezik şampiyonu Jey Uso'yu gözlerinizin önünde yok edeceğime şahit olacaksınız! Evet Jey Uso, bugün buradayım ve sana meydan okuyorum! Cumartesi günü, bu ringde, seninle yüzleşeceğim. Ama sadece bir maç için değil, kemer için! Seninle olan her adımda, her hareketimde, Almanya'nın gücünü ve prestijini göstereceğim. Bu kemer için savaşacağım ve kazanacağım! Seninle olan her anımda, Prestige Grand Wrestling'in adını duyuracağım ve Almanya'nın gururu olacağım! Senin prestijini düşürdüğün o PURE Şampiyonluğu'nu kazanacağım PGW'nun en değerli kemeri haline getireceğim. Sen sadece Samoa ailesinin yüz karasısın. Senin sonun tıpkı babanın sonu zavallıca sakatlanarak olacak. Sakat babanın yanına senden kemeri alıp seni yollayacağım ve Ludwig Kaiser'den nasıl gerçek bir PURE Şampiyonu olunacağını ekran başından izleyeceksin. PURE Şampiyonu olmak, sadece bir kemeri taşımak değil, o kemere değer katmaktır. O kemer, disiplin ve gücün bir sembolü olmalıdır. Ama senin elinde, o sadece bir metal parçası gibi görünüyor. Bana gelince, ben bu kemeri hak ediyorum. Ben, Ludwig Kaiser, bu kuruluşun ve bu sporun gerçek bir temsilcisiyim. Ve o kemer, eninde sonunda benim olacak. Seninle yüzleşmek için buradayım, Jey. Seninle olan her adımda, her hareketimde, o kemer için savaşacağım. Seninle olan her anımda, PURE Şampiyonluğu'nun gerçek anlamını göstereceğim. Kendini ''Main Event'' olarak adlandırıyorsun ama hiçbir zaman öyle olamadın Jey. Sen sadece ''Jobber'' Jey Uso oldun. Am ende wirst du der verlierer und ich der gewinner sein, kumpel.
Seyirci gazlanıyor ve Ludwig konuşmaya devam ediyor.
Ludwig Kaiser: Jey Uso'yu düşündüğümde sadece bir rakip değil, aynı zamanda güreşin doğasına aykırı davranışların sembolü olarak görüyorum. Onun kariyerindeki bazı şüpheli durumlar ve tartışmalı zaferler, gerçek bir rekabet ortamının dışında yer alıyor. Jey'in kariyerindeki başarılarını, dürüstlük ve yetenekle değil, kurnazlık ve şansla elde ettiğine inanıyorum. Ancak ben, Ludwig Kaiser olarak, güreşin etik değerlerine ve dürüst rekabete olan inancımı asla kaybetmedim. One Night Stand'de, Jey Uso'ya karşı durarak, kemerin gerçek bir şampiyonun omzunda olması gerektiğini kanıtlamaya kararlıyım. Benim amacım, sadece kemer için değil, güreşin onuru ve saygınlığı için mücadele etmektir. O gece, dürüstlüğün ve yeteneğin zaferi için bir dönüm noktası olacak.
Kaiser mikrofonu atıyor ve Sacred tekrar arenada yankılanırken Kaiser ringden inip kendine has yürüşüyle arka alana doğru ilerliyor.